Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
701
2.11.18 09:35

Že se jestě vracim k célebritam, do Moravcový, Rolincový, Hanychový bych to řekla, že jsou pipinky, ale kdo mě teda se.e i z fotky to je ta bloncka co teď zatápí Řepkovi. Třeba to bude zrovna sympaťanda, ale pochybuju. :mrgreen: holt když dál pan Bůh hezký pouzdro, tak se často na intelekt nedostane, ale třeba věkem procitnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
2.11.18 09:55
@Iv.Sa. píše:
Jana Brožová byla má dávná kolegyně a zastoupila mi dnes v hlavě cestu Kateřině Brožové :oops: :mrgreen: Nějak mi to „neštymovalo“, ale spěchala jsem na sraz z U3V. Máme doma zmatek s rekonstrukcí koupelny - slušný masakr 8o Má hlava je včelín :nevim: Teď se mi těch osobností vybavuje další řada, ale už tady s tím nebudu machrovat, leda na vyžádání ;)

Tak já si žádám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
2.11.18 10:03
@ivik21 píše:
Ale ráda si zde počtu :potlesk:

To já taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
2.11.18 10:43
@Iv.Sa. píše:
Jana Brožová byla má dávná kolegyně a zastoupila mi dnes v hlavě cestu Kateřině Brožové :oops: :mrgreen: Nějak mi to „neštymovalo“, ale spěchala jsem na sraz z U3V. Máme doma zmatek s rekonstrukcí koupelny - slušný masakr 8o Má hlava je včelín :nevim: Teď se mi těch osobností vybavuje další řada, ale už tady s tím nebudu machrovat, leda na vyžádání ;)

Ano prosím, další celebrity :kytka:

• Citovat
  • Upravit
dagmarkaa
2.11.18 10:47
@Mirčulka píše: Že se jestě vracim k célebritam, do Moravcový, Rolincový, Hanychový bych to řekla, že jsou pipinky, ale kdo mě teda se.e i z fotky to je ta bloncka co teď zatápí Řepkovi. Třeba to bude zrovna sympaťanda, ale pochybuju. :mrgreen: holt když dál pan Bůh hezký pouzdro, tak se často na intelekt nedostane, ale třeba věkem procitnou :mrgreen:

Hezký pouzdro je relativní pojem, některé jsou zmalovaný jak plakáty :lol: a k tomu ještě IQ houpacího koně.

• Citovat
  • Upravit
148887
2.11.18 10:50

Taky jsme potkali s taťkou u Vinohr.divadla Jiřího Císlera(kral v pohádce Za humny je drak)a ten byl snad menší než já v těch mých tehdy 14 letech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
2.11.18 11:03

Znám osobně Kaisera s Lábusem, jsou v reálu snad stejní jak v těch jejich scénkách. Pak taky Daniela Rouse, ten je fantastický sympaťák.
Z Ulice jsem měla možnost potkat se s Terezou na jedné charitativní akci, je suprová. Mile mne překvapila bývalá rosnička Dolinová, ta mi byla v Tv nesympatická, protivná, ošklivá. V reálu je mnohem hezčí, působí mladší, jak není tak zmalovaná, neskutečně sympatická, ochotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148887
2.11.18 11:21

S Milanem Knížákem mám historku :D šli jsme s taťkou před pár lety ulicí,kde mu tady u nás bydlí snad rodiče nebo kdo, a on vyšel z baráku,plnou náruč nějakých psíků a za ním nějací členové té jeho rodiny a jak jsme se mu vyhybali,tak ten můj táta na něj :zed: :roll: :D no dobrej pane Knížák a co vy to tam vyvádíte…já teď uż nevím holky co zrovna v tý politice se řešilo,no stáli jsme tam jak blbci přes půl hodiny a táta se tam s Knížákem vykecával o politice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
2.11.18 12:25

Tak já jsem s Uliční Terezou chodila na základku. Byla asi o čtyři ročníky níž, takže maximálně jsem ji potkávala na chodbě. Jinak když jsem ještě dělala v lékárně v Dejvicích, tak k nám chodilo dost známých osobností. Například, co si tak vzpomínám Langmajer, Hrachovcová, Fialová s Konvalinkovou, Bohdalová, Přenosilová, Krampol, Hemala, Tonya Graves, Havel si u nás nechával vyzvedávat léky, ale osobně ne a určitě další. Pak mám hrozně ráda Karla Plíhala, jednou jsme se střetli na Václaváku, tak jsme se na sebe hezky usmáli, to bylo milý. :) S Richardem Tesaříkem jsme venčili psy, bydlel kousek od nás. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
2.11.18 16:20

Já sem naposledy potkala Ondřeje Hejmu. Naprosto v pohodě člověk. Čekala sem na nádraží na kámošku a psala si s ní, jelikož ten její vlak měl zpoždění. Já se jen na něho smála a on hned chcete fotku. Byl fakt milej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
2.11.18 16:29

Světlana je těhotná. :) Já si to myslela.
https://www.super.cz/…tehotna.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
2.11.18 16:49

@Fíková dnes to všude píšou :) pěkný pupek už má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
2.11.18 16:49

@Fíková jééé, to mi teda vůbec nedocvaklo! Moc jí to sluší :) copak bude s Lumčou a Lexikem, že by do Málkova odjeli napořád všichni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
2.11.18 16:53
@Mirčulka píše:
@Fíková jééé, to mi teda vůbec nedocvaklo! Moc jí to sluší :) copak bude s Lumčou a Lexikem, že by do Málkova odjeli napořád všichni?

To k tomu asi spěje. Zrovna teď mi tam Světlana docela chybí :?

• Citovat
  • Upravit
3336
2.11.18 17:10
@Fíková píše:
Světlana je těhotná. :) Já si to myslela.
https://www.super.cz/…tehotna.html

Teda, peknej pupík!!! :potlesk: všimla jsem si toho teď znovu zase jak šla s Lumirem k volbám, tam to bylo docela vidět, ale nechtěla jsem to sem psát furt dokola, občas mi totiž přišlo, že má břicho i než odjela do Malkova, seděli doma s Lumcou, řešili to a taky to občas šlo zahlédnout :palec: super zpráva, a že má skoro před porodem, to je ještě lepší :pankac: a jinak mi tam taky chybí, snad se ještě vrátí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí