Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Že se jestě vracim k célebritam, do Moravcový, Rolincový, Hanychový bych to řekla, že jsou pipinky, ale kdo mě teda se.e i z fotky to je ta bloncka co teď zatápí Řepkovi. Třeba to bude zrovna sympaťanda, ale pochybuju.
holt když dál pan Bůh hezký pouzdro, tak se často na intelekt nedostane, ale třeba věkem procitnou ![]()
@Iv.Sa. píše:
Jana Brožová byla má dávná kolegyně a zastoupila mi dnes v hlavě cestu Kateřině Brožové![]()
Nějak mi to „neštymovalo“, ale spěchala jsem na sraz z U3V. Máme doma zmatek s rekonstrukcí koupelny - slušný masakr
Má hlava je včelín
Teď se mi těch osobností vybavuje další řada, ale už tady s tím nebudu machrovat, leda na vyžádání
Tak já si žádám ![]()
@Iv.Sa. píše:
Jana Brožová byla má dávná kolegyně a zastoupila mi dnes v hlavě cestu Kateřině Brožové![]()
Nějak mi to „neštymovalo“, ale spěchala jsem na sraz z U3V. Máme doma zmatek s rekonstrukcí koupelny - slušný masakr
Má hlava je včelín
Teď se mi těch osobností vybavuje další řada, ale už tady s tím nebudu machrovat, leda na vyžádání
Ano prosím, další celebrity ![]()
@Mirčulka píše: Že se jestě vracim k célebritam, do Moravcový, Rolincový, Hanychový bych to řekla, že jsou pipinky, ale kdo mě teda se.e i z fotky to je ta bloncka co teď zatápí Řepkovi. Třeba to bude zrovna sympaťanda, ale pochybuju.holt když dál pan Bůh hezký pouzdro, tak se často na intelekt nedostane, ale třeba věkem procitnou
Hezký pouzdro je relativní pojem, některé jsou zmalovaný jak plakáty
a k tomu ještě IQ houpacího koně.
Taky jsme potkali s taťkou u Vinohr.divadla Jiřího Císlera(kral v pohádce Za humny je drak)a ten byl snad menší než já v těch mých tehdy 14 letech ![]()
Znám osobně Kaisera s Lábusem, jsou v reálu snad stejní jak v těch jejich scénkách. Pak taky Daniela Rouse, ten je fantastický sympaťák.
Z Ulice jsem měla možnost potkat se s Terezou na jedné charitativní akci, je suprová. Mile mne překvapila bývalá rosnička Dolinová, ta mi byla v Tv nesympatická, protivná, ošklivá. V reálu je mnohem hezčí, působí mladší, jak není tak zmalovaná, neskutečně sympatická, ochotná.
S Milanem Knížákem mám historku
šli jsme s taťkou před pár lety ulicí,kde mu tady u nás bydlí snad rodiče nebo kdo, a on vyšel z baráku,plnou náruč nějakých psíků a za ním nějací členové té jeho rodiny a jak jsme se mu vyhybali,tak ten můj táta na něj
no dobrej pane Knížák a co vy to tam vyvádíte…já teď uż nevím holky co zrovna v tý politice se řešilo,no stáli jsme tam jak blbci přes půl hodiny a táta se tam s Knížákem vykecával o politice.
Tak já jsem s Uliční Terezou chodila na základku. Byla asi o čtyři ročníky níž, takže maximálně jsem ji potkávala na chodbě. Jinak když jsem ještě dělala v lékárně v Dejvicích, tak k nám chodilo dost známých osobností. Například, co si tak vzpomínám Langmajer, Hrachovcová, Fialová s Konvalinkovou, Bohdalová, Přenosilová, Krampol, Hemala, Tonya Graves, Havel si u nás nechával vyzvedávat léky, ale osobně ne a určitě další. Pak mám hrozně ráda Karla Plíhala, jednou jsme se střetli na Václaváku, tak jsme se na sebe hezky usmáli, to bylo milý.
S Richardem Tesaříkem jsme venčili psy, bydlel kousek od nás. ![]()
Já sem naposledy potkala Ondřeje Hejmu. Naprosto v pohodě člověk. Čekala sem na nádraží na kámošku a psala si s ní, jelikož ten její vlak měl zpoždění. Já se jen na něho smála a on hned chcete fotku. Byl fakt milej ![]()
Světlana je těhotná.
Já si to myslela.
https://www.super.cz/…tehotna.html
@Fíková jééé, to mi teda vůbec nedocvaklo! Moc jí to sluší
copak bude s Lumčou a Lexikem, že by do Málkova odjeli napořád všichni?
@Fíková píše:
Světlana je těhotná.Já si to myslela.
https://www.super.cz/…tehotna.html
Teda, peknej pupík!!!
všimla jsem si toho teď znovu zase jak šla s Lumirem k volbám, tam to bylo docela vidět, ale nechtěla jsem to sem psát furt dokola, občas mi totiž přišlo, že má břicho i než odjela do Malkova, seděli doma s Lumcou, řešili to a taky to občas šlo zahlédnout
super zpráva, a že má skoro před porodem, to je ještě lepší
a jinak mi tam taky chybí, snad se ještě vrátí ![]()