Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ty Kaštanovy brýle mě rozčilujou! Nemůžou mu dát hezčí v kterých by nevypadal jak jeliman? ![]()
Nechapu,ze Bedrich sveri dite babe,co dite v zivote videlo dvakrat v kocarku…
nic proti Anče, ale vzbudit se moje deti u cizi zensky,tak to by byl rev pres tri ulice…
@Trixia píše:
Nechapu,ze Bedrich sveri dite babe,co dite v zivote videlo dvakrat v kocarku…nic proti Anče, ale vzbudit se moje deti u cizi zensky,tak to by byl rev pres tri ulice…
@GabinkaCh píše:
Ty Kaštanovy brýle mě rozčilujou! Nemůžou mu dát hezčí v kterých by nevypadal jak jeliman?
Presne. Me extra nevadil(az ted) ale ty brejle jsou nemozny od zacatku. Pritom ve Vypravej mu to sluselo ![]()
@Trixia píše:
Nechapu,ze Bedrich sveri dite babe,co dite v zivote videlo dvakrat v kocarku…nic proti Anče, ale vzbudit se moje deti u cizi zensky,tak to by byl rev pres tri ulice…
Vzdyt byla imrvere u Kristianka. Pochybuju ze by ji dali dite kdyz se o nej neumim postarat. Tak samo jeji adoptivni deti.
hele, jste nekdo doma, taky tak uňuhňani medvidci jak terez s davidem, nebo roza apod? Mi to přijde uplne nepřirozené az přehnané. ![]()
Taky vam prijde, ze Rozina hraje nejak blbe-divne? Vubec se mi nelibi
nejaka uknourana nebo co ![]()
@TopSecret píše:
Taky vam prijde, ze Rozina hraje nejak blbe-divne? Vubec se mi nelibinejaka uknourana nebo co
Taky jsem si rikala ze je divna ![]()
@Nina Filipi píše:
Taky jsem si rikala ze je divna
Presne. Nevim jak to rict. Neprirozena, v kreci. Takova nucena. Nevim. Kazdopadne divna ![]()
@tlustyhrosik píše:
Muze mi prosim nekdo napsat, kdo je kastan a ke komu patri? A Jindra odešla s tim mladým? A kde je Lada? A co na to Bedrich? Ja jsem nemela moznost ulici sledovat několik tydnu, tak jsem mimo.
Kaštan je Anči chlap a je to strašný fňukal.
Jindra odešla ke své lásce a Ladu má sebou.Nechtěla jí Bedřichovi moc „půjčovat“, tak ten navrhnul střídavou péči,tak se lekla a trochu se snaží vycházet mu vstříc.
Dnes byla Lada u Bédy,ale ten musel nutně do práce,tak malou hlídala Anča.
Kaštanovi se to nelíbí.Je jak malej žárlivej fakan.
@TopSecret píše:
Taky vam prijde, ze Rozina hraje nejak blbe-divne? Vubec se mi nelibinejaka uknourana nebo co
Přisla mi jako taková moc americky happy.
@Klopotkova právě, kdyby aspoň řekli, že opakuje ročník z toho a toho důvodu nebo kdyby Filip po prvním dni ve škole naštvaně sdělil doma, že s ním chodí do třídy Ben…
@Anna766 píše:
Kaštan je Anči chlap a je to strašný fňukal.
Jindra odešla ke své lásce a Ladu má sebou.Nechtěla jí Bedřichovi moc „půjčovat“, tak ten navrhnul střídavou péči,tak se lekla a trochu se snaží vycházet mu vstříc.
Dnes byla Lada u Bédy,ale ten musel nutně do práce,tak malou hlídala Anča.
Kaštanovi se to nelíbí.Je jak malej žárlivej fakan.
Jo, to je ten jeji profesor? Ja si ho pamatuju jak spolu zacinali a to byl jeste normalni. A jak to vzal Bedrich, ze zustal sam? A nasel Mara toho otce bezdomovce?
@tlustyhrosik píše:
Jo, to je ten jeji profesor? Ja si ho pamatuju jak spolu zacinali a to byl jeste normalni. A jak to vzal Bedrich, ze zustal sam? A nasel Mara toho otce bezdomovce?
Ten její bývalý mistr myslím že to je.
Bedřich vyváděl jako blázen,křicel,dělal zle,ale nutno říct że mu jde „jen“ o Laděnku,o dceru,tu chce.
Bezdomovce někdo zabíjí,vyšetřuje to Karla s Hermanem,Marečková chodí a hledá,ale ten vůl Mareček se před ní schovává,tvrdí že Mára není jeho a tak,blbec je to.