Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@NovápaníA
No u nás musí byt občanka s trvalým pobytem v obci. A je to omezené kily na osobu a rok. Ale je toho dost,my tam dávali tezkou mrchu sedačku a dvě křesla.
@NovápaníA @vokishka K našim na vsi jezdí 2× ročně auto od rumpoldu a můžeme tam naházet všechno - my hlavně házeli i eternit, ten je zařazený jako nebezbečný a když jsme ho likvidovali z baráku, který jsme přestavovali, tak nám ve šrotu museli vydat papír o množství a ten se posílá snad i na životní prostředí nebo kam. Jinak pro místní je to zdarma - platí to obec. Já bydlím ve Strakonicích, ale nemám tu trvalé bydliště, tak když chci do sběrného dvora něco vyhodit, tak nemůžu - musí přítel. Jinak my příští rok už svoz odpadu tady ve městě platit nebudeme, takové máme zastupitelstvo a starostu
Jo a taky se teď u nás říká, že jeden spoluobčan vyhrál 32 miliónů - tak to nás bude hodně naštvaných, ale prý je to ten, co zrovna pracuje.....
@Marcam vydělává a má našetřeno jak říkala a v peněžence dvě stovky, akorát mně přijde, že žije mimo realitu, nestará se o nájem, nemá asi žádné výdaje ať normální či mimořádné, pojistky, nenakupuje pravidelně atak.
@MilčaO taky me zarazila Karly reakce - pry kolik potrebujes?
To jako u nej bydli zadarmo a svuj byt jeste pronajima plus vydelava? To se nekdo ma
a chudak mara to cely tahbe sam..
@MilčaO píše:
@Marcam vydělává a má našetřeno jak říkala a v peněžence dvě stovky, akorát mně přijde, že žije mimo realitu, nestará se o nájem, nemá asi žádné výdaje ať normální či mimořádné, pojistky, nenakupuje pravidelně atak.
To je na tom dobře. Já mívám v peněžence pravidelně prázdno. Jsem zvyklá všude platit kartou. Nevidím nic divného na tom, že u sebe neměla hotovost.
Co se stalo mezi Evzenem a Blankou? Nejak jsem asi preskocila dil a uz se mi nechce se vracet a asi dneska PRESKRTNUTO se mu nejak vyhejba…
@Gosi píše:řekl ji, že je abstinující alkoholik
Co se stalo mezi Evzenem a Blankou? Nejak jsem asi preskocila dil a uz se mi nechce se vracet a asi dneska PRESKRTNUTO se mu nejak vyhejba…
@Nina Filipi píše: řekl ji, že je abstinující alkoholik
Dekuju. Takze jen to, co bylo ve středeční ukazce?
@Svítící žárovka píše:
Já mylsela, že mu chodí důchod složenkou. Ale to je vlastně blbost. Řešil tehdá zablokování karty k účtu, tak mu to chodí na účet.
A vlastně na občanku je zadluženej a kartou se dá do pětikila platit bez pinu.
No platit se bez pinu dá, ale jednou za čas, tu kartu prostě zastrčit a vyťukat pin musiš ![]()
@Gosi píše:
Dekuju. Takze jen to, co bylo ve středeční ukazce?
No a on se jí pak na oplátku zeptal proč byla tak rozčilená při tom telefonátu,jak ji viděl. Ona mu řekla o manželovi a jeho milence a dětech. A asi to úplně říct nechtěla a teď je zase nepříjemná a odtažitá. A nechce s ním moc mluvit.
Po pondělním díle tleskám Landové
. Krásně se vypořádala s Alešem. V klidu a se ctí.