Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše:
Taky jsme potkali s taťkou u Vinohr.divadla Jiřího Císlera(kral v pohádce Za humny je drak)a ten byl snad menší než já v těch mých tehdy 14 letech
Císlera jsem taky viděla a vypadal tenkrát strašně, seschle, vyzáble.
@vokishka píše:
Císlera jsem taky viděla a vypadal tenkrát strašně, seschle, vyzáble.
Jojo,máš pravdu,je to dávno,ale myslím že měl takový ten plášť dlouhý svrchní,vypadal v něm o to menší,rozepnutý,jen převázaný páskem a klobouk.
@Marcam píše:
Já se setkala osobně s Ludkem Sobotou je moc fajn.
Můžu potvrdit! A dokonce i jeho manželka je ve skutečnosti docela příjemná a milá
@Fíková píše:
Světlana je těhotná.Já si to myslela.
https://www.super.cz/…tehotna.html
V tom modrém jí to tam velice sluší,krásná mamina.
Tak když tu píšete o těch celebritách. Strávily jsme s kamarádkami dlouhý večer s Michalem Vieweghem. Bylo to ještě před tou jeho srdeční příhodou a byl okouzlující. Do toho večera jsem milovala jen jeho knihy, pak už i jeho
Nastesti jsem byla tou dobou asi měsíc šťastně vdaná.
@renduli píše:![]()
![]()
Neuvěřitelné ![]()
Edit. Pardon, to melo byt k tu povleceni ![]()
Příspěvek upraven 02.11.18 v 19:40
Jak tam dneska seděli,Šárka+ml.Hložánek+Martin Maléř,jak je spolu nechci Šarku s Martinem,musela jsem uznat že se k sobě hodí víc,on je opravdu ještě chlapeček.
@Anna766 píše:
Jak tam dneska seděli,Šárka+ml.Hložánek+Martin Maléř,jak je spolu nechci Šarku s Martinem,musela jsem uznat že se k sobě hodí víc,on je opravdu ještě chlapeček.
On je chlapeček, ale vypadá neskutečně dobře
, je to krasavec a to se po mladších chlapech nedívám, nepřitahují mě. ![]()
Martin se mi vzhledově vůbec nelíbí, ale někdy je mi velice sympatický, pokud tedy nehysterčí, to má tendenci stát se buranem. ![]()
Se Šárkou ho taky nechci, i když tam teď chybí pořádná romantika, ale mám ráda Veroniku a další nevěru spojenou se zamilovaností tam vidět nechci, jsem zvědavá, kam nechají zajít linku Veronika vs Binar
, on je velký sympaťák, vzhledově i docela hezký, mně by se hodil k Rózině
, za chvilku se má vrátit, tak ať je dají dohromady.
![]()
Mne se Binar vůbec nelíbí. U Hlozanka mi to přijde takový divny, nesedí mi k němu to chování. Souhlasím, že k Šárce se nehodí. Ale s Martinem ji taky nechci.
To je krásná zpráva, nejvyšší čas na druhé dítko.