Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1437
6.11.18 20:09

Holky a Rozina to ma jak se skolou? Ona jeste nema zadnou stredni ne? Chapu, ze ted uz asi nikde nenastoupi, ale rekla bych, ze jakmile bude bydlet ve svem a cuchne k penezum tak uz asi do zadny skoly nenastoupí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
6.11.18 20:19
@boska90 píše:
Holky a Rozina to ma jak se skolou? Ona jeste nema zadnou stredni ne? Chapu, ze ted uz asi nikde nenastoupi, ale rekla bych, ze jakmile bude bydlet ve svem a cuchne k penezum tak uz asi do zadny skoly nenastoupí

Nematurovala v USA? Normálně tam chodila i do školy, ne?

• Citovat
  • Upravit
33916
6.11.18 22:03
@TopSecret píše:
Taky vam prijde, ze Rozina hraje nejak blbe-divne? Vubec se mi nelibi :roll: nejaka uknourana nebo co :roll:

Taky mi to její hraní nesedlo byla taková celá nesvá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
6.11.18 22:09

úterý 20.11. 2018 Přeškrtnuto Jak se dostat na stopu pachateli, který je jako duch a stále uniká spravedlnosti? Karla a Jirka Herman se chytají každého stébla, ale zatím mají pocit, že se vše při vyšetřování spiklo proti nim. Hodně si slibují od rekonstrukce na místě činu, protože to je momentálně jejich jediné želízko v ohni. Budou mít konečně štěstí, nebo se ocitnou v další slepé uličce? A jak nebezpečné a náročné může vyšetřování občas být? Karle bude již tento týden mířit na hlavu odjištěná pistole, navíc před Márovýma očima …

Márovi asi zastřelí Karlu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
6.11.18 22:29
@Aneta12 píše: úterý 20.11. 2018 Přeškrtnuto Jak se dostat na stopu pachateli, který je jako duch a stále uniká spravedlnosti? Karla a Jirka Herman se chytají každého stébla, ale zatím mají pocit, že se vše při vyšetřování spiklo proti nim. Hodně si slibují od rekonstrukce na místě činu, protože to je momentálně jejich jediné želízko v ohni. Budou mít konečně štěstí, nebo se ocitnou v další slepé uličce? A jak nebezpečné a náročné může vyšetřování občas být? Karle bude již tento týden mířit na hlavu odjištěná pistole, navíc před Márovýma očima …Márovi asi zastřelí Karlu :roll:

A to muzes vedet jak? :roll: takovydle blby dohady. To si muzes odpustit.
Az to budes vedet jiste, tak to napis :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.11.18 22:30
@boska90 píše:
jo, udělala maturitu v Americe. A pak si nevyřídila vízum a pracovní povolení, chytli ji na nějakém večírku a vyhostili jí
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.11.18 22:31

A tlustej Pavel jo? Tomu taky tak akorát šlápnout do ksichtu. Bože, jeden trotl vedle druhýho. Jako proč? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
6.11.18 22:49
@Ennny píše:
@Lakoušice neznám sice souvislosti ,nemam čas koukat ,ale nevím proč by nemohl být o rok starrší my jsme byli taky dva ročníky ve třídě :nevim:

Pochybuju, že na gymnázium. Většinou to bývá na učňovských oborech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
6.11.18 23:04
@Žirafa 69 píše:
No des bes. :roll: On snad za chvili u sebe bude resit kazdej prd a delat z toho zavery. Porad jen ja, ja, ja. :zed: A houno vi, co je migrena, hlavne ze ji Anicka zna, nebo jak to rikal. A jeste ji ukazuje, kde ze ho bolela ta hlavicka…uaaaaaa! :zed: :zed: Boze to je vul. :roll:
Vsak uz se na nej Anicka tak podivala…doufam,ze ji scenariste brzy „prideli“ nekoho normalniho.

Ja uz na nej nemuzu ani koukat. Jak furt krci ty rty, sklebi se nebo jak to popsat. Funi a ja nevim co. Porad mu neco je, uknouranej. Ja to nedavam. A to je to jen serial :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148793
7.11.18 00:02
@Lee92 píše:
Ja uz na nej nemuzu ani koukat. Jak furt krci ty rty, sklebi se nebo jak to popsat. Funi a ja nevim co. Porad mu neco je, uknouranej. Ja to nedavam. A to je to jen serial :lol: :lol: :lol:

Než tohle mít doma,tak jsem dobrovolně lesbička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7776
7.11.18 05:00
@Lakoušice píše:
@Klopotkova právě, kdyby aspoň řekli, že opakuje ročník z toho a toho důvodu nebo kdyby Filip po prvním dni ve škole naštvaně sdělil doma, že s ním chodí do třídy Ben…

Holky, vždyť to tam bylo. Filip přišel s monoklem a přiznal se tatovi, že se popral s Benem, že přestoupil, zřejmě teda propadl k nim do třídy.

Příspěvek upraven 07.11.18 v 05:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7776
7.11.18 05:02
@TopSecret píše:
Taky vam prijde, ze Rozina hraje nejak blbe-divne? Vubec se mi nelibi :roll: nejaka uknourana nebo co :roll:

Mně přišla uknourana, nemastna neslaná vzdy :nevim: Netěšila jsem se, že se vrátí.l, ale teď mě ta linka zatím celkem baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7776
7.11.18 05:05
@Lee92 píše:
Ja uz na nej nemuzu ani koukat. Jak furt krci ty rty, sklebi se nebo jak to popsat. Funi a ja nevim co. Porad mu neco je, uknouranej. Ja to nedavam. A to je to jen serial :lol: :lol: :lol:

Přeškrtnuto
Mně stačilo, jak ve středeční dílu ji ten salát a čumí jako ko*Kot. A zase si stěžuje na to, jakou mám Anča špatnou matrací, tak Anča, že koupí novou :zed: :roll: To je takovej hnusák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7776
7.11.18 05:10

Mně zase sejri ta Marcela, jak klopi oči a dělá, že teda půjde na intr, přitom se tam drží jako klíště na gauči :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
7.11.18 06:13
@Aotearoa píše:
Mně zase sejri ta Marcela, jak klopi oči a dělá, že teda půjde na intr, přitom se tam drží jako klíště na gauči :zed:

A neví tu někdo, proč už není na intru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky