Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ivik21 píše:
Opět děkuji za vyčerpávající komentáře a viděla jsem zas jen dnešní dopoopáčko pátku…Prosím to prozření Landovky ohledně psychohasiče už bylo?
Bude myslím dneska.
Holky, nevím, jestli to tu už někdo řešil..Ale když měla Gábina stěhovat sebe a Šímu do Německa, tak mu tvrdila,že každý víkend budou jezdit domů.Teď Šíma zůstává u Hynka a Tereza chystá rozlučku, protože se s Gábinou půl roku neuvidí?? Zároveň Gábina pouští byt..Jak to tedy je???
![]()
@králíkovna píše:
@lucka_mac jo, to u mě Martin taky hluboce klesl. Měla jsem ho za paličáka vzětliváka, ale fér chlapa. Ale Šárce se nedivím
Jako mladý Hložánek pro Šárku není,ale zaplétat se s ženatým chlapem? A Martin jestli se s ní fakt spustí,tak nemám slov. Chápu,že mu to doma neklape,ale to se dá řešit.Tohle fakt nemám ráda.
@coninka píše:
Holky, nevím, jestli to tu už někdo řešil..Ale když měla Gábina stěhovat sebe a Šímu do Německa, tak mu tvrdila,že každý víkend budou jezdit domů.Teď Šíma zůstává u Hynka a Tereza chystá rozlučku, protože se s Gábinou půl roku neuvidí?? Zároveň Gábina pouští byt..Jak to tedy je???![]()
Taky mě napadlo to samé. Předpokládám, že za Šímou bude každý víkend jezdit a kde chce o ty víkendy bydlet? Přece se nenacpe k Hynkovi domů? To je nesmysl. Napadla mě Denisa, když tam k ní stěhuje věci. Nebo chce být v ateliéru? ![]()
@coninka píše:
Holky, nevím, jestli to tu už někdo řešil..Ale když měla Gábina stěhovat sebe a Šímu do Německa, tak mu tvrdila,že každý víkend budou jezdit domů.Teď Šíma zůstává u Hynka a Tereza chystá rozlučku, protože se s Gábinou půl roku neuvidí?? Zároveň Gábina pouští byt..Jak to tedy je???![]()
Marneee, asi „další scénárista“… To není poprvé ![]()
Jak už někdo psal, Pešek s Marii a vzpomínky na promarněných 40let…
A tehdy ji bylo 15let a nyní je čerstvou pětašedesátnicí..
Tenhle přepočet jsem já osobně zaregistrovala uz v Peškově rozjímání nad flaškou po prvním setkání s Marií…
@verujan píše:
Taky mě napadlo to samé. Předpokládám, že za Šímou bude každý víkend jezdit a kde chce o ty víkendy bydlet? Přece se nenacpe k Hynkovi domů? To je nesmysl. Napadla mě Denisa, když tam k ní stěhuje věci. Nebo chce být v ateliéru?
Taky jsem nad tím přemýšlela. Podle mě bude buď u táty nebo u Denisy.
@lucka_mac nemyslela jsem to tak, že bych se zapletla se ženáčem, ale že je pro mě Martin hooodně hezkej a přitažlivej chlap. Ale jinak se bavím furt o seriáu, v reálu je pro mě ten nejpřitažlivější můj manžel a jinde choutky nemám, nekecám ![]()
@lucka_mac Klidně může přespat i v ateliéru. Vyspí se na kanapi , wc a vodu tam mají.
@králíkovna píše:
@lucka_mac nemyslela jsem to tak, že bych se zapletla se ženáčem, ale že je pro mě Martin hooodně hezkej a přitažlivej chlap. Ale jinak se bavím furt o seriáu, v reálu je pro mě ten nejpřitažlivější můj manžel a jinde choutky nemám, nekecám
Jo jo, mně se Martin taky líbí a byl na ní v poslední době opravdu hodný, zajímal se, staral se o ni, pomáhal jí. Zastal se jí před Mastným, takže se jí vlastně nedivím. Z ukázky není patrné jestli ho nechala, ale nedivila bych se jí. Je mi sympatická a přala bych jí nekoho lepsího. Jsem to spatně napsala. Myslela jsem to tak ze jí to nic dobreho neprinese.
@coninka píše:
A nebude naopak Šíma jezdit za ní?Do Berlína?
@lucka_mac píše:
Jo jo, mně se Martin taky líbí a byl na ní v poslední době opravdu hodný, zajímal se, staral se o ni, pomáhal jí. Zastal se jí před Mastným, takže se jí vlastně nedivím. Z ukázky není patrné jestli ho nechala, ale nedivila bych se jí. Je mi sympatická a přala bych jí nekoho lepsího. Jsem to spatně napsala. Myslela jsem to tak ze jí to nic dobreho neprinese.
Mě tím teda akorat tak štval,že jí vyslechne,polituje,pomůže…a k vlastní ženě se chová jak buran a macho.
@ivik21 píše:
Marneee, asi „další scénárista“… To není poprvé![]()
Jak už někdo psal, Pešek s Marii a vzpomínky na promarněných 40let…
Tenhle přepočet jsem já osobně zaregistrovala uz v Peškově rozjímání nad flaškou po prvním setkání s Marií…
A tehdy ji bylo 15let a nyní je čerstvou pětašedesátnicí..
Marii je šedesát, ne? Pešek slavil sedmdesátiny a mají být o deset let.
@lucka_mac píše:Jinak v ukázkách na tento týden Martin líbá servírku (teď mi vypadlo jméno), jestli se ní fakt spustí, tak u mě hluboce klesne a to jsem se ho tady většinou zastávala.
!čtvrtek 1.11.! 2018
Srdci neporučíš, i když se o to snažíš ze všech sil. Šárka byla do Martina zamilovaná už před čtyřmi lety, ale tehdy jí dal Martin najevo, že jsou jen přátelé, nic víc. Šárku to hodně ranilo, chvíli trvalo, než se s odmítnutím vyrovnala. S Martinem se pak přeci jen spřátelila, letos před prázdninami se mu dokonce pochlubila novým klukem. Jenže se zdá, že stará láska nerezaví ani v jejím případě, zvláště když Martina začala považovat za svého rytíře, který jí byl oporou v těžkých chvílích, když ji sexuálně obtěžoval a šikanoval její šéf. Dnes Šárce naplno dojde, že s Martinem ji pojí víc než jen přátelství… Co se stane? A jak na tom je Martin?
@Iv.Sa. píše: !čtvrtek 1.11.! 2018Srdci neporučíš, i když se o to snažíš ze všech sil. Šárka byla do Martina zamilovaná už před čtyřmi lety, ale tehdy jí dal Martin najevo, že jsou jen přátelé, nic víc. Šárku to hodně ranilo, chvíli trvalo, než se s odmítnutím vyrovnala. S Martinem se pak přeci jen spřátelila, letos před prázdninami se mu dokonce pochlubila novým klukem. Jenže se zdá, že stará láska nerezaví ani v jejím případě, zvláště když Martina začala považovat za svého rytíře, který jí byl oporou v těžkých chvílích, když ji sexuálně obtěžoval a šikanoval její šéf. Dnes Šárce naplno dojde, že s Martinem ji pojí víc než jen přátelství… Co se stane? A jak na tom je Martin?
To mě pěkně nasserrou.