Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proč ne. Jen mě to překvapilo, je fajn, že každému se líbí někdo jinej. Jen tady mě to zarazilo, budu si ho muset ještě pořádně prohlédnout jestli jsem něco nepřehlédla. Ale pamatuju si herce ještě z VKV a už tam se mi nelíbil
![]()
@Marcella01 píše:
Jj, přijde mi peknej… Nelíbí se mi třeba tady opevovany Mara, je to prcek a celkově mi přijde nic moc, Kurizek se mi taky nelibil, když už bych si měla vybrat, tak vzhledově pro mě osobně je Tony, tenhle novej z Coolny, a možná ještě s primhourenym okem kolega Karly, teď mi vypadlo jméno
Jojo. Presne tak. Jirka Hermann ![]()
Mara byl peknej na zacatku. Ted he z nej mastnoch ![]()
A jeste se mi libi ten dlouhovlasej od Bedi. Jak si taky myslel na Jindru.
Tady se nikomu nelibi a me nevadi.
A Tony je kus
a jeste Karly bracha.
@lucka_mac píše:
Asi máme podobný vkus,souhlasím s Tonym i s Hermanem. Mně se ještě líbí i Hynek.
Hynek driv, kdyz byl telocvikar. A jak mel nausnici. Ted uz nic moc. Ale kdyby byla nouze
![]()
@lucka_mac píše:
Asi máme podobný vkus,souhlasím s Tonym i s Hermanem. Mně se ještě líbí i Hynek.
Asi jo, vypadá to tak
jj, Hynek je peknej, ale zas je prcek… Tenhle novej z Coolny je právě vysokej, má ranena, proste chlap a ne žádný skrcek…
@Marcella01 píše:
Asi jo, vypadá to takjj, Hynek je peknej, ale zas je prcek… Tenhle novej z Coolny je právě vysokej, má ranena, proste chlap a ne žádný skrcek…
Jo jo,je to kus chlapa.
@TopSecret píše:
Ctibor
Vtipný je, že se herec jmenuje Maléř ![]()
@brusinky píše:
Vtipný je, že se herec jmenuje Maléř
@TopSecret píše:![]()
jo. To je pravda
sem cetla ten chat s producentem a to tam psal
Vubec se to k nemu nehodi. Si ho zaskatulkujes hned k Martinovi.
Přesně a to mu na atraktivitě alespoň u mě rozhodně nepřidá ![]()
@brusinky píše:
Přesně a to mu na atraktivitě alespoň u mě rozhodně nepřidá
Teda čekala jsem, že Karla řekne aspoň Márovi, kde našli Marečka. Ale je to profík no. Na to můj muž povídá že bych nemohla dělat kriminalistku, že všechno vykecám dřív než se zuju ![]()
@TopSecret píše:
Ctibor
Ten se vám líbí jo?
vždyť vypadá jak Rumcajs co nechal vlasy i s kloboukem v roští.
@Anna766 píše:
Ten se vám líbí jo?![]()
vždyť vypadá jak Rumcajs co nechal vlasy i s kloboukem v roští.
Já věděla, že se někdo najde koho taky neoslnil
. Mně zase připomíná orangutana
![]()
@Mirčulka píše:
Teda čekala jsem, že Karla řekne aspoň Márovi, kde našli Marečka. Ale je to profík no. Na to můj muž povídá že bych nemohla dělat kriminalistku, že všechno vykecám dřív než se zuju
@brusinky píše:
Já věděla, že se někdo najde koho taky neoslnil. Mně zase připomíná orangutana
![]()
![]()
Já tu pořad přemýslela jaký to krasavec mi uniknul ![]()