Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15492
8.11.18 22:10
@terinka4444 píše:
já jsem to hned psala, že se David vybarvuje

To se omlouvám. :D Prehlidla jsem to. Tak aspoň někdo si všiml.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
8.11.18 22:27
@Sára 1 píše:
David mě dost překvapil. Myslím, že to tady nikdo nezmínil. Při tom jeho výstupu jsem si vzpomněla na Alenu. Te bylo málo, že chce jen učit na gymplu a nechce se rozvijet a snažit se někam posunout. A najednou - má napsanou knížku, pracuje v Rakousku a strašně se diví, že Tereza neskáče nadšením, že by se tam přestěhovala. Když neumí jazyk, tak by tam tezko mohla učit. A umět tak dobře jazyk, aby tam mohla učit? To asi jen tak nedá. I kdyz v Ulici jo. David to zvládá v klidu.
Marečka moc nemusím, ale teď to mají opravdu zajímavé. Zato Pavel, ten mě nebaví. Vendula se mi líbí, jak hraje. Je mi i dost sympatická. A pro Pavla je ji škoda!
Martin mě šíleně štve tím, jak vždycky nadava a schytá to Veronika - za cokoliv. On je jinak normálně fajn, ale jak vypeni, tak ho fakt nesnáším. Taky to moc dobre hraje.

Uz se to tu jen zminilo. Ale neresilo. Mas pravdu. Uplne s tebou souhlasim.
Jak se zacali vsichni vybarvovat, to cucim.
No ten Martin. Vis co, ona ho usmernuje. Proc to jako delala? Ja bych ji neomlouvala. Pekne at ram na ni nabehne. Takhle to schyta jen Veronika :roll: Rozina se chova jak rozmazlenej spratek. Nejak v ty Americe vyrostla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
8.11.18 22:36

@TopSecret Všechno schytá Veronika. Divím se, že je tak v pohodě. Rozina je taky dobrá. Mele o tom, že si najde co nejdřív podnájem. A jako z čeho bude žít? Co bude dělat? Peníze asi dostane hned. V Americe žila bez rezervy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148773
8.11.18 22:40
@TopSecret píše:
Uz se to tu jen zminilo. Ale neresilo. Mas pravdu. Uplne s tebou souhlasim.
Jak se zacali vsichni vybarvovat, to cucim.
No ten Martin. Vis co, ona ho usmernuje. Proc to jako delala? Ja bych ji neomlouvala. Pekne at ram na ni nabehne. Takhle to schyta jen Veronika :roll: Rozina se chova jak rozmazlenej spratek. Nejak v ty Americe vyrostla :roll:

Martin mě štve tím prskáním na Veroniku už delší dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
9.11.18 06:08

K Davidovi a Tereze. Chápu,že pro Davida je to Rakousko obrovská příležitost a spíš mi přišla neadekvátní reakce Terezy. Jejich situace je divná a pro Davida to musí být těžké. Vracet se „domů“,kde je pořád Oťas. Přijet o chvilku dřív a zjistit, že cely den stráví s někým jinym než aby byli jenom spolu. Nejdřív zbytečný oběd s Oťasem,potom celý večer prosezeny s rodiči na gauči. Taky bych neskakala radosti do vzduchu a byla bych dost podrážděná.
Spíš mi přišlo hloupé,že se nedočkal vůbec žádné podpory,že Tereza myslela jenom na sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
9.11.18 06:19

@lucka_mac a on na ni myslí, když rekne,že práce na gymplu nic neznamená ( najednou) a že má všeho nechat a jet s ním? Navíc tam neustále oxiduje jeho matka, věčně stoji za dverma. Že je její otec nemocny,to snad vidí. Takhle na dálku žije hodně lidí a neřeší to okamžitým stěhováním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
9.11.18 06:43

TEREZ A DAVID.

Ted nevim jestli jsem to uz psala, ale vůbec nikoho nepobavilo, ze az ted po svatbe resili otázku dětí? Podle me je tohle docela zásadní vec v životě :lol: a zeptat se jestli vibec chce dítě x mesicu po svatbe mi přijde dost uhozene :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
9.11.18 07:01
@ivik21 píše:
No já mám momentálně vše nějak jinak, hlavně vzhled a písmena… dopoledne to bylo v pohodě :think: :nevim:

Taky tak, vzhled a písmena - od večera.

• Citovat
  • Upravit
69235
9.11.18 07:02
@lucka_mac píše:
K Davidovi a Tereze. Chápu,že pro Davida je to Rakousko obrovská příležitost a spíš mi přišla neadekvátní reakce Terezy. Jejich situace je divná a pro Davida to musí být těžké. Vracet se „domů“,kde je pořád Oťas. Přijet o chvilku dřív a zjistit, že cely den stráví s někým jinym než aby byli jenom spolu. Nejdřív zbytečný oběd s Oťasem,potom celý večer prosezeny s rodiči na gauči. Taky bych neskakala radosti do vzduchu a byla bych dost podrážděná.
Spíš mi přišlo hloupé,že se nedočkal vůbec žádné podpory,že Tereza myslela jenom na sebe.

Tereza myslela jen na sebe? To nemůžeš myslet vážně. Od začátku ho podporuje, klidně má manželství na dálku, jen aby si on mohl plnit sny. On měl přijet na víkend, ale nepřijel, protože tam měl přednášku, na který chtěl být, Tereza neřekla ani popel. Jeho táta měl narozeniny, tak byla oslava, aby se David nemusel trmácet,tak ještě klidně nechala jeho mámu hospodařit u ní v kuchyni a pak to po nich uklízela. A s Oťasem bydlí proto, že se tak dohodli a bydleli tam spolu dávno před tím, než spolu začali chodit. Je naprosto neuvěřitelné, že někdo to může převrátit tak, že ona je sobecká a nepodporuje ho 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21423
9.11.18 08:29

Jsem hodne pozadu. Vsimli jste si v pondelnim dilu, jak Ladenku hlida Milos, ze Ladenka odesla uplne za zaberu? To bylo kouzelne. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
9.11.18 08:34
@Sára 1 píše:
@TopSecret Všechno schytá Veronika. Divím se, že je tak v pohodě. Rozina je taky dobrá. Mele o tom, že si najde co nejdřív podnájem. A jako z čeho bude žít? Co bude dělat? Peníze asi dostane hned. V Americe žila bez rezervy?

No presne. Ta asi nema sajn, kolik v Praze stoji garsonka(ja teda taky ne, ale 5 tisic to nebude :roll: ) a ona se chce stehovat. Fakt na hlavu.
Tak vis co, nemusela ji agentura zaplatit. A zase, podle me ji nedavali odpovidaji plat k tamnejsim cenam. Tak se z jedny strany nedivim, ze nic nema. To samy studium. To taky muselo neco stat.
Ale co me prekvapilo 8o oni za ni leteli do Ameriky 8o vzdyt jedna letenka vyjde kolem 20 tisic 8o a na to jako meli? 8o trochu nerealny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
9.11.18 08:36
@Anna766 píše:
Martin mě štve tím prskáním na Veroniku už delší dobu.

Jenze Veronika, v tomhle konkretnim pripade, si to udelala sama. Ja bych dcerunku takhle neobhajovala. At si to slizne, kdyz je bl.ba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
9.11.18 08:37
@boska90 píše:
TEREZ A DAVID.Ted nevim jestli jsem to uz psala, ale vůbec nikoho nepobavilo, ze az ted po svatbe resili otázku dětí? Podle me je tohle docela zásadní vec v životě :lol: a zeptat se jestli vibec chce dítě x mesicu po svatbe mi přijde dost uhozene :lol:

To sem nezaregistrovala. Ale podle me, to tam mozna resili. Jen tak letmo :think: nebo ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
9.11.18 08:45
@TopSecret píše:
To sem nezaregistrovala. Ale podle me, to tam mozna resili. Jen tak letmo :think: nebo ne? :think:

Bylo to v te coolne. Podle me to neresili i Terez z toho ,,zcervrnala" a byla naměkko, že se o tom ještě nikdy nebavili :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
9.11.18 08:50
@boska90 píše:
TEREZ A DAVID.Ted nevim jestli jsem to uz psala, ale vůbec nikoho nepobavilo, ze az ted po svatbe resili otázku dětí? Podle me je tohle docela zásadní vec v životě :lol: a zeptat se jestli vibec chce dítě x mesicu po svatbe mi přijde dost uhozene :lol:

Oni spolu nemají vyřešené nic,bydleni, děti. Jakoby spolu budoucnost vůbec neřešili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí