Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9243
1.11.18 11:59

@Aotearoa Divný. A ještě divnější, že jí slizák nenabídl přidat aspoň půlku.Pan podnikatel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
1.11.18 11:59

Zdravím, lidi ten vrah těch bezdomovců bude asi ten Márův známej? Včera jsem koukala jak blázen… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
1.11.18 12:30

holky já kdysi obsluhovala Katku Hrachovcovou,švihlá byla pořád ale jinak sympatická, s dcerkou jsem kdysi dávno potkala Petru Černockou to má dcera schovanou i fotku s věnováním a potom jsme na tesco běhu potkali Jiřího Langmajera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
1.11.18 12:37

@Konnny no když je to pan podnikatel tak jí to mohl zaplatit celý přeci,to jako nemá těch 8tisíc i pro Anču fakt divný podnikatel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
1.11.18 12:39

Od studentských let sbírám do hlavy setkání s tzv. celebritami a dojmy z nich, zkusím namátkou povzpomínat: herec Hanus z filmů pro pamětníky na hl. nádraží - chování nenápadné; Vladimír Ráž - v metru na nástupišti, tehdy ještě fešák a mlsně pokukoval po mé 15 leté sestře blondýnce; Luděk Munzar - toho jsem potkala jak mladého na ulici, tak nedávno na mostě k ND, působí přísně, jako velká osobnost, ale podíval se mi do očí, tak jsem ho pozdravila a on s respektem, což mě překvapilo, odpověděl, jako bych mu někoho připomínala; Eduard Cupák - nádherný hlas rozpoznán v davu r. 1973 na chodníku - drobný, malý, charismatický; Karla Mráčková na Petříně - drobná, malá, sympatická; Hana Gregorová - na Václaváku, proběhl oční kontakt a vcelku příjemné vibrace - mile mě to překvapilo; Hana Hegerová na Václaváku - nepříjemné setkání, pes mé dcery si chtěl popovídat s jejím buldočkem, tak jsem ji pozdravila, vysekla poklonu, ale zmrazila mě pohledem, byla o berlích, psa jí vedla společnice…; Vlastimil Harapes - v metru stál ve vagonu, charismatický, sebevědomý; Linda Rybová s bývalou kolegyní z Herbáře a s manželem Davidem Prachařem v OC Karolina - docela malá, na to, jakou uvádí výšku, šel z ní chlad, s jejím doprovodem příjemný oční kontakt; Boris Hubner na chodníku - milý, vstřícný, povídání, focení, byl skvělý; Bolek Polívka v Brně na chodníku u jeho divadla - totéž; Pavel Batěk - na Václaváku, mnohem pohlednější než v TV, proběhla příjemná energie; Vladimír Mišík - nenápadný, malý, bělovlasý; Tonya Graves - šla kolem Violy, nepřehlédnutelná, ale skromná energie; Roman Vojtek - drobný, malý, přátelský; Eva Vejmělková - opakovaně s odstupem let, velmi milá a sympatická; Richard Krajčo - ještě v počátcích opakovaně, malý, extravagantní, spíše nepříjemná energie; Jana Brožová - krásná, velmi mě překvapila, jak je milá…; Jarda Dušek - velmi přátelský; už nemám čas vzpomínat na další, ale mám na ty VIPky docela štěstí, na to, že bydlím daleko od Prahy. Nejvíce mě mrzí, že jsem se nestihla setkat s Petrem Čepkem, který si vzal sestřenici mojí mamky/bývalou letušku - čili byl můj strejda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.11.18 13:10
@rezulka píše:
Ten Miloš s básničkama, to je vůl :-) To jsem se nasmála :-)

ty jsi mramor a já cemnet, vypadám vedle tebe jak dement :mrgreen: no jo, taková ze života :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.11.18 13:13
@Aotearoa píše:
PřeškrtnutoPři scéně v posteli Šárka a Jirka, mi Jirka přišel jak její mladší brácha, ještě jak ji ležel v náručí, jak koťátko :mrgreen:

to je hrozný. Ona by vedle sebe potřebovala chlapa, ne chlapečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
1.11.18 13:40
@Anna766 píše:
Mě to tak přijde od začátku.

Mně taky.

• Citovat
  • Upravit
148843
1.11.18 13:46
@terinka4444 píše:
to je hrozný. Ona by vedle sebe potřebovala chlapa, ne chlapečka.

Trochu mi přijdou jak tenkrát Libuška s Matějem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
1.11.18 14:03

@Iv.Sa. Tak já tím , že bydlím v Praze jsem potkala za život kdekoho, už bych si to ani nepamatovala.Když jsem bydlela na Žižkově, ve stejným parčíku venčil herec Zima,s tím jsme normálně mluvili,příjemnej člověk a taky herec Sypal, syn s ním šel jednou v noci pěšky od Hlaváku až domů, když už málo jezdily tramvaje a bavili se o autech. Na poštu u nás v domě chodil fotograf Saudek, co chvíli, vždycky v červený košili. No a v našem domě coby mladík vyrůstal žižkovák Krampol..
Teď bydlím v Butovicích.Tady jich tolik není. Ale zrovna dneska před poliklinikou otvírala dveře od hnědého Volva herečka Vlasáková.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
1.11.18 14:07
@Iv.Sa. píše:
Od studentských let sbírám do hlavy setkání s tzv. celebritami a dojmy z nich, zkusím namátkou povzpomínat: herec Hanus z filmů pro pamětníky na hl. nádraží - chování nenápadné; Vladimír Ráž - v metru na nástupišti, tehdy ještě fešák a mlsně pokukoval po mé 15 leté sestře blondýnce; Luděk Munzar - toho jsem potkala jak mladého na ulici, tak nedávno na mostě k ND, působí přísně, jako velká osobnost, ale podíval se mi do očí, tak jsem ho pozdravila a on s respektem, což mě překvapilo, odpověděl, jako bych mu někoho připomínala; Eduard Cupák - nádherný hlas rozpoznán v davu r. 1973 na chodníku - drobný, malý, charismatický; Karla Mráčková na Petříně - drobná, malá, sympatická; Hana Gregorová - na Václaváku, proběhl oční kontakt a vcelku příjemné vibrace - mile mě to překvapilo; Hana Hegerová na Václaváku - nepříjemné setkání, pes mé dcery si chtěl popovídat s jejím buldočkem, tak jsem ji pozdravila, vysekla poklonu, ale zmrazila mě pohledem, byla o berlích, psa jí vedla společnice…; Vlastimil Harapes - v metru stál ve vagonu, charismatický, sebevědomý; Linda Rybová s bývalou kolegyní z Herbáře a s manželem Davidem Prachařem v OC Karolina - docela malá, na to, jakou uvádí výšku, šel z ní chlad, s jejím doprovodem příjemný oční kontakt; Boris Hubner na chodníku - milý, vstřícný, povídání, focení, byl skvělý; Bolek Polívka v Brně na chodníku u jeho divadla - totéž; Pavel Batěk - na Václaváku, mnohem pohlednější než v TV, proběhla příjemná energie; Vladimír Mišík - nenápadný, malý, bělovlasý; Tonya Graves - šla kolem Violy, nepřehlédnutelná, ale skromná energie; Roman Vojtek - drobný, malý, přátelský; Eva Vejmělková - opakovaně s odstupem let, velmi milá a sympatická; Richard Krajčo - ještě v počátcích opakovaně, malý, extravagantní, spíše nepříjemná energie; Jana Brožová - krásná, velmi mě překvapila, jak je milá…; Jarda Dušek - velmi přátelský; už nemám čas vzpomínat na další, ale mám na ty VIPky docela štěstí, na to, že bydlím daleko od Prahy. Nejvíce mě mrzí, že jsem se nestihla setkat s Petrem Čepkem, který si vzal sestřenici mojí mamky/bývalou letušku - čili byl můj strejda.

8o 8o slušná zásobička ;) S tím Petrem Čepkem už si to tu kdysi zmiňovala, to je škoda, toho bych taky ráda poznala ;) A Jana Brožová měla být Kateřina nebo kdo je Jana Brožová? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
1.11.18 14:17
@Anna766 píše:
Trochu mi přijdou jak tenkrát Libuška s Matějem.

Já to tedy ještě neviděla, ale Libušku s Matějem si pamatuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148843
1.11.18 14:40

Pro mě úplně nej nej je setkání s panem Radkem Brzobohatým. Tenkrát jsem z toho neměla rozum s jakou to osobností se setkáván, bylo mi asi 13 a jemu tak kolem +- 50,vyšel z divadla, sel k autu, zjistil že je zablokovaný ze všech stran, rozhodil rukama a vydal se kamsi pěšky, šel kolem mě a taťky, my stáli na chodníku a čuměli :oops: tata ho pozdravil, on odpověděl…mám z toho rozum až teď a tedy, řeknu vám, krásný chlap, ta chůze :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3336
1.11.18 15:13

Tak já se taky přidám :jazyk: Roman Vojtek jak bylo psáno, malý, drobný, ale přišel mi docela v pohodě, párkrát jsme ho potkali na dětských akcích, pak v OC jsem potkala jednou Aničku :jazyk: tj. Ljubu Krbovou, hezká ženská, i když v Ulici mi kolikrát vadí jak kuli oči :mrgreen: Aneta Krejcikova, ta je moc hezká, přitom v Ulici mi dřív taková kočka nepřišla…Etzler, Miroslav Šimůnek, pak v Kutné Hoře již zmíněného Matěje Hádka, v tv mi přišel nic moc, ale v reálu má hezkej pohled, pořád koukal, nevím jestli čekal, že ho pozdravime nebo přijdeme pro podpis, něco tam zrovna natáčel, tak jsem samozřejmě dělala, že vůbec nekoukám :P :mrgreen: :P a jinak spíš jen takové to, že někoho potkáte na ulici, a až pak vám cvakne kdo to byl :mrgreen: Kateřina Hrachovcova, Bara Munzarova, Jan Hřebejk (v restauraci jsme seděli vedle u stolu), Tereza Bebarova, ta he taky moc milá :pankac: jo, a vlastně v Železné Rude Marek Ztracený, až pak jsem zjistila, že je odsud :oops: taky koukal, že já koukám a usmíval se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
1.11.18 16:05
@Anna766 píše:
Ten se vám líbí jo? 8o :D vždyť vypadá jak Rumcajs co nechal vlasy i s kloboukem v roští.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí