Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
700
23.10.18 13:36
@Brita83 píše:
Holky já se zas na Šárku a Martina těším, mě tyhle nevěrnické dějové linky vždycky bavily. Je pravda, že toho už bylo plno, ale ono je to tak bohužel i v reálu, nevěra na každém kroku :nevim:

To je fakt, teď se v mé blízkosti budou rozvádět dva páry, kvůli nevěře. U jednoho páru to bylo dlouhodobé. Asi si to roky nechtěla připouštět, ale údajně si známá měla někoho najít a její manžel nevěrník to neskousl. Z ničeho nic s mojí rodinou přestali komunikovat, a tohle mám od jejích sousedů. V druhém případě se muž nečekaně vrátil domů a v kuchyni našel cizího chlapa v trenkách 8o. A co jsem od naší společné známé slyšela tak oba manželské páry čekají až bude dětem 12 let, aby se mohli vyjádřit u soudu. Setkala jsem se i s nevěrníky co se tvářili, že jsou pobožní a chodí do kostela. No párkrát za rok jdou ke zpovědi, a jede se dál :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
23.10.18 13:51
@Brita83 píše:
Holky já se zas na Šárku a Martina těším, mě tyhle nevěrnické dějové linky vždycky bavily. Je pravda, že toho už bylo plno, ale ono je to tak bohužel i v reálu, nevěra na každém kroku :nevim:

Mně je to prostě nějak líto. Martina jsem se dost zastávala, i když je to vztekloun a sobec, tak tohle bych od něj nečekala. Měla jsem ho za férového chlapa. A nemyslím si, že by si to Veronika zasloužila nebo ho k tomu svým chováním dohnala. Naopak by si teď zasloužila podpořit ve splnění snu. Však kolikrát za Martinem stála a podporovala ho. A on … Jakmile na něj nemá čas, tak bude nevěrný? Ach jo … :oops:

Jinak středeční díl byl úplně o ničem. Až na to, že Karla s Hermanem nakousli možnost, že by vrah bezdomovců mohl být někdo z bezpečnostní agentury, kvůli chybějím záznamům na kamerách. Že by je někdo odpojoval a tudíž věděl, jak to chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
23.10.18 15:10
@NovápaníA píše:
To je fakt, teď se v mé blízkosti budou rozvádět dva páry, kvůli nevěře. U jednoho páru to bylo dlouhodobé. Asi si to roky nechtěla připouštět, ale údajně si známá měla někoho najít a její manžel nevěrník to neskousl. Z ničeho nic s mojí rodinou přestali komunikovat, a tohle mám od jejích sousedů. V druhém případě se muž nečekaně vrátil domů a v kuchyni našel cizího chlapa v trenkách 8o. A co jsem od naší společné známé slyšela tak oba manželské páry čekají až bude dětem 12 let, aby se mohli vyjádřit u soudu. Setkala jsem se i s nevěrníky co se tvářili, že jsou pobožní a chodí do kostela. No párkrát za rok jdou ke zpovědi, a jede se dál :think: :nevim:

No právě, také se s tím setkávám všude. V práci, v rodině, mezi známými, bohužel je to tak. Takže se ani moc nedivím, že to do těch seriálů a filmů pořád cpou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
23.10.18 15:14
@lucka_mac píše:
Mně je to prostě nějak líto. Martina jsem se dost zastávala, i když je to vztekloun a sobec, tak tohle bych od něj nečekala. Měla jsem ho za férového chlapa. A nemyslím si, že by si to Veronika zasloužila nebo ho k tomu svým chováním dohnala. Naopak by si teď zasloužila podpořit ve splnění snu. Však kolikrát za Martinem stála a podporovala ho. A on … Jakmile na něj nemá čas, tak bude nevěrný? Ach jo … :oops:Jinak středeční díl byl úplně o ničem. Až na to, že Karla s Hermanem nakousli možnost, že by vrah bezdomovců mohl být někdo z bezpečnostní agentury, kvůli chybějím záznamům na kamerách. Že by je někdo odpojoval a tudíž věděl, jak to chodí.

Tak já s tím v reálu taky nesouhlasím a neobhajuju to. Na druhou stranu člověk se zakouká, zblbne a zblázní, mozek přestane fungovat :lol: a je to fofr. Kolikrát ani nemusí mít se svojí partnerkou-partnerem žádný problém, vše může klapat a stejně se zblbne do jiné-jiného. I to se stává :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
23.10.18 15:33

Je mi to líto - nevěra Martin a Veronika.

• Citovat
  • Upravit
2319
23.10.18 17:53

Kdyžtak byl nevěrný Eddie Adrianě,tak mi to bylo nějak jedno. Ale tohle mě asi bude mrzet. Uvidíme,jak se to vyvine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.10.18 19:17

Třeba ho Šárka zastaví, kéž by. Ale musím říct, že on mě točí, sem tam více, sem tam méně, ale v podstatě tam hraje umíněnce co se neustále uráží. A to je člověk, který mě osobně vadí velmi velmi. Nevydržela bych s ním. Měl světlé chvilky, jak promlouval s Marcelkou, ale jinak je to urážlivej sebestřednej uječenej sobec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
24.10.18 07:47

Další informace o Rózi:

https://www.blesk.cz/…yleceni.html

• Citovat
  • Upravit
5100
24.10.18 07:56

Nedivím se že Luboš zdrhá před Věrou,taky bych zdrhala.Fakt bych babu nemohla ani vidět.ještě jak na něj Drtikol zkoušel,že Mára není jeho.To bych to nekousla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
24.10.18 15:10

Pavlík mi není sympatický od chvíle, kdy se v Ulici objevil a ve čtvrtek to teda hodně pohnojil. Vendule bych se vůbec nedivila kdyby uvažovala o rozchodu. Celkově se mi jeho chování ohledně svatby nelíbí. A tohle už opravdu přehnal. A Martin se Šárkou, … Zatím se nic moc nestalo, ale předpokládám, že to tak nezůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
24.10.18 15:17

@lucka_mac Co udělal? co co co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
24.10.18 15:18

@Marcam Mareček nějak snadno uvěřil, že Mára není jeho, bere to jako jistotu. To se mi nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
24.10.18 16:00
@Konnny píše:
@Marcam Mareček nějak snadno uvěřil, že Mára není jeho, bere to jako jistotu. To se mi nelíbí.

Mně taky ne, mám pro něj slabost, ale je to ťulpas.

• Citovat
  • Upravit
2319
24.10.18 16:16
@Konnny píše:
@lucka_mac Co udělal? co co co?

Přeškrtnuto: Pavlík zrušil svatbu kvůli babickam a dohadům. Že než mít blbou svatbu, tak raději žádnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
24.10.18 16:17
@Konnny píše:

To mě taky fascinuje,jak jednoduše uvěřil,že není jeho syn. Že bez váhání věří cizímu chlapovi a ne své ženě. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí