Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@dagmarkaa píše:
Matěje bych také chtěla potkat, víc než Kryštofa
Matěj je ten, jak hrál ve Vyprávěj Honzu? Ten se mi líbí. Ten druhý mi je nesympatický.
@Klopotkova Mě se líbil Roden tak v prostředním věku, teď už ne. Taky mi ho zhnusila role hypochondra co prováděl jistou extra nechutnou věc na wc, název filmu už si nepamatuju.
V Básnících vypadal docela dobře, pak později ještě líp..
@Konnny píše:
Taky mi ho zhnusila role hypochondra co prováděl jistou extra nechutnou věc na wc, název filmu už si nepamatuju.
V Básnících vypadal docela dobře, pak později ještě líp..
Co to bylo za film? Nevím o čem je řeč. V Bestiáři dělal divný věci Vašut.
Víte někdo?
Příspěvek upraven 01.11.18 v 09:14
@Klopotkova píše:
Roman Vojtek se mi před s lety líbil hodně, teď mi už nějak nic neříká, nelíbí se mi jeho tělesná konstituce, na muže je dost drobný.
Kuřízek se mi líbil hodně, i jako „Rumcajs“, on má neskutečné charisma, v Bestiáři měl jen malou roli, tam byl ještě mladíček a myslím, že on zraje s věkem tak, jako třeba Vašut nebo Roden.
Romana Vojtka jsem taky viděla u nás,a teda ten je malý a hubeňoučký
ale umí se dobře hýbat.
@NovápaníA Nepamatuju si název, náhodně jsem to viděla v tv, film byl nominován na nějakou cenu, kterou pak dostala Baba z ledu. Hrál tam podivína a hypochondra.
@Konnny píše:
@NovápaníA Nepamatuju si název, náhodně jsem to viděla v tv, film byl nominován na nějakou cenu, kterou pak dostala Baba z ledu. Hrál tam podivína a hypochondra.
@NovápaníA píše:Všimla jsem si, proto jsem pak upravila příspěvek. Podle tý Baby z ledu se dá dohledat, když víme rok.
Nevím,hádám,nebyl to Fotograf?
Tak jsem to dohledala, byl to film - Nikdy nejsme sami, z r. tuším 2016.
@Klopotkova píše:
Matěj je ten, jak hrál ve Vyprávěj Honzu? Ten se mi líbí. Ten druhý mi je nesympatický.
Ano, ten ![]()
@NovápaníA
A jak se vám líbil Max Nekonečný, od Zuzany? Myslím že ten taky ušel.
Jo Max byl velkej fešák, měl to francouzský charizma
teď je zrovna ve starý ulici, začíná balit Zuzanu
Holky, já nechápu, že skoro vsichni v ulici pořád nemaji peníze. To Anča fakt nemá osm tisíc na dovolenou? Vydělává, Bedřich ji vyplácí firmu a ještě ji platil část nájmu. A ona nemá ušetřených 8 tisíc? Navíc měli snad nějaké úspory? Že ji slizak měl pozvat je jasný, ale nechápu, že fakt nemá 8 tisíc?
Přeškrtnuto
Při scéně v posteli Šárka a Jirka, mi Jirka přišel jak její mladší brácha, ještě jak ji ležel v náručí, jak koťátko ![]()
@Aotearoa píše:
PřeškrtnutoPři scéně v posteli Šárka a Jirka, mi Jirka přišel jak její mladší brácha, ještě jak ji ležel v náručí, jak koťátko
Mě to tak přijde od začátku.
Roman Vojtek se mi před s lety líbil hodně, teď mi už nějak nic neříká, nelíbí se mi jeho tělesná konstituce, na muže je dost drobný.
Kuřízek se mi líbil hodně, i jako „Rumcajs“, on má neskutečné charisma, v Bestiáři měl jen malou roli, tam byl ještě mladíček a myslím, že on zraje s věkem tak, jako třeba Vašut nebo Roden.