Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše:
To asi jo,po tom co teď Pavel předvedl.
Já si myslím, že mu dá šanci to napravit ![]()
@dagmarkaa píše: Že? je to blbec, být Vendulkou, tak mu zabalím kufry přede dveře.
je to velice potupné, ale předtím byl vždy velmi hodný, uměl se chovat, bylo na něj spolehnutí, já jsem pro, aby mu dala ještě šanci
Ted jsem tak koukala, já bych to snad i te Veronice přála s tim ,,boháčem", nemůžu si zapamatovat jeho jméno. Ti dva by se dokazali zároveň i podrzet i se navzajem v dobrem zkrotit, aby pribrzdili ![]()
@boska90 píše:
Ted jsem tak koukala, já bych to snad i te Veronice přála s tim ,,boháčem", nemůžu si zapamatovat jeho jméno. Ti dva by se dokazali zároveň i podrzet i se navzajem v dobrem zkrotit, aby pribrzdili
Ne, Binar bude s Rozinou.
@Brita83 Nevím, jak bych s ním dál mohla žít v tom kutlochu 3×2 metry. Chtěla bych, aby odešel a dal si pauzu.
@Konnny píše:
@Brita83 Nevím, jak bych s ním dál mohla žít v tom kutlochu 3×2 metry. Chtěla bych, aby odešel a dal si pauzu.
No právě, já taky, tohle přepískl
Holky, co vyšlo v tom testu Jordánovi? Že je ok? Nevidela jsem kus…
@velbloudice píše:
Holky, co vyšlo v tom testu Jordánovi? Že je ok? Nevidela jsem kus…
neřekli
nejde mi do hlavy, jak to zvládnou v restauraci, která otevírá dopoledne, každý den, a mají dva lidi na obsluhu.
@SlecnaSally píše:
Holky, někde jsem četla , ze Boháč si začne s Ajou
Teď jsem se chvíli podivovala nad tím, že se snad vrátí Boháč, ale už to chápu. ![]()
Ten snad není tak blbej, aby ji brzy neprokoukl.