Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2732
29.10.18 19:32
@Konnny píše:
Tak Pavlík zruší svatbu, telefon nevezme a jen napíše - Jsem v Telecím.To je teda vrchol.
A ten pokoj předělal Lumír jako kdy? Ze dne na den?

Musel to předělat přes víkend, když byla Vendy pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3336
29.10.18 19:37
@a12 píše:
Prestehovanyho pokoje si vsimnes, ale toho ze hned volala tatovi, ze dekuje jak za to jak to tam udelal uz nevis :mrgreen:

Koukala jsem na to poctivě a nic takovýho tam včera nebylo :think: o čem to mluvíš? Dnes v TV jsem nekoukala… Ten díl na netu je jen, že se snaží volat Pavlovi a ten jí pošle sms, že je v Telecím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3336
29.10.18 19:42
@Letee píše:
Presne tak volala pavlovi a v tv odvysilali ze volala tatkovi a dekovala …asi jim to doslo tak to dodatecne dotocili … :lol:

To jako vážně? O to víc mne mrzí, že jsem to teda neviděla v originále dnes v TV, teď jsem tady za nepozornou osobu :cert: :jazyk: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
29.10.18 19:42
@Marcella01 píše:
Koukala jsem na to poctivě a nic takovýho tam včera nebylo :think: o čem to mluvíš? Dnes v TV jsem nekoukala… Ten díl na netu je jen, že se snaží volat Pavlovi a ten jí pošle sms, že je v Telecím?

Palomita to vysvetluje. Na netu je, ze vola Pavlovi a dnes v telce bylo, jak vola tatovi a dekuje mu, ze to krasne predelal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3336
29.10.18 19:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2732
29.10.18 20:07
@Marcella01 píše:
To jako vážně? O to víc mne mrzí, že jsem to teda neviděla v originále dnes v TV, teď jsem tady za nepozornou osobu :cert: :jazyk: :cert:

Zkusila jsem to nahrát, ale nevím, jak moc to bude slyšet přes bouchání kostkama :-D https://youtu.be/019w-cemnAQ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148920
29.10.18 20:21
@Konnny píše:
Tak Pavlík zruší svatbu, telefon nevezme a jen napíše - Jsem v Telecím.To je teda vrchol.
A ten pokoj předělal Lumír jako kdy? Ze dne na den?

Pochopila jsem že přes víkend,tak neuvěřitelné to snad není,vždyť je to krcálek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3336
29.10.18 20:24

@Palomita díky, chtěla jsem na to kouknout na novaplus až tady bude ticho a klid :palec: ale byla jsi rychlejší… :mavam: tak to vidíte co koukání na díly s předstihem způsobuje :cert: :jazyk: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148920
29.10.18 20:24
@Palomita píše:
Zkusila jsem to nahrát, ale nevím, jak moc to bude slyšet přes bouchání kostkama :-D https://youtu.be/019w-cemnAQ

Hezky si tam na ně zasyčela maminko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2732
29.10.18 20:38
@Marcella01 píše:
@Palomita díky, chtěla jsem na to kouknout na novaplus až tady bude ticho a klid :palec: ale byla jsi rychlejší… :mavam: tak to vidíte co koukání na díly s předstihem způsobuje :cert: :jazyk: ;)
Na novaplus je to samé jako na voyo, tak by sis nepomohla :mrgreen:
@Anna766 píše:
Hezky si tam na ně zasyčela maminko :lol:
:lol: :lol: ale ne že by to pomohlo na dlouho :pocitac: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3336
29.10.18 20:45
@Palomita píše: :lol: :lol: ale ne že by to pomohlo na dlouho :pocitac: :mrgreen:

Máš pravdu, teď na to koukám :mrgreen: a jsem ráda, že tam je ta původní verze, kterou jsem viděla já :potlesk: a zítra ráno teda zkusím sledovat opakování, ať to mám bez kostek :jazyk: :* sranda, kdybych se snažila něco natočit u nás, tak tam není slyšet vlastního slova :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2732
29.10.18 21:06
@Marcella01 píše:
Máš pravdu, teď na to koukám :mrgreen: a jsem ráda, že tam je ta původní verze, kterou jsem viděla já :potlesk: a zítra ráno teda zkusím sledovat opakování, ať to mám bez kostek :jazyk: :* sranda, kdybych se snažila něco natočit u nás, tak tam není slyšet vlastního slova :jazyk:

U nás doma taky, kvůli tomu máme puštěné titulky :mrgreen: teď jsme u mých rodičů, tak se možná malinko krotí, ale kravál jinak dělají stejně jako doma :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
30.10.18 00:06

Ten Vendulin byt, konečně to někoho napadlo, nepochopila jsem proč jí tam nechali tu Šímovu postel, která tam jen zabírala místo, vyhodili velkou postel a pořídili pidi rozkládací pohovku, na které se určitě Vendy s Pavlíkem výborně vyspí, hlavně, že předělali poličky, lustr a nacpali na zeď válečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21448
30.10.18 05:00

@Lakoušice Ta vyzdoba na zdi je fakt silena. Valecky, formy na peceni a nejake misy. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
30.10.18 05:41
@malákráličice píše:
@Lakoušice Ta vyzdoba na zdi je fakt silena. Valecky, formy na peceni a nejake misy. :zed:

Bych to pochopila u někoho,kdo rád peče. Ale u Venduly mi to přijde úplně mimo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí