Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
26.10.18 20:46
@SlecnaSally píše:
Holky, někde jsem četla , ze Boháč si začne s Ajou

Jo, to jsem taky vlastně četla, už je to nějaký týden, doufám, že tu zmiji hned prokoukne, ta si ho nezaslouží ani náhodou, kariéristka a zlatokopka.

• Citovat
  • Upravit
7776
26.10.18 20:52
@SlecnaSally píše:

Jen to ne. To je tak hnusná role, skoro jako Kaštan. :roll: Aja myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7776
26.10.18 20:54
@Brita83 píše:
No právě, já taky, tohle přepískl

Stejně tam zabírá moc místa :think:. Měla by ho poslat k šípku alespoň na čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2732
26.10.18 20:57
@SlecnaSally píše:

Jitka Že půjde Ája po Binarovi? :-D
20:32
Chat s kreativním producentem Ulice Matějem Podzimkem: Čekají nás velké návraty i překvapivé těhotenství
Tak dlouho Binar obchází Ulicí, a vy byste mu nadělila zrovna Áju?! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
26.10.18 21:06
@Palomita píše:
Jitka Že půjde Ája po Binarovi? :-D
20:32
Chat s kreativním producentem Ulice Matějem Podzimkem: Čekají nás velké návraty i překvapivé těhotenství
Tak dlouho Binar obchází Ulicí, a vy byste mu nadělila zrovna Áju?! :)

Na těhotenství tipuji Terezu nebo možná i Vendulu.

• Citovat
  • Upravit
1437
26.10.18 21:10

@Klopotkova ja si myslim, ze bude Vendy a jestli ma jet s Mariem pryc, tak ji to Pavel nebude verit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
26.10.18 21:33
@boska90 píše:
@Klopotkova ja si myslim, ze bude Vendy a jestli ma jet s Mariem pryc, tak ji to Pavel nebude verit

Jo, dobrej postřeh, to by vycházelo… Mají tak zápletku až do června, kdy bude svatba i porod zároveň. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
26.10.18 21:36

@vokishka aha, dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
26.10.18 21:49
@brusinky píše:
Krásně napsané :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Ó, děkuji :kytka: ;) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
26.10.18 21:56
@Palomita píše:
@NovápaníA https://zlinsky.denik.cz/…0170929.html

No, nevím, jestli se za těmi brýlemi až tak schová ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
26.10.18 21:59

Jezis von ma 27? 8o 8o 8o to je sileny. Pritom on ma fakt hezky rysy. Byl by fakt pěkný kluk. Docela skoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.18 22:00

Ať mi nikdo netvrdí, že ta Jindra není pitomá. Věčně se u předávky Lady ochomýtá Mazuťák, Béďa musí sledovat, jak se s ní mutlá a teď ještě když se Beda ptá, že jestli by ji mohl mít na vííkend, tak ona mu řekne, že ji má v plánu na víkend dát mámě do Mělníka. A pak se diví, káča jedna, že se Bedřich nechce o dceru doprošovat a chce žádat o střídavku.

• Citovat
  • Upravit
7087
26.10.18 22:05
@Klopotkova píše:
Přeškrtnuto.V ukázkách na úterní díl Nyklová po Pelcové v pekařství háže koblihy a vyhazuje ji ven :mrgreen:

Vždyť svatosvatě prohlásila, ta Pelcovka, že už ji tam nikdy nikdo neuvidí, to jí to moc dlouho nevydrželo, babě :cert: :mrgreen: Koukáte někdo na seriálek Kadeřnictví, jak tam „Tonda Hložánek“ zdraví to ženské osazenstvo „everybaby“? :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148917
26.10.18 22:10
@Iv.Sa. píše:
Vždyť svatosvatě prohlásila, ta Pelcovka, že už ji tam nikdy nikdo neuvidí, to jí to moc dlouho nevydrželo, babě :cert: :mrgreen: Koukáte někdo na seriálek Kadeřnictví, jak tam „Tonda Hložánek“ zdraví to ženské osazenstvo „everybaby“? :lol: :palec:

To prohlásila,ale minimálně už třikrát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
26.10.18 22:13
@Svítící žárovka píše: Ať mi nikdo netvrdí, že ta Jindra není pitomá. Věčně se u předávky Lady ochomýtá Mazuťák, Béďa musí sledovat, jak se s ní mutlá a teď ještě když se Beda ptá, že jestli by ji mohl mít na vííkend, tak ona mu řekne, že ji má v plánu na víkend dát mámě do Mělníka. A pak se diví, káča jedna, že se Bedřich nechce o dceru doprošovat a chce žádat o střídavku.

Je to prostě nutné pro posunování děje určitým směrem, netřeba se čílit ;) :hug: Ale jó, žlučí to občas hýbne, i když je to práce „pera“ /klávesnice scénáristy ;) Vodí nás dějem jako loutky na provázku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí