Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Iv.Sa. píše:
Dnes jsem u mamky v TV Revue četla, že 8.11. bude díl s Rozinkou a její kamarádkou, začínající herečkou, která s ní přiletí z USA a nebude mít doma dobré podmínky, tak se asi byt Maléřů změní na Domov mládeže
Tedy lesbická láska v Ulici ještě nebyla…
@Marcam píše:
No Martinovi se nedivím,když se mu manželka nevěnuje.
Několikrát si v poslední době na něho čas udělala a buď se urazil a šel spát, nebo něco musel dodělat nebo musel někam jít…, on je typický ješitný chlap, kterému jde hrubě proti srsti, když se jeho vlastní žena více seberealizuje, ale Šárce kariérní postup schválí a doporučí, dělá jí rytíře ve zbroji proti Mastnému a ještě se s ní popusinkuje /za mě už toto je nevěra, např. prostitutky se zásadně nelíbají
Současný pracovní kalup Veroniky je přechodný, moc dobře to ví, ale ten umanutý „kokosový ořech“… škoda dalších slov
Neváží si krásné, moudré, šikovné a celé roky jeho vrtochy chápající ženy a měl by být potrestán a ne odměněn sladkými polibky spanilé Šárky
![]()
@kometaO5 píše:
Tedy lesbická láska v Ulici ještě nebyla…
To snad ne. Spousta mladých má nezávazné společné bydlení než se usadí, prostě se podělí o nájem, ale jak to tak sleduji, většinou to moc dlouho nevydrží…
@Konnny píše:
@ivik21 nevím , co Vendula vidí na těch dvou metrácích živé váhy..
A myslíte že ten herec je skutečně tak obézní? Třeba je to jen dobře povedený kostým. Nevím jak se jmenuje, jestli víte zkuste googlit ![]()
Teď se koukám na opáčko, a je tam jak to ten studentík zkouší na Otíka ![]()
@lucka_mac píše:
Zruší ji dneska.
Zapomněla jsem poděkovat za odpověď, děkuji ![]()
@Iv.Sa. píše:
Několikrát si v poslední době na něho čas udělala a buď se urazil a šel spát, nebo něco musel dodělat nebo musel někam jít…, on je typický ješitný chlap, kterému jde hrubě proti srsti, když se jeho vlastní žena více seberealizuje, ale Šárce kariérní postup schválí a doporučí, dělá jí rytíře ve zbroji proti Mastnému a ještě se s ní popusinkuje /za mě už toto je nevěra, např. prostitutky se zásadně nelíbajíSoučasný pracovní kalup Veroniky je přechodný, moc dobře to ví, ale ten umanutý „kokosový ořech“… škoda dalších slov
Neváží si krásné, moudré, šikovné a celé roky jeho vrtochy chápající ženy a měl by být potrestán a ne odměněn sladkými polibky spanilé Šárky
![]()
Krásně napsané
![]()
@Iv.Sa. píše:
Několikrát si v poslední době na něho čas udělala a buď se urazil a šel spát, nebo něco musel dodělat nebo musel někam jít…, on je typický ješitný chlap, kterému jde hrubě proti srsti, když se jeho vlastní žena více seberealizuje, ale Šárce kariérní postup schválí a doporučí, dělá jí rytíře ve zbroji proti Mastnému a ještě se s ní popusinkuje /za mě už toto je nevěra, např. prostitutky se zásadně nelíbajíSoučasný pracovní kalup Veroniky je přechodný, moc dobře to ví, ale ten umanutý „kokosový ořech“… škoda dalších slov
![]()
Jo holky, jak byste se zachovaly na místě Šárky, když jí ta babizna navrhla návrat?
Ke zrušené svatbě: Ani se moc Pavlovi nedivím, taky bych na to neměla nervy, pořád řešit nějaké hádky a kdo půjde a kdo nepůjde a kdo se s kým nechce setkat, je to na palici. A udělat jen malou svatbu? A pak zase poslouchat, jak jste nám to mohli udělat a bla bla bla…
Dokonce znám několik párů v mém okolí, které se raději nevezmou a ani o tom neuvažují, jen z důvodu, že vztahy mezi nejbližšími jsou špatné a nestojí jim to za to.. A kdyby to udělali bez nich tak zase výčitky jiného druhu…
Za dvojnásobný plat a místo provozní bych tam šla.Omluva byla dostatečná. Je to i triumf nad Mastným . A odejít může vždycky, plus jako bonus s praxí provozní.
@Konnny píše:
Za dvojnásobný plat a místo provozní bych tam šla.Omluva byla dostatečná. Je to i triumf nad Mastným . A odejít může vždycky, plus jako bonus s praxí provozní.
Souhlasím
@Marcam @Konnny Mě to jen tak napadlo. Vzpomněla jsem si na nějaký starší pořad ČT, kde si lidé zkoušeli různé životní situace. Třeba zpěvačka Fišarová byla za muslimku, moderátorka Drtinová zase terpěla koktavostí. A v jednom díle se někdo učil žít s obezitou.
Co si myslíte o tom Jordánovi. Byl u doktora a na nic nepřišel? Asi někdo nepřiznal své příznaky, nebo že by chtěli do seriálu zařadit takové ty doktory co se transformovali v úředníky?