Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7205
6.11.18 19:01

Ty Kaštanovy brýle mě rozčilujou! Nemůžou mu dát hezčí v kterých by nevypadal jak jeliman? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
6.11.18 19:03

Holky, Patricie má z Ulice zmizet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
6.11.18 19:05

Nechapu,ze Bedrich sveri dite babe,co dite v zivote videlo dvakrat v kocarku… :zed: nic proti Anče, ale vzbudit se moje deti u cizi zensky,tak to by byl rev pres tri ulice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
6.11.18 19:08
@Trixia píše:
Nechapu,ze Bedrich sveri dite babe,co dite v zivote videlo dvakrat v kocarku… :zed: nic proti Anče, ale vzbudit se moje deti u cizi zensky,tak to by byl rev pres tri ulice…
:mrgreen: ježiš ty jsi hysterka.. normálně lidi svěřují dítě chůvám, nebo tetám v dětském koutku, takovému malému je to úplně fuk, maximálně si chvilku pořve a hned si ho ten člověk získá
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
6.11.18 19:10
@GabinkaCh píše:
Ty Kaštanovy brýle mě rozčilujou! Nemůžou mu dát hezčí v kterých by nevypadal jak jeliman? :zed:

Presne. Me extra nevadil(az ted) ale ty brejle jsou nemozny od zacatku. Pritom ve Vypravej mu to sluselo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
6.11.18 19:21
@Trixia píše:
Nechapu,ze Bedrich sveri dite babe,co dite v zivote videlo dvakrat v kocarku… :zed: nic proti Anče, ale vzbudit se moje deti u cizi zensky,tak to by byl rev pres tri ulice…

Vzdyt byla imrvere u Kristianka. Pochybuju ze by ji dali dite kdyz se o nej neumim postarat. Tak samo jeji adoptivni deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
6.11.18 19:21

:nevim: hele, jste nekdo doma, taky tak uňuhňani medvidci jak terez s davidem, nebo roza apod? Mi to přijde uplne nepřirozené az přehnané. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
6.11.18 19:24

Taky vam prijde, ze Rozina hraje nejak blbe-divne? Vubec se mi nelibi :roll: nejaka uknourana nebo co :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
6.11.18 19:27
@TopSecret píše:
Taky vam prijde, ze Rozina hraje nejak blbe-divne? Vubec se mi nelibi :roll: nejaka uknourana nebo co :roll:

Taky jsem si rikala ze je divna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
6.11.18 19:29
@Nina Filipi píše:
Taky jsem si rikala ze je divna :)

Presne. Nevim jak to rict. Neprirozena, v kreci. Takova nucena. Nevim. Kazdopadne divna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148760
6.11.18 19:33
@tlustyhrosik píše:
Muze mi prosim nekdo napsat, kdo je kastan a ke komu patri? A Jindra odešla s tim mladým? A kde je Lada? A co na to Bedrich? Ja jsem nemela moznost ulici sledovat několik tydnu, tak jsem mimo.

Kaštan je Anči chlap a je to strašný fňukal.
Jindra odešla ke své lásce a Ladu má sebou.Nechtěla jí Bedřichovi moc „půjčovat“, tak ten navrhnul střídavou péči,tak se lekla a trochu se snaží vycházet mu vstříc.
Dnes byla Lada u Bédy,ale ten musel nutně do práce,tak malou hlídala Anča.
Kaštanovi se to nelíbí.Je jak malej žárlivej fakan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148760
6.11.18 19:34
@TopSecret píše:
Taky vam prijde, ze Rozina hraje nejak blbe-divne? Vubec se mi nelibi :roll: nejaka uknourana nebo co :roll:

Přisla mi jako taková moc americky happy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
6.11.18 19:43

@Klopotkova právě, kdyby aspoň řekli, že opakuje ročník z toho a toho důvodu nebo kdyby Filip po prvním dni ve škole naštvaně sdělil doma, že s ním chodí do třídy Ben…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
6.11.18 19:51
@Anna766 píše:
Kaštan je Anči chlap a je to strašný fňukal.
Jindra odešla ke své lásce a Ladu má sebou.Nechtěla jí Bedřichovi moc „půjčovat“, tak ten navrhnul střídavou péči,tak se lekla a trochu se snaží vycházet mu vstříc.
Dnes byla Lada u Bédy,ale ten musel nutně do práce,tak malou hlídala Anča.
Kaštanovi se to nelíbí.Je jak malej žárlivej fakan.

Jo, to je ten jeji profesor? Ja si ho pamatuju jak spolu zacinali a to byl jeste normalni. A jak to vzal Bedrich, ze zustal sam? A nasel Mara toho otce bezdomovce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148760
6.11.18 19:57
@tlustyhrosik píše:
Jo, to je ten jeji profesor? Ja si ho pamatuju jak spolu zacinali a to byl jeste normalni. A jak to vzal Bedrich, ze zustal sam? A nasel Mara toho otce bezdomovce?

Ten její bývalý mistr myslím že to je.
Bedřich vyváděl jako blázen,křicel,dělal zle,ale nutno říct że mu jde „jen“ o Laděnku,o dceru,tu chce.
Bezdomovce někdo zabíjí,vyšetřuje to Karla s Hermanem,Marečková chodí a hledá,ale ten vůl Mareček se před ní schovává,tvrdí že Mára není jeho a tak,blbec je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí