Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2319
19.10.18 13:48
@Ennny píše:
@lucka_mac povídej co se dělo? :oops:
Aleš byl u Landové v kabinetu, když přišel Šíma, že by si chtěl opravut tu pětku. Aleš začal vyzvídat od Landové, proč ji dostal. Ona mu to nechtěla říct, on pořád dorážel, že to musí vědět kvůli Šimonovi, atd. atd. Nakonec mu Landová řekla, že se Gábina bude stěhovat a Šimon tu špatnou známku dostal ASI kvůli tomu. Aleš potkal odpoledne (čti čekal na ni) Gábinu na chodbě, když šla kluka vyzvednout, a pustil se do ní, jak ho může opustit, že má Šimon kvůli ní špatné známky. Že je hrozná matka „jedno dítě zabité, druhé opuštěné.“ Gábina chtěla odejít, on ji agresivně chytil za ruku. Všechno viděla a slyšela Landová. Gábina řekla, že jde zařídit přeřazení do jiné třídy, že nechce, aby se k Šimonovi Landová nebo Aleš přibližovali. Landová byla naštvaná, že to Aleš neměl nikomu říkat a že ji můžou vyhodit On ji odvětil, že musel něco dělat, když tady Gábina chce nechat Šimona. Landová na to, že Šimon zůstane s tátou a zastala se Gábiny a že už chápe proč se s ním Gábina rozešla a že ho nechce vidět, že s ní nemá manipulovat, atd. 
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
19.10.18 13:51
@lucka_mac píše: Po pondělním díle tleskám Landové :potlesk: . Krásně se vypořádala s Alešem. V klidu a se ctí.

Já bych ho z toho kabinetu vypohlavkovala ven :cert: :mrgreen: Leda tak v duchu :oops: Landová dostala studenou sprchu, ale zvládla to na 1*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148979
19.10.18 13:52
@Iv.Sa. píše:
Chat s Bédou /a dnes bude se Šímou/:http://ulice.nova.cz/…cer-na-chatu

Klaun,Hadri,Tulipán??? :D tulipán vůbec nechápu :think: a tyhle přezdívky vidim prvně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
19.10.18 13:53
@lucka_mac píše: Aleš byl u Landové v kabinetu, když přišel Šíma, že by si chtěl opravut tu pětku. Aleš začal vyzvídat od Landové, proč ji dostal. Ona mu to nechtěla říct, on pořád dorážel, že to musí vědět kvůli Šimonovi, atd. atd. Nakonec mu Landová řekla, že se Gábina bude stěhovat a Šimon tu špatnou známku dostal ASI kvůli tomu. Aleš potkal odpoledne (čti čekal na ni) Gábinu na chodbě, když šla kluka vyzvednout, a pustil se do ní, jak ho může opustit, že má Šimon kvůli ní špatné známky. Že je hrozná matka „jedno dítě zabité, druhé opuštěné.“ Gábina chtěla odejít, on ji agresivně chytil za ruku. Všechno viděla a slyšela Landová. Gábina řekla, že jde zařídit přeřazení do jiné třídy, že nechce, aby se k Šimonovi Landová nebo Aleš přibližovali. Landová byla naštvaná, že to Aleš neměl nikomu říkat a že ji můžou vyhodit On ji odvětil, že musel něco dělat, když tady Gábina chce nechat Šimona. Landová na to, že Šimon zůstane s tátou a zastala se Gábiny a že už chápe proč se s ním Gábina rozešla a že ho nechce vidět, že s ní nemá manipulovat, atd.

Dobře popsáno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
19.10.18 13:56
@Anna766 píše:
Klaun,Hadri,Tulipán??? :D tulipán vůbec nechápu :think: a tyhle přezdívky vidim prvně.

… a Vykulenice /Anča :mrgreen: My ji měly jednu dobu jako „baseta“ ;)
Ono je těch diskusí o Ulici více, „Hadriana“ jsem už někde četla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
19.10.18 13:57
@Anna766 píše:
Klaun,Hadri,Tulipán??? :D tulipán vůbec nechápu :think: a tyhle přezdívky vidim prvně.

Tulipán jako Holanďan ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148979
19.10.18 13:59
@Iv.Sa. píše:
Tulipán jako Holanďan ;)

Jo ahááááá ježiš mě to vůbec nedocvaklo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
19.10.18 13:59
@Anna766 píše:
Holky taky vám tak vadí jak Jindra držívá Ladu ?

Divně ji občas drží i Béda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
19.10.18 14:01
@Anna766 píše:
Jo ahááááá ježiš mě to vůbec nedocvaklo :oops:

Také jsem nejdříve zkoumala v hlavě jeho tvar hlavy… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148979
19.10.18 14:01
@Iv.Sa. píše: … a Vykulenice /Anča :mrgreen: My ji měly jednu dobu jako „baseta“ ;)
Ono je těch diskusí o Ulici více, „Hadriana“ jsem už někde četla ;)

Vykulenice znám,na facebooku taky jedou přezdívky…psychoaleš,psychohasič,alebéda,kobyla,vykulenice,andula,česílko,lekláryba,ještěrka,mazut a další…určitě většinu budete vědět kdo je kdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148979
19.10.18 14:03
@Iv.Sa. píše:
Divně ji občas drží i Béda…

Máš pravdu,ale u té Jindry mě to nějak víc tříská do očí,asi jako že je ta matka nebo co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
19.10.18 14:13

@lucka_mac já mám v peněžence max.200-300kč pokud nastanou nečekané výdaje jako divadlo ve školce atd.jinak platím kartou takže jsem na tom stejně jako ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
19.10.18 14:27
@Anna766 píše:
Máš pravdu,ale u té Jindry mě to nějak víc tříská do očí,asi jako že je ta matka nebo co.

U Bédy mám občas strach, že kdyby „Laduška“ udělala prudší pohyb, tak mu vyletí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148979
19.10.18 14:35
@věrasek80 píše:
@lucka_mac já mám v peněžence max.200-300kč pokud nastanou nečekané výdaje jako divadlo ve školce atd.jinak platím kartou takže jsem na tom stejně jako ty.

Tak příklad z dneška :oops: sla jsem do lékárny s receptem a zjistila jsem že mám v peněžence dvoustovku a pár mincí,hledám kartu a nenalezla jsem,samozřejmě že jí má v chlap u sebe. :roll:
Nastěstí jsem platila 150 korun,takže trapas se nekonal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
19.10.18 14:42

@Anna766 tak kartu hledám občas v peněžence taky mezi ostatními kartami,ale trapas se mi stát nemůže bo máme každý svoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí