Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kometaO5 píše:
Tedy lesbická láska v Ulici ještě nebyla…
Byla.Karolína co bydlela u Farskych se ukázala jako lesbička.
@Iv.Sa. píše:
Několikrát si v poslední době na něho čas udělala a buď se urazil a šel spát, nebo něco musel dodělat nebo musel někam jít…, on je typický ješitný chlap, kterému jde hrubě proti srsti, když se jeho vlastní žena více seberealizuje, ale Šárce kariérní postup schválí a doporučí, dělá jí rytíře ve zbroji proti Mastnému a ještě se s ní popusinkuje /za mě už toto je nevěra, např. prostitutky se zásadně nelíbajíSoučasný pracovní kalup Veroniky je přechodný, moc dobře to ví, ale ten umanutý „kokosový ořech“… škoda dalších slov
Neváží si krásné, moudré, šikovné a celé roky jeho vrtochy chápající ženy a měl by být potrestán a ne odměněn sladkými polibky spanilé Šárky
![]()
Přesně. ![]()
@Palomita píše:
@NovápaníA https://zlinsky.denik.cz/…0170929.html
Trochu mi připomíná vzhledem toho herce,co hrál Guláše v serialu Chlapci a chlapi.
@terinka4444 píše:
nic hnusnějšího už jí udělat nemohl. Hnusnej je. A ještě si teď bude hrát na uraženýho, místo aby se plazil po kolenou a snažil se to odčinit. Bože, to je děs. Prý tak zavoláš všem a co, já taky budu volat. Větší ponížení, než den před svatbou rušit svatbu, to už si moc neumím představit.
Jo no,vůl.
Měl jí čapnout,vzít jí někam na radnici a vzít se stranou všeho toho hádácího marastu,za svědky si vzít klidně uklízečku a údržbáře z radnice a bylo.
@Anna766 já nevím,hele já měla pár tlustejch kámošů,ale všichni měli zlou povahu,nevím proč a spojuji si to
@Marcam píše:
@Anna766 já nevím,hele já měla pár tlustejch kámošů,ale všichni měli zlou povahu,nevím proč a spojuji si to
Fakt jo?
to by mě nenapadlo takhle spojovat.
Přeškrtnuto.
V ukázkách na úterní díl Nyklová po Pelcové v pekařství háže koblihy a vyhazuje ji ven ![]()
@Marcam píše:
@Anna766 být Vendy tak si hledám normálního chlapa
To asi jo,po tom co teď Pavel předvedl.
@Anna766 píše:Že? je to blbec, být Vendulkou, tak mu zabalím kufry přede dveře.
To asi jo,po tom co teď Pavel předvedl.
Napadlo vás někoho, že by se Pavlík dal dohromady zase s Kamilou?