Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ten Frgál mě pěkně sejří… a jestli ujede se Šárkou. ![]()
Přesně jak píše @Iv.Sa. - má pochopení pro všechny kolem, ale členy své rodiny nepodpoří. Veronika se „provinila“ tím, že si dovolí mít i jiné zájmy než rodinu a ráda by dělala práci svých snů.
Strašný chlap. Když není po jeho, zabejčí se a není s ním rozumná řeč. ![]()
@lucka_mac píše:
No, mohla by se vrátit těhotná a s nějakým správným typkem. Aspoň by byla sranda.
To byla druhá možnost, co mě napadla ![]()
@lucka_mac píše:
No, mohla by se vrátit těhotná a s nějakým správným typkem. Aspoň by byla sranda.
No kdoví na jak dlouho se vrátila, když je ve skutečnosti nemocná ![]()
@Anna766 píše:
Ted davají na telce díl v kterém uhoří Hrihorij.
Děkuji za upozornění, občas jsem přepla a cítila, ze to už už bude
A znovu to nemusím, a stejně jako Libu v dom.násilí vynecham…
Příspěvek upraven 22.10.18 v 18:22
@ivik21 píše:
Děkuji za upozornění, občas jsem přepla a cítila, ze to už už bude
Dívam se i na staré díly protože tehdy jsem byla pořad v práci a hodně toho neviděla.
@Fíková píše:
Marii je šedesát, ne? Pešek slavil sedmdesátiny a mají být o deset let.
Jako šedesát, to pardon teda. To se sekli, vypadá na nejmíň 70 a herečce daně Syslové je taky v reálu 72.
@Konnny píše:
Jako šedesát, to pardon teda. To se sekli, vypadá na nejmíň 70 a herečce daně Syslové je taky v reálu 72.
Syslové i Hrušínskému je 72 a Jitce Smutné 66 let,mě to přijde v celku adekvátní.
@NovápaníA píše:
A není to tak, že v té době ještě Pešek nebydlel v Praze? Když Amálce říkal, že se ten zemřelý chlubil v hospodě. Před rodiči se snad alespoň tolerovali, ne? A až se odstěhoval do Prahy tak se s Marií přestal stýkat. Nebo jsem něco přeslechla?
taky si to tak nějak myslím, že když bylo Marii 15 a Vlastimilovi 25 (heh, až teď mi došlo, že se jmenujou jak moji rodiče
) tak se stala ta tragédie s tím klukem, ale dál bydleli v jedné vesnici, nevím, jestli třeba i Vlasta u rodičů? Nebo minimálně rodiče navštěvoval, pak zdědila Marie statek a Vlastík barák v Praze a od té doby se neviděli. Nebylo to tam sice vysvětený, ale bylo by mi to logický ![]()
@Brita83 píše:
Dobře Landovka, dobře![]()
Ještě lepší bude v úterý. ![]()
@renduli píše:
Konečně prozřela.
To jo,předevčírem bylo pozdě.
@Anna766 Jasně, ale jestli má hrát šedesátnici, tak to vypadá o 10 let starší - a i je v reálu starší.
@králíkovna píše:
taky si to tak nějak myslím, že když bylo Marii 15 a Vlastimilovi 25 (heh, až teď mi došlo, že se jmenujou jak moji rodiče) tak se stala ta tragédie s tím klukem, ale dál bydleli v jedné vesnici, nevím, jestli třeba i Vlasta u rodičů? Nebo minimálně rodiče navštěvoval, pak zdědila Marie statek a Vlastík barák v Praze a od té doby se neviděli. Nebylo to tam sice vysvětený, ale bylo by mi to logický
říkal, že čekal v té době rodinu
![]()