Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Letee píše:
Jojo dalo se tam jit ze vstupni chodbicky …
Tam vlastne zmizela vstupni chodbicka a simonin obyvak kde mela sedacku a ruda ten svuj pracovni stul …a mara tam maji asi chodbu …oni maji jen sedacku a ten jidelni stul …
@Gorlami píše:
Na ulici, v obchodě nebo tak nezdravim a snažím se necivet. Ale třeba zrovna dnes jsem potkala v čekárně u dr. Chylkovou a to jsme se pozdravily, ale tak tam se normálně cizi lidé pozdravi.
Tak to jo. Ale to asi nejde moc necivet, co? ![]()
@Anna766 píše:
Jsem z lázenského města a sem tam nějakou tu sélebritu spatřím.Buď koukám zdálky,ale stalo se mi że jsem pozdravila,ten člověk normálně odpověděl,asi jsou zvyklí.Neuvědomím si v tu chvíli,že ač já onu osobnost znám,ona nezná mě.
No prave. Ty ji znas a automaticky pozdravis
a divis se, ze pozdravi jen tak letmo ![]()
@terinka4444 píše:
To je preci tak strasne okaty, ze by to byl on, kdo vrazdi, ze to urcite nebude on.
Tak sem to ted zkoukla. Mozna to nebude on, ale ze toho Arnosta zmlatil, to je bez diskuze.
@TopSecret kdysi jsem potkala v kokpite Bohouše (Bolka Polivku), byla jsem tak vyjevena, ze jsem zapomnela i odjet ze zastavky. Moc mile se usmival a i zamaval
Za mě čupr.
Pak jsem potkala Izera a teda, to je prosim pěkně kojot namistrovany
.
Potom toho doktora z ordinace, tusim Hanák. Radim Fiala. Oci se mi rozzarily, huba otevrela a nadsenim jsem povyskocila
. Ale ukazal mi(příjemně), ze ted jako fakt ne, asi neco nutne resil. Tak jsem jako pokyvala hlavou a usmal se. Pozdeji jsem ho potkala, kdyz daval prvni pomoc pri nehode v Brně. Videl nehodu, zastavil a okamžitě vyletel na pomoc. Za mě super chlap.
No a Lumirek, ten bydlel kousek ode me, jezdili jsme spolu šalinou, velký sympaťák.
A jeste jedno setkani s celebritou proběhlo v detstvi s leonou Machalkovou. To vubec nebylo hezky, byl na ni naval tady u nas v Zoo na autogramiade, no a jak jsem stala vepředu, tak me decka zezadu natlacili bliz k ni. Ona hned zacala vreskat, ze se mame drzet dal od ni a zavolala sve gorilky, které me dost bolestive chytly za ruku a vyvedly spolu s dalsima detma. Bylo mi fakt malo, jestli 8-9 nevim.. Namistrovana kaca a od ty doby ji nemůžu ani cejtit ![]()
Příspěvek upraven 31.10.18 v 20:24
@Gorlami píše:
On je úplně slizkej; jak se nechal masírovat v těch trenkach, brrr
Trenky bych prezila (lepe nez bez), ale ty fusekle… ![]()
@TopSecret píše:
Tak sem to ted zkoukla. Mozna to nebude on, ale ze toho Arnosta zmlatil, to je bez diskuze.
Napadlo mě že to bude ten vrah,jenže je to tak strašně nápadný že si říkám l,jestli to není schválně aby to odvedlo pozornost.
@boska90 píše:
@TopSecret kdysi jsem potkala v kokpite Bohouše (Bolka Polivku), byla jsem tak vyjevena, ze jsem zapomnela i odjet ze zastavky. Moc mile se usmival a i zamaval![]()
Za mě čupr.
Pak jsem potkala Izera a teda, to je prosim pěkně kojot namistrovany.
Potom toho doktora z ordinace, tusim Hanák. Radim Fiala. Oci se mi rozzarily, huba otevrela a nadsenim jsem povyskocila. Ale ukazal mi(příjemně), ze ted jako fakt ne, asi neco nutne resil. Tak jsem jako pokyvala hlavou a usmal se. Pozdeji jsem ho potkala, kdyz daval prvni pomoc pri nehode v Brně. Videl nehodu, zastavil a okamžitě vyletel na pomoc. Za mě super chlap.
No a Lumirek, ten bydlel kousek ode me, jezdili jsme spolu šalinou, velký sympaťák.A jeste jedno setkani s celebritou proběhlo v detstvi s leonou Machalkovou. To vubec nebylo hezky, byl na ni naval tady u nas v Zoo na autogramiade, no a jak jsem stala vepředu, tak me decka zezadu natlacili bliz k ni. Ona hned zacala vreskat, ze se mame drzet dal od ni a zavolala sve gorilky, které me dost bolestive chytly za ruku a vyvedli spolu s dalsima detma. Bylo mi fakt malo, jestli 8-9 nevim.. Namistrovana kaca a od ty doby ji nemůžu ani cejtit
Takze udelal takovej ten kukuc, co dela i v Ordinaci, jo? Jejej
ten se mi libi taky ![]()
Tak aspon, ze si odjela
si to dovedu uuuplne predstavit ![]()
No a Machalkova, to je kjava uz od pohledu
oni vetsinou jsou zensky vic namysleny(myslim celebrity) nez chlapi. Ti to neresi ![]()
@Anna766 píše:
Napadlo mě že to bude ten vrah,jenže je to tak strašně nápadný že si říkám l,jestli to není schválně aby to odvedlo pozornost.
Jeste by pripadal v uvahu ten slizak z ubytovny. Nebo ty dalsi typci.
@TopSecret píše:
No prave. Ty ji znas a automaticky pozdravisa divis se, ze pozdravi jen tak letmo
Jednou jsme za mlada potkaly s kamarádkou cestou z práce Láďu Křížka ve městě.Bylo to v době jeho největší slávy,zpíval v té době myslím s Citronama nebo s kým…a teda
jsem dělala jsem že jí neznám,to byla ostuda,ona tam začala vyvádět,drásala se tam…tohle nechápu.Jo jsou zpěváci,herci které mám v oblibě nebo se mi líbí,ale nikdy jsem sebou při spatření „nemlátila o zem“.
@verujan píše:
A joooo, už vím, měl na hlavě takový afro, díky
Tady se říká „květák“
![]()
@TopSecret jojo takovej ten pohled
. Od pohledu fakt fajn.
No odjela pac uz se Bohous fakt smal.. ja tenkrat Brno teprve poznavala a v šaline sedela tusim prvni mesic, tak to byl pro me zážitek jako blázen.
No vyjimka potvrzuje pravidlo, viz ten Izer. Koukala jsem na to jako blázen, ja ho nezdravila nebo tak, ale osoba procházející, fakt arogantní, jako na jednu stranu to chápu, ze to musi byt obtěžující, ale zase na druhou stranu, jak to tu nekdo hezky píše: jde s kůží na trh, tak s tim musi počítat
. Kdyz jsem to pak vykladala známým brňakum, tak ze je to jeho chovani bezny. Ze je to fakt kojot ![]()
@TopSecret píše:
Hele to se chci zeptat.
Kdyz takhle potkas/te nejakou celebritu, jak se chovate? Pozdravite nebo se jen na nej podivas?
Ja potkala jen jednou Žbirku na benzineja odchazela a on sel platit. Je hrooozne malej
To samy Henry z Ulice ten je taky malej. Byl v mekaci i s celou rodinou.
celkem často potkávám Josefa Klímu, toho zdravím, ale on zdraví každýho-zakládá si na tom:-) Taky potkávám „Hynka“, jeho syn u nás chodí na nějaký kroužek, vídám ho ve stejný čas .. to jen uhnu očima a dělám, že nečumím. To samý i u Ani Geislerové:-))) Holt
@hofka Geislerova se mi jako zenska hrozne libi, ale budi takovy zvláštní prirozeny respekt. Mívám z takovych lidi zvláštni pocit. Ale zenska je moc pekna.