Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@SlecnaSally píše:
Holky, někde jsem četla , ze Boháč si začne s Ajou
Jen to ne. To je tak hnusná role, skoro jako Kaštan.
Aja myslím.
@Brita83 píše:
No právě, já taky, tohle přepískl
Stejně tam zabírá moc místa
. Měla by ho poslat k šípku alespoň na čas.
@SlecnaSally píše:
Holky, někde jsem četla , ze Boháč si začne s Ajou
Jitka Že půjde Ája po Binarovi? ![]()
20:32
Chat s kreativním producentem Ulice Matějem Podzimkem: Čekají nás velké návraty i překvapivé těhotenství
Tak dlouho Binar obchází Ulicí, a vy byste mu nadělila zrovna Áju?! ![]()
@Palomita píše:
Jitka Že půjde Ája po Binarovi?
20:32
Chat s kreativním producentem Ulice Matějem Podzimkem: Čekají nás velké návraty i překvapivé těhotenství
Tak dlouho Binar obchází Ulicí, a vy byste mu nadělila zrovna Áju?!
Na těhotenství tipuji Terezu nebo možná i Vendulu.
@Klopotkova ja si myslim, ze bude Vendy a jestli ma jet s Mariem pryc, tak ji to Pavel nebude verit
@boska90 píše:
@Klopotkova ja si myslim, ze bude Vendy a jestli ma jet s Mariem pryc, tak ji to Pavel nebude verit
Jo, dobrej postřeh, to by vycházelo… Mají tak zápletku až do června, kdy bude svatba i porod zároveň. ![]()
@Palomita píše:
@NovápaníA https://zlinsky.denik.cz/…0170929.html
No, nevím, jestli se za těmi brýlemi až tak schová ![]()
Jezis von ma 27?
to je sileny. Pritom on ma fakt hezky rysy. Byl by fakt pěkný kluk. Docela skoda
Ať mi nikdo netvrdí, že ta Jindra není pitomá. Věčně se u předávky Lady ochomýtá Mazuťák, Béďa musí sledovat, jak se s ní mutlá a teď ještě když se Beda ptá, že jestli by ji mohl mít na vííkend, tak ona mu řekne, že ji má v plánu na víkend dát mámě do Mělníka. A pak se diví, káča jedna, že se Bedřich nechce o dceru doprošovat a chce žádat o střídavku.
@Klopotkova píše:
Přeškrtnuto.V ukázkách na úterní díl Nyklová po Pelcové v pekařství háže koblihy a vyhazuje ji ven
Vždyť svatosvatě prohlásila, ta Pelcovka, že už ji tam nikdy nikdo neuvidí, to jí to moc dlouho nevydrželo, babě
Koukáte někdo na seriálek Kadeřnictví, jak tam „Tonda Hložánek“ zdraví to ženské osazenstvo „everybaby“?
![]()
@Iv.Sa. píše:
Vždyť svatosvatě prohlásila, ta Pelcovka, že už ji tam nikdy nikdo neuvidí, to jí to moc dlouho nevydrželo, babě![]()
Koukáte někdo na seriálek Kadeřnictví, jak tam „Tonda Hložánek“ zdraví to ženské osazenstvo „everybaby“?
![]()
To prohlásila,ale minimálně už třikrát ![]()
@Svítící žárovka píše:Ať mi nikdo netvrdí, že ta Jindra není pitomá. Věčně se u předávky Lady ochomýtá Mazuťák, Béďa musí sledovat, jak se s ní mutlá a teď ještě když se Beda ptá, že jestli by ji mohl mít na vííkend, tak ona mu řekne, že ji má v plánu na víkend dát mámě do Mělníka. A pak se diví, káča jedna, že se Bedřich nechce o dceru doprošovat a chce žádat o střídavku.
Je to prostě nutné pro posunování děje určitým směrem, netřeba se čílit
Ale jó, žlučí to občas hýbne, i když je to práce „pera“ /klávesnice scénáristy
Vodí nás dějem jako loutky na provázku ![]()
Jo, to jsem taky vlastně četla, už je to nějaký týden, doufám, že tu zmiji hned prokoukne, ta si ho nezaslouží ani náhodou, kariéristka a zlatokopka.