Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Konnny píše:
Tak Pavlík zruší svatbu, telefon nevezme a jen napíše - Jsem v Telecím.To je teda vrchol.
A ten pokoj předělal Lumír jako kdy? Ze dne na den?
Musel to předělat přes víkend, když byla Vendy pryč.
@a12 píše:
Prestehovanyho pokoje si vsimnes, ale toho ze hned volala tatovi, ze dekuje jak za to jak to tam udelal uz nevis
Koukala jsem na to poctivě a nic takovýho tam včera nebylo
o čem to mluvíš? Dnes v TV jsem nekoukala… Ten díl na netu je jen, že se snaží volat Pavlovi a ten jí pošle sms, že je v Telecím?
@Letee píše:
Presne tak volala pavlovi a v tv odvysilali ze volala tatkovi a dekovala …asi jim to doslo tak to dodatecne dotocili …
To jako vážně? O to víc mne mrzí, že jsem to teda neviděla v originále dnes v TV, teď jsem tady za nepozornou osobu
![]()
@Marcella01 píše:
Koukala jsem na to poctivě a nic takovýho tam včera nebyloo čem to mluvíš? Dnes v TV jsem nekoukala… Ten díl na netu je jen, že se snaží volat Pavlovi a ten jí pošle sms, že je v Telecím?
Palomita to vysvetluje. Na netu je, ze vola Pavlovi a dnes v telce bylo, jak vola tatovi a dekuje mu, ze to krasne predelal.
@Marcella01 píše:
To jako vážně? O to víc mne mrzí, že jsem to teda neviděla v originále dnes v TV, teď jsem tady za nepozornou osobu![]()
![]()
Zkusila jsem to nahrát, ale nevím, jak moc to bude slyšet přes bouchání kostkama
https://youtu.be/019w-cemnAQ
@Konnny píše:
Tak Pavlík zruší svatbu, telefon nevezme a jen napíše - Jsem v Telecím.To je teda vrchol.
A ten pokoj předělal Lumír jako kdy? Ze dne na den?
Pochopila jsem že přes víkend,tak neuvěřitelné to snad není,vždyť je to krcálek ![]()
@Palomita díky, chtěla jsem na to kouknout na novaplus až tady bude ticho a klid
ale byla jsi rychlejší…
tak to vidíte co koukání na díly s předstihem způsobuje
![]()
@Palomita píše:
Zkusila jsem to nahrát, ale nevím, jak moc to bude slyšet přes bouchání kostkamahttps://youtu.be/019w-cemnAQ
Hezky si tam na ně zasyčela maminko ![]()
@Marcella01 píše:Na novaplus je to samé jako na voyo, tak by sis nepomohla
@Palomita díky, chtěla jsem na to kouknout na novaplus až tady bude ticho a klidale byla jsi rychlejší…
tak to vidíte co koukání na díly s předstihem způsobuje
![]()
![]()
@Anna766 píše:
Hezky si tam na ně zasyčela maminko
@Palomita píše:![]()
ale ne že by to pomohlo na dlouho
![]()
Máš pravdu, teď na to koukám
a jsem ráda, že tam je ta původní verze, kterou jsem viděla já
a zítra ráno teda zkusím sledovat opakování, ať to mám bez kostek
sranda, kdybych se snažila něco natočit u nás, tak tam není slyšet vlastního slova ![]()
@Marcella01 píše:
Máš pravdu, teď na to koukáma jsem ráda, že tam je ta původní verze, kterou jsem viděla já
a zítra ráno teda zkusím sledovat opakování, ať to mám bez kostek
![]()
sranda, kdybych se snažila něco natočit u nás, tak tam není slyšet vlastního slova
U nás doma taky, kvůli tomu máme puštěné titulky
teď jsme u mých rodičů, tak se možná malinko krotí, ale kravál jinak dělají stejně jako doma
![]()
Ten Vendulin byt, konečně to někoho napadlo, nepochopila jsem proč jí tam nechali tu Šímovu postel, která tam jen zabírala místo, vyhodili velkou postel a pořídili pidi rozkládací pohovku, na které se určitě Vendy s Pavlíkem výborně vyspí, hlavně, že předělali poličky, lustr a nacpali na zeď válečky.
@Lakoušice Ta vyzdoba na zdi je fakt silena. Valecky, formy na peceni a nejake misy. ![]()
@malákráličice píše:
@Lakoušice Ta vyzdoba na zdi je fakt silena. Valecky, formy na peceni a nejake misy.
Bych to pochopila u někoho,kdo rád peče. Ale u Venduly mi to přijde úplně mimo. ![]()