Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky nedívám se dopředu, Pavlík zruší svatbu? vždyť je už zítra ne?
@Anna766 píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@dagmarkaa píše:
Holky nedívám se dopředu, Pavlík zruší svatbu? vždyť je už zítra ne?
Zruší ji dneska. ![]()
@Gorlami píše:![]()
![]()
Taky tak cumim
.
Ale tak i starej Mareček tu má minimálně jednu fanynku, která by ho z fleku ojela a to je ještě o kousek “vyssi” liga
Každý má jiný vkus,ale u Marečka mladšího ani staršího nemůžu najít na vzhledu nic,co by mě přitahovalo. ???? A vlastně ani v jejich povahach. Vlastně to jsou přesně ty typy mužů, kterým jsem se vyhýbala.
@Marcam píše:
Ten Mára je nejhezčí sexy chlap všech dob.
Mně se Mára docela líbí, ale nejhezčí sexy chlap všech dob to za mě určitě ne ![]()
@Gorlami píše:![]()
![]()
Taky tak cumim
.
Ale tak i starej Mareček tu má minimálně jednu fanynku, která by ho z fleku ojela a to je ještě o kousek “vyssi” liga
Tak určitě jsem to já, koho starej Mareček přitahuje (má hezkej úsměv, líbil se mi v různých situacích, třeba jak seděl u Henryho a vychutnával si oběd), ale neojela bych ho ani náhodou, to bych se spíš Mastnýmu podívala na ptáčka. ![]()
A jinak Mára nevypadá špatně, ale že by to byl nejhezčí chlap všech dob
![]()
Momentálně nestíhám koukat, co se stane mezi Šárkou a Maléřem?
@cookies321 píše:
Momentálně nestíhám koukat, co se stane mezi Šárkou a Maléřem?
Nic moc se zatím nestalo. Přeškrtnuto: Jdou spolu na koncert,po něm k ní domů. Při odchodu jí dá Martin pusu,ona mu ji https://www.emimino.cz/…kovani/8910/#…tí,chvilinku se líbají a Martin potom odejde. Další den se Šárka vrací do hospody jako provozní a servírka,přijde tam i Martin s Veronikou, přisednou si k mladému Hlozankovu a je vidět,že to není příjemné ani Martinovi ani Sarce. Malerovi se do hospody vůbec nechtělo.
@Klopotkova Mastný je starej vysušenec. ee. A Mára, vždyť nemá ramena, je jak kuželka. Takovej připrdlej.
@Anna766 píše:
Jak se zpožděnímkoukám reálně!
Dnes jak se dozvěděla co Mareček kváká o nevěře a jak Mára není jeho,se nedivím že jí to sebralo.
taky mi jí bylo líto a to Věrku nemusím
Holky díky za info o svatbě. Jináč jsem se mooooc pobavila u Máry jako nejvíc sexy chlapa všech dob ![]()
Marečkové je mi taky celkem líto a když čtu co udělá Pavlík, tak to bych ho tedy poslala i s jeho 200 kilama nadváhy do rdele
tím by tedy skončil......
@Konnny píše:
@Klopotkova Mastný je starej vysušenec. ee. A Mára, vždyť nemá ramena, je jak kuželka. Takovej připrdlej.
tak ted jsi mě rozesmála
![]()