Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ivik21 píše:
No ani tak to nesedí, ne? A ja myslela, ze mu je 75
Nene,letos oslavil ty slavné sedmdesátiny,ona je od něj o 10 let mladší,takže by jí mělo být 60…no,stejně jim ty počty nesedí.
@Iv.Sa. píše: !čtvrtek 1.11.! 2018Srdci neporučíš, i když se o to snažíš ze všech sil. Šárka byla do Martina zamilovaná už před čtyřmi lety, ale tehdy jí dal Martin najevo, že jsou jen přátelé, nic víc. Šárku to hodně ranilo, chvíli trvalo, než se s odmítnutím vyrovnala. S Martinem se pak přeci jen spřátelila, letos před prázdninami se mu dokonce pochlubila novým klukem. Jenže se zdá, že stará láska nerezaví ani v jejím případě, zvláště když Martina začala považovat za svého rytíře, který jí byl oporou v těžkých chvílích, když ji sexuálně obtěžoval a šikanoval její šéf. Dnes Šárce naplno dojde, že s Martinem ji pojí víc než jen přátelství… Co se stane? A jak na tom je Martin?
To mě taky pěkně vytočí. Ach jo … ![]()
@Anna766 píše:
Mě tím teda akorat tak štval,že jí vyslechne,polituje,pomůže…a k vlastní ženě se chová jak buran a macho.
Ano, mně tím taky štval,že pro Šárku měl pochopení a na Veroniku byl akorát protivný. Jen chápu Šárku,že jí to imponuje. To že mě tím neskutečně štve už je druhá věc.
Kolik je Šárce v seriálu. Tipovala bych jí kolem 30,ale to je moc,ne?
Gabina i David budou „jezdit na vikendy“, takze tam vlastne vubec nebudou. Aby v te ulici jeste nekdo zustal. Mam pocit, ze spousta postav odesla nebo se tam jen obcas mihne, aby si hlavni postavy mely s kym popovidat, ale vlastni dej uz nemaji, treba Jitka, Zuzana, Franta, Eva a Jarda. Novych postav je tam malo a jsou dost o nicem.
@Anna766 píše:
A nebude naopak Šíma jezdit za ní?Do Berlína?
Nemyslím si. Gábina zmiňovala,že chtěla o víkendu pracovat v ateliéru a teď se bude muset věnovat Šimonovi. A kdo by ho tam vozil? Nechat je samotného kluka do Berlína je myslím scifi i na Ulici.
@lucka_mac píše:
Sama něco žbrblala o třicítce, že by se už měla usadit, možná se jí blíží /Šárce/, herečce Malvíně Pachlové je tuším 27.
@lucka_mac píše:
Nemyslím si. Gábina zmiňovala,že chtěla o víkendu pracovat v ateliéru a teď se bude muset věnovat Šimonovi. A kdo by ho tam vozil? Nechat je samotného kluka do Berlína je myslím scifi i na Ulici.
A no vlastně,jsem úplně vypustila salon co?
@lucka_mac píše:
Ano, mně tím taky štval,že pro Šárku měl pochopení a na Veroniku byl akorát protivný. Jen chápu Šárku,že jí to imponuje. To že mě tím neskutečně štve už je druhá věc.
Jj, měl i hafo pochopení pro Marcelu, ale pro Rózinu a pro Filipa taky mizivě nebo vůbec. U mě má nasbíráno, kdysi se mu dokonce přezdívalo v diskusích Kyklop, navíc je malého vzrůstu, a to nemluvím o holé lebeni, tu jsem mu schopna s přihmouřením jednoho oka /a na druhém okluzor
ev. odpustit /Hermanovi i bez okluzoru
Takže pro mě sex-appel nic moc. Ale pokud neskuhrá, líbí se mi jeho hlas, ten si dovedu představit např. u dabování role Evžena Oněgina.
@Iv.Sa. píše:
Jj, měl i hafo pochopení pro Marcelu, ale pro Rózinu a pro Filipa taky mizivě nebo vůbec. U mě má nasbíráno, kdysi se mu dokonce přezdívalo v diskusích Kyklop, navíc je malého vzrůstu, a to nemluvím o holé lebeni, tu jsem mu schopna s přihmouřením jednoho oka /a na druhém okluzorev. odpustit /Hermanovi i bez okluzoru
Takže pro mě sex-appel nic moc. Ale pokud neskuhrá, líbí se mi jeho hlas, ten si dovedu představit např. u dabování role Evžena Oněgina.
Vím,že mě ta linka bude hrozně štvát,ale těším se na ni.I na návrat Rozinky. Nevíte kde sea vrátit?
@lucka_mac píše:
Vím,že mě ta linka bude hrozně štvát,ale těším se na ni.I na návrat Rozinky. Nevíte kde sea vrátit?
Tady je nástin do 2.11., zatím o Rozince nic, také se na ni těším. Prý se ale nemá vrátit sama… Asi slyším trávu růst, nešířit dál, prosím, ale napadnul mě černoch nebo mulat. Když už by to tak bylo, líbil by se mi ten ze seriálu Trpaslík ![]()
@ivik21 píše:
Jak už někdo psal, Pešek s Marii a vzpomínky na promarněných 40let…
A tehdy ji bylo 15let a nyní je čerstvou pětašedesátnicí..
A není to tak, že v té době ještě Pešek nebydlel v Praze? Když Amálce říkal, že se ten zemřelý chlubil v hospodě. Před rodiči se snad alespoň tolerovali, ne? A až se odstěhoval do Prahy tak se s Marií přestal stýkat. Nebo jsem něco přeslechla?
@lucka_mac píše:
Herecce je 27 a mám pocit že jako Šárce jí je 28,ale nevím to přesně s jistotou.
@Iv.Sa. píše:
Tady je nástin do 2.11., zatím o Rozince nic, také se na ni těším. Prý se ale nemá vrátit sama… Asi slyším trávu růst, nešířit dál, prosím, ale napadnul mě černoch nebo mulat. Když už by to tak bylo, líbil by se mi ten ze seriálu Trpaslíkhttps://www.fanclub-ulice.cz/…tualni-dily/
No, mohla by se vrátit těhotná a s nějakým správným typkem. Aspoň by byla sranda. ![]()
No ani tak to nesedí, ne? A ja myslela, ze mu je 75