Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@boltova píše:
Nutne bych potrebovala koupit Terezino pyzamo…Preskrtnuto
Anca ma u Bedricha porad papuce,jo?
Jj, taky jsem dneska na to koukala, jak tam cupitala v Bedovo bytě zas v těch svých strevickach
![]()
Jinak souhlas s Kaštanem, to je tragickej dědek, ufff, už aby zas odjel někam pryč ![]()
A malá Ladenka je suprová ![]()
Obdivuji Laděnku. Moje 15 měsíční dítě by nebylo v klidu s někým koho nezná. Oni mají Ulici,tak hodné děti.
Ale být Jindrou a zjistit, že malou hlídala Anča,tak se mi to moc líbit nebude a z dohody o střídačce vy asi sešlo.Návrat Róziny byl fajn, pro mě je to taková milá holka jen mi trošku vadí to její kuňkání.
@lucka_mac píše:
Obdivuji Laděnku. Moje 15 měsíční dítě by nebylo v klidu s někým koho nezná. Oni mají Ulici,tak hodné děti.Ale být Jindrou a zjistit, že malou hlídala Anča,tak se mi to moc líbit nebude a z dohody o střídačce vy asi sešlo.Návrat Róziny byl fajn, pro mě je to taková milá holka jen mi trošku vadí to její kuňkání.
Bedřichovi se ale taky musí „líbit“, že o malou se stará Mazuťák. To je totéž, ne? ![]()
@boska90 píše:
@lucka_mac a mazuťak ji hlidat může?
Mazuťák je s Jindrou na turné v Brně
@králíkovna píše:
a dívala ses v Pepcu nebo v Kauflandu?
ja hloupa, ze mi to nedoslo.
@králíkovna byla to reakce na @lucka_mac, ze by se ji nelibilo, kdyby zjistila, ze hlidala Anča, pritom Mazutak mel Ladenku taky
.
Anču pritom Béďa zna xyz-let. Jindra Mazuťaka par mesicu i s cestou. Rozhodne by mu nemela co vycitat.
Ke Kaštanovi, jen ať se chova vic a vic jak blbec. At se Anca co nejdriv vrati k Béďovi a maji malou ve stridavce
@boska90 promiň, vrátím se na základku do druhé třídy
já četla a Mazuťák hlídat nemůže? Jakože proč ji nehlídá on, když je Jindra pryč a Bedřich nemůže Omlouvám se ![]()
@boska90 Nj, Bedrich a Anca se zas daji dohromady po stopadesate. Ona mu bude pomahat s Ladou, tak se ta nudna a predvidatelna dejova linka potahne az do prazdnin
To me nebavi, kdyz je to takhle pruhledne.
@malákráličice možná průhledné, ale jsou za ty roky sehraná dvojka a Kaštan je děsný
no a Aničce se splní sen o dítěti a možná pak Béda kývne ještě na další do pěstounky/adopce a happy end
a vlastně mi tenhle návrat vadit nebude ![]()
@saphire píše:
@malákráličice možná průhledné, ale jsou za ty roky sehraná dvojka a Kaštan je děsnýno a Aničce se splní sen o dítěti a možná pak Béda kývne ještě na další do pěstounky/adopce a happy end
a vlastně mi tenhle návrat vadit nebude
Mě by tenhle návrat vyhovoval.
@saphire píše:
@malákráličice možná průhledné, ale jsou za ty roky sehraná dvojka a Kaštan je děsnýno a Aničce se splní sen o dítěti a možná pak Béda kývne ještě na další do pěstounky/adopce a happy end
a vlastně mi tenhle návrat vadit nebude
Taky by mi ten návrat nevadil. Měla jsem je spolu ráda. Jindru jsem tam ráda neměla. Neseděla mi k Bedřichovi. Za jiný situace možná jo.
@Anna766 píše:
Mě by tenhle návrat vyhovoval.
Raději Anču s Bédou a Laduškou, než jako erosenku s Žaludem, totiž s Kaštanem
![]()
Taky jsem pro, aby byli zase spolu. Kaštan je děsná fňukna, chlap na hov.no.