Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Konnny píše:
@brusinky Ale Vendule ublížil a fest. Den před svatbou.
To je pravda, ale myslíš, že by ta svatba pro ni byla hezký zážitek, na který by ráda vzpomínala? Babky by tam nebyly, máma by se schovávala před Lumírem.. já teda nevím.
@brusinky Dobře, ale on to zrušil a tečka. Měl navrhnout ihned náhradní řešení -malou svatbu,třeba natajno. Třeba by na to Vendula nepřistoupila, ale ne ji takhle zazdít, tohle jí udělat.
Já bych ho vystěhovala po tomto šupitopresto z ajnclíku.
@Konnny píše:
@brusinky Dobře, ale on to zrušil a tečka. Měl navrhnout ihned náhradní řešení -malou svatbu,třeba natajno. Třeba by na to Vendula nepřistoupila, ale ne ji takhle zazdít, tohle jí udělat.
Já bych ho vystěhovala po tomto šupitopresto z ajnclíku.
To jo, udělal to moc kategoricky…
Každopádně pro mě by to byl důvod k naštvání, ale ne k rozchodu…
@Palomita píše:
@NovápaníA https://zlinsky.denik.cz/…0170929.html
Kdy zase uvidíme Vašíka Lexíka v tv?
Jak je Světluš pryč tak jsme přišly i o něj ![]()
@brusinky ja vubec nechapu proc nerekl ze se svatba odklada, pak by to bylo pro me asi i pochopitelne ![]()
@Angana píše:
@brusinky ja vubec nechapu proc nerekl ze se svatba odklada, pak by to bylo pro me asi i pochopitelne
Určitě, znělo by to minimálně líp.
Vzpomněla jsem si na Slunce, seno: „svatba se odkládá, tchýně se zbláznila“
![]()
@kometaO5 píše:
Tedy lesbická láska v Ulici ještě nebyla…
Ale byla. Respekt.jednu lesbicku,ktera to o sobe nechtela rict. Jen si ted vybavim akorat tvar te herecky, ale jeji jmeno nebo jmeno role ne. Mozna Anicka si vzpomene, ma skvelyho pamatovaka. ![]()
@Žirafa 69 Bylo to tam. Myslim, ze se o tu holku pokousel mlady policajt Barinka (nebo jak se jmenoval). ![]()
@Žirafa 69 píše:
Ale byla. Jen si ted vybavim akorat tvar te herecky,ale jeji jmeno nebo jmeno role ne. Mozna Anicka si vzpomene,ma skvelyho pamatovaka.
Myslíš tu psycholožka, co pomáhala Jitce a i bydlela u Farskych?
Renata Prokopova, hrála s Maléřkou v VKV…
@ivik21 píše:
Myslíš tu psycholožka, co pomáhala Jitce a i bydlela u Farskych?Jo jo, akvabela
, jel po ní Olda Farský