Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12834
31.10.18 20:40
@boska90 píše:
@TopSecret jojo takovej ten pohled :lol: . Od pohledu fakt fajn.
No odjela pac uz se Bohous fakt smal.. ja tenkrat Brno teprve poznavala a v šaline sedela tusim prvni mesic, tak to byl pro me zážitek jako blázen.
No vyjimka potvrzuje pravidlo, viz ten Izer. Koukala jsem na to jako blázen, ja ho nezdravila nebo tak, ale osoba procházející, fakt arogantní, jako na jednu stranu to chápu, ze to musi byt obtěžující, ale zase na druhou stranu, jak to tu nekdo hezky píše: jde s kůží na trh, tak s tim musi počítat :nevim: . Kdyz jsem to pak vykladala známým brňakum, tak ze je to jeho chovani bezny. Ze je to fakt kojot :roll:

Jo to sem vlastne chtela. Izera sem videla zdalky taky na benzince. On jezdi takovym tim velkym americky Fordem-pick-up. No nechal si umejt okno a ty holky tam moc nedosahly. A on, jak je malej, tak jako taky problem tam nadtoupit. Asi ma komplexy, proto jezdim tim nejvetsim autem, co je :roll:
Tak aspon, ze si jeho velkej usmev pochopila dobre :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
31.10.18 20:47

Nedávno jsem potkala Adélu Elbel, no nic - ženská … :mrgreen: . Jednou jsem se cpala lososem v IKEA a vedle u stolu seděl „Lumír“, ten mě nebere.
V pubertě jsem na ulici nechtěně! vrazila do Vašuta a řekl jsem si No fuj! - dneska bych z toho týden žila. Vloni jsem potkala Jiřího Dvořáka :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
31.10.18 20:47
@boska90 píše:
@hofka Geislerova se mi jako zenska hrozne libi, ale budi takovy zvláštní prirozeny respekt. Mívám z takovych lidi zvláštni pocit. Ale zenska je moc pekna.

a přitom je to taková nenápadná obyčejná holka v džínách a mikině:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
31.10.18 20:54
@hofka píše:
celkem často potkávám Josefa Klímu, toho zdravím, ale on zdraví každýho-zakládá si na tom:-) Taky potkávám „Hynka“, jeho syn u nás chodí na nějaký kroužek, vídám ho ve stejný čas .. to jen uhnu očima a dělám, že nečumím. To samý i u Ani Geislerové:-))) Holt

Prej delam ze necumim :mrgreen:
A jak se ti zda? Sympatak? A Ana? Ta mi neprijde namyslena :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
31.10.18 20:57
@TopSecret píše:
Prej delam ze necumim :mrgreen:
A jak se ti zda? Sympatak? A Ana? Ta mi neprijde namyslena :think:

Tak z toho jak pijou kafe člověk moc nepozná:-) Vypadaj prostě jako normální lidi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
31.10.18 21:04

@TopSecret Jednou jsem potkala nějakého herce ( fakt si nevzpomenu) s rodinou v Zoo Jihlava. Jednak byl s rodinou a taky daleko, jen jsemho zahlédla a nic víc. Celkově jsem z toho ale nervózní, jsem z menšího města a na herce nejsem tak zvyklá jako třeba v Brně. Jednou jsem se ale překonala a mluvila s Janem Onderem, byl u nás na mikulášském představení taneční školy.
Jo a jedna příbuzná od manželovy rodiny učí ve škole Kryšpína od Agáty H. A chodí tam více dětí od herců-ale neučí všechny. Prý je ten kluk spratek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
31.10.18 21:13

Mě se stal jednou trapas: jdu rano do práce a procházím kolem hloučku lidí. Najednou mě nějaký povědomý hlas pozdraví. Podívam se,vidím známou tvář a říkám: ahoj - co ty tady? Pak mi to došlo,zamumlala jsem omluvu a prchla. Oni to byli filmaři, točili tam něco do seriálu Dáma a Král a ten kdo mě zdravil byl herec Matěj Hádek… Já v tu chvíli měla pocit že se dobře známe a až pozdě mi došlo,že ho znám důvěrně jen z televize ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
31.10.18 21:23
@hofka píše:
Tak z toho jak pijou kafe člověk moc nepozná:-) Vypadaj prostě jako normální lidi :mrgreen:

No tak ja nevim, ale ja uz pri prvnim pohledu zjistim, jestli je nebo neni. Vis takovej ten prvni obrazek. Ten si vytvoris intuitivne. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148930
31.10.18 21:25
@kometaO5 píše:
Mě se stal jednou trapas: jdu rano do práce a procházím kolem hloučku lidí. Najednou mě nějaký povědomý hlas pozdraví. Podívam se,vidím známou tvář a říkám: ahoj - co ty tady? Pak mi to došlo,zamumlala jsem omluvu a prchla. Oni to byli filmaři, točili tam něco do seriálu Dáma a Král a ten kdo mě zdravil byl herec Matěj Hádek… Já v tu chvíli měla pocit že se dobře známe a až pozdě mi došlo,že ho znám důvěrně jen z televize ????
:mrgreen:
A je takový fešák jako v televizi i v reálu?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
31.10.18 21:39
@Anna766 píše: :mrgreen:
A je takový fešák jako v televizi i v reálu?

Co jsem si stihla všimnout,tak vypadá úplně skvěle a má krásný úsměv - sympaťák!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
31.10.18 22:37

Já tuhle v létě nakupuju u nás v Globusu a proti mně jde Olda Farský. Říkám si ty kráso, Olda. Popojedu kousek dál a u zeleniny Aleš Háma. To už jsem zírala. A u třetího herce, už si nepamatuju, kdo to byl, říkám manželovi jako vidíš to? 8o A on hele festival, co se divíš. No jo, byl festival, to se potká po cestě víc celebrit než obyč lidí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148930
31.10.18 22:52
@kometaO5 píše:
Co jsem si stihla všimnout,tak vypadá úplně skvěle a má krásný úsměv - sympaťák!

Kluci Hádkovi jsou vůbec fešáci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148930
31.10.18 22:53

@terinka4444 nojó festival :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
31.10.18 22:53

“Olda Farsky” bydlí někde kousek od nás. Pravidelně ho vidavam nedaleko u jedné řecké cukrárny jak venku na stojáka popiji kafe a kouři jednu od druhé. Nosiva ty umolousany saka jako v Ulici :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148930
31.10.18 23:04

Před lety jsem pracovala v jednom nejmenovaném láz.domě a bydlel a léčil se s čímsi u nás Trautenberk-Ilja Prachař,neřeklo se mu jinak než Trautenberk,sice nenadával,ale nepříjemný a zamračený byl.Ale je to hodně let.Pak u nás byla herečka co hrála paní Černou-čarodejnici z Arabely a ta byla super,zdravila uż zdálky,veselá byla,docela fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí