Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21436
29.10.18 08:30

@Svítící žárovka Asi to tak bude. „Ze dne na den“ zas vsichni budou opaleni. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16961
29.10.18 10:35
@Marcella01 píše:
Normálka ne? Zrušit hospodu, jídlo, pití, ubytování pro hosty den předem, bez sankcí, propadnutych záloh atd… Prostě Ulice :mrgreen: :jazyk: :mrgreen:

Nevím jak moc tam řešili finanční stránku, ono i kdyby platili poplatky, propadly zálohy a třeba museli zaplatit všude plnou cenu. Jen kolem sebe neznám nikoho, kdo by rušil svatbu (vůbec) a když jsem se letos vdávala já, tak jsem zaznamenala za rok na svatebním foru jen jednu zrušenou svatbu a to týden před - nevěsta se spustila na rozlučkovém večírku (a ted bych kecala zda ve Vídni nebo v Paříži s cizincem a s ním utekla ženichovi) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
29.10.18 10:38
@Iv.Sa. píše:
Vždyť svatosvatě prohlásila, ta Pelcovka, že už ji tam nikdy nikdo neuvidí, to jí to moc dlouho nevydrželo, babě :cert: :mrgreen: Koukáte někdo na seriálek Kadeřnictví, jak tam „Tonda Hložánek“ zdraví to ženské osazenstvo „everybaby“? :lol: :palec:

Minulý týden jsem zkoukla skoro všechny díly Kadeřnictví :), docela vtipný. A „Hložánek“ opět perlí i bez mrtvice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
29.10.18 10:41
@terinka4444 píše:
Ta Pelcovka to je hnusná baba, ta mi leze na nervy.

Mně taky leze na nervy… schválně provokuje babizna 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
29.10.18 10:44

Úterní díl..... Béďa se uklidnil a fakt se snaží domluvit. Ale Mazuťák je fakt debil, jak se mezi ně plete. Bedřich je dobrej, že se drží, já bych u dávno střelila mezi oči. Střídavka je dle mého dobré řešení, i když u takhle malého dítěte jí soud nejspíš neposvětí. Ale nějakou rozšířenou péči otce ano. A třeba až jí bude 5 let, může to zkusit znova. Ale nedivím se mu, že to chce vyřešit soudně, u Jindry dohody evidentně neplatí, ani se mu nesnaží vyjít jakkoliv vstříc - domluví víkend malé u své matky… Ať si tam jede, až bude mít víkend s ní ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
29.10.18 10:46
@jessikka píše: Úterní díl..... Béďa se uklidnil a fakt se snaží domluvit. Ale Mazuťák je fakt debil, jak se mezi ně plete. Bedřich je dobrej, že se drží, já bych u dávno střelila mezi oči. Střídavka je dle mého dobré řešení, i když u takhle malého dítěte jí soud nejspíš neposvětí. Ale nějakou rozšířenou péči otce ano. A třeba až jí bude 5 let, může to zkusit znova. Ale nedivím se mu, že to chce vyřešit soudně, u Jindry dohody evidentně neplatí, ani se mu nesnaží vyjít jakkoliv vstříc - domluví víkend malé u své matky… Ať si tam jede, až bude mít víkend s ní ona.

Tak konecne je tam neco ze zivota. Po dlouhe dobe.
Sem na to zvedava, jak to dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
29.10.18 10:52
@brusinky píše:
Minulý týden jsem zkoukla skoro všechny díly Kadeřnictví :), docela vtipný. A „Hložánek“ opět perlí i bez mrtvice :mrgreen:

Na oddech skvělý seriálek a jsou tam i zákaznice ;) Manžel hlášku „Zdravím, everybaby“ velmi ocenil, když jsem mu to líčila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2732
29.10.18 11:14
@Svítící žárovka píše:
Mně i přišlo,že má od tohoto dílu úplně jiný účes. Díl předtím měla takové pod ramena sestříhané vlasy a od pondělí takové rovně střižené na ramena. Nábytku jsem si teda nevšimla.
Tak jsem si říkala, že se asi den svatby točil před letní pauzou a pondělí po svatbě už po letní pauze.

Máš pravdu, od pondělí budou díly natáčené po letní pauze :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61106
29.10.18 18:54
@Marcella01 píše:
Tak jsem koukla na pondělní díl a jsem zmateba z toho, že má najednou Vendy nově byt? Místo té kovové postele (dole pod tou postelí byl nějaký stolek či pracovní místo), tak pistel je pryč, všechno je pryč a má tam ten svůj spací gauč? To jako v pátek stihla než odjela ns víkend do Sokolova? :zed: to jsou zas nesmysly :pocitac:Ale jinak Mario na konci dílu super a podle ukázek se těším na úterý :potlesk: a Pavlík ať se jde i s tou svojí babinou zahrabat někam :cert:

Prestehovanyho pokoje si vsimnes, ale toho ze hned volala tatovi, ze dekuje jak za to jak to tam udelal uz nevis :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2732
29.10.18 19:03
@a12 píše:
Prestehovanyho pokoje si vsimnes, ale toho ze hned volala tatovi, ze dekuje jak za to jak to tam udelal uz nevis :mrgreen:

Je to divný, ale já schválně koukla na voyo a tam volala Pavlíkovi a ten jí to nebral… tak nechápu, že v televizi odvysílali něco jiného :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61106
29.10.18 19:07
@Palomita píše:
Je to divný, ale já schválně koukla na voyo a tam volala Pavlíkovi a ten jí to nebral… tak nechápu, že v televizi odvysílali něco jiného :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: tak to je husty :mrgreen: tam sedi, rozhlizi se a vola s tatou, ze na to ted kouka a dekuje :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2732
29.10.18 19:09
@a12 píše: :mrgreen: :mrgreen: tak to je husty :mrgreen: tam sedi, rozhlizi se a vola s tatou, ze na to ted kouka a dekuje :mrgreen: :mrgreen:

Já to právě taky viděla až teď v televizi, tak mi přišlo divný, proč se všichni v diskusích diví té přestavbě, když to tam Vendy vysvětlí telefonátem s tátou :mrgreen: a ono to je na voyo jinak :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61106
29.10.18 19:11
@Palomita píše:
Já to právě taky viděla až teď v televizi, tak mi přišlo divný, proč se všichni v diskusích diví té přestavbě, když to tam Vendy vysvětlí telefonátem s tátou :mrgreen: a ono to je na voyo jinak :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
29.10.18 19:15

Tak Pavlík zruší svatbu, telefon nevezme a jen napíše - Jsem v Telecím.To je teda vrchol.
A ten pokoj předělal Lumír jako kdy? Ze dne na den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3111
29.10.18 19:16
@Palomita píše:
Je to divný, ale já schválně koukla na voyo a tam volala Pavlíkovi a ten jí to nebral… tak nechápu, že v televizi odvysílali něco jiného :mrgreen:

Presne tak volala pavlovi a v tv odvysilali ze volala tatkovi a dekovala …asi jim to doslo tak to dodatecne dotocili … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí