Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
1.11.18 08:59
@NovápaníA píše:
A jak se vám líbil Max Nekonečný, od Zuzany? Myslím že ten taky ušel. Dřív se mi líbil Mára i Hynek. Že začátku nebyl špatný Kuřízek, ale pak měl ty fousy :( Vzhledově nevypadal špatně ani ten fotograf, jak mu nafackoval Martin.

Roman Vojtek se mi před s lety líbil hodně, teď mi už nějak nic neříká, nelíbí se mi jeho tělesná konstituce, na muže je dost drobný.
Kuřízek se mi líbil hodně, i jako „Rumcajs“, on má neskutečné charisma, v Bestiáři měl jen malou roli, tam byl ještě mladíček a myslím, že on zraje s věkem tak, jako třeba Vašut nebo Roden.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
1.11.18 09:01
@dagmarkaa píše:
Matěje bych také chtěla potkat, víc než Kryštofa :)

Matěj je ten, jak hrál ve Vyprávěj Honzu? Ten se mi líbí. Ten druhý mi je nesympatický.

• Citovat
  • Upravit
9243
1.11.18 09:05

@Klopotkova Mě se líbil Roden tak v prostředním věku, teď už ne. Taky mi ho zhnusila role hypochondra co prováděl jistou extra nechutnou věc na wc, název filmu už si nepamatuju.
V Básnících vypadal docela dobře, pak později ještě líp..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
1.11.18 09:13
@Konnny píše:
Taky mi ho zhnusila role hypochondra co prováděl jistou extra nechutnou věc na wc, název filmu už si nepamatuju.
V Básnících vypadal docela dobře, pak později ještě líp..

Co to bylo za film? Nevím o čem je řeč. V Bestiáři dělal divný věci Vašut. :think: :nevim: Víte někdo?

Příspěvek upraven 01.11.18 v 09:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148887
1.11.18 09:14
@rezulka píše:
@Anna766 Ano
:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148887
1.11.18 09:18
@Klopotkova píše:
Roman Vojtek se mi před s lety líbil hodně, teď mi už nějak nic neříká, nelíbí se mi jeho tělesná konstituce, na muže je dost drobný.
Kuřízek se mi líbil hodně, i jako „Rumcajs“, on má neskutečné charisma, v Bestiáři měl jen malou roli, tam byl ještě mladíček a myslím, že on zraje s věkem tak, jako třeba Vašut nebo Roden.

Romana Vojtka jsem taky viděla u nás,a teda ten je malý a hubeňoučký 8o ale umí se dobře hýbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
1.11.18 09:18

@NovápaníA Nepamatuju si název, náhodně jsem to viděla v tv, film byl nominován na nějakou cenu, kterou pak dostala Baba z ledu. Hrál tam podivína a hypochondra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
1.11.18 09:24
@Konnny píše:
@NovápaníA Nepamatuju si název, náhodně jsem to viděla v tv, film byl nominován na nějakou cenu, kterou pak dostala Baba z ledu. Hrál tam podivína a hypochondra.
;) Všimla jsem si, proto jsem pak upravila příspěvek. Podle tý Baby z ledu se dá dohledat, když víme rok.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148887
1.11.18 09:32
@NovápaníA píše: ;) Všimla jsem si, proto jsem pak upravila příspěvek. Podle tý Baby z ledu se dá dohledat, když víme rok.

Nevím,hádám,nebyl to Fotograf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
1.11.18 09:41

Tak jsem to dohledala, byl to film - Nikdy nejsme sami, z r. tuším 2016.

https://kultura.zpravy.idnes.cz/…lmvideo.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
1.11.18 10:02
@Klopotkova píše:
Matěj je ten, jak hrál ve Vyprávěj Honzu? Ten se mi líbí. Ten druhý mi je nesympatický.

Ano, ten :kytka:

• Citovat
  • Upravit
701
1.11.18 10:28

@NovápaníA
A jak se vám líbil Max Nekonečný, od Zuzany? Myslím že ten taky ušel.
Jo Max byl velkej fešák, měl to francouzský charizma :D teď je zrovna ve starý ulici, začíná balit Zuzanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7776
1.11.18 11:55

Holky, já nechápu, že skoro vsichni v ulici pořád nemaji peníze. To Anča fakt nemá osm tisíc na dovolenou? Vydělává, Bedřich ji vyplácí firmu a ještě ji platil část nájmu. A ona nemá ušetřených 8 tisíc? Navíc měli snad nějaké úspory? Že ji slizak měl pozvat je jasný, ale nechápu, že fakt nemá 8 tisíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7776
1.11.18 11:56

Přeškrtnuto

Při scéně v posteli Šárka a Jirka, mi Jirka přišel jak její mladší brácha, ještě jak ji ležel v náručí, jak koťátko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148887
1.11.18 11:58
@Aotearoa píše:
PřeškrtnutoPři scéně v posteli Šárka a Jirka, mi Jirka přišel jak její mladší brácha, ještě jak ji ležel v náručí, jak koťátko :mrgreen:

Mě to tak přijde od začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky