Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ta linka Pešek a Marie je tak nudná a v úterním díle až trapná ![]()
@Aotearoa Pešek se mi teď úplně zprotivil. Dědek urážlivej, nadutej.
@Konnny píše:
@Aotearoa Pešek se mi teď úplně zprotivil. Dědek urážlivej, nadutej.
Mně teda Pešek nevadi, mnohem vic mě stve Analie. Se.e se do ceho nema. Ja to nechapu, kdyby se choval hnusne k jeji segre. Oki. Ale je to jeho segra, oni mezi sebou maji svoje vztahy a ji je po tom prd. Vzdyt ona uz hned od zacatku stala pri ni aniz by vedela, co se stalo. Podpora k pohledani
@Aotearoa
Jj po shlídnutí souhlasím, úterý alá okurky s gumovýma medvídkama, to je fakt přitažený za vlasy. ![]()
@LennkaK. píše:
@Aotearoa
Jj po shlídnutí souhlasím, úterý alá okurky s gumovýma medvídkama, to je fakt přitažený za vlasy.
Strašný. Mně přišla cela jejich úterní linka úplně ujeta
Asi dohaneli ztracených 40 let.
v úterý mě nejvíc nas*rala Rozina. Osamostatňovat se chce, ale pořádnou práci teď ne, jen sem tam brigádu. Ale vzpomněla jsem si na článek o mileniánech. To je totiž přesný, hodně peněz za málo práce a hlavně si užívat.
@Sára 1 píše:
Mne teda Marečka líto není. Líto je mi Věry a Mary. Oni ho hledají. Stojí je to spouští energie, nervu, strachu o něj. A jak se k nim on chová? Chudák Mara vlastní táta se k němu takhle chová.
Přesně, jak se na ně utrhl, že Kryštof není jeho, hulvát.
@dagmarkaa píše:
Přesně, jak se na ně utrhl, že Kryštof není jeho, hulvát.
on byl vždycky omezenej, ne moc chytrej, nadutej. Dělá jeden kiks za druhým, hloupej je jak vagón, odbouchne svoje dítě, protože je uraženej. Prostě hnusnej chlap. Ať si shnije pod mostem.
@terinka4444 píše:
on byl vždycky omezenej, ne moc chytrej, nadutej. Dělá jeden kiks za druhým, hloupej je jak vagón, odbouchne svoje dítě, protože je uraženej. Prostě hnusnej chlap. Ať si shnije pod mostem.
Pod mostem je dobře héjjjj
Protože jsem nadutéjjjj
@terinka4444 píše:
Přesně, strašnej dědek…
Jinak co říkáte na byt Blanky? To, že ho stihli změnit během víkendu komplet nekomentuji, v Ulici je to normální, že stihnou za den udělat kuchyň, obložení v kuchyni, vymalovat, ale spíš ten vzhled… Líbí se vam?
@Marcella01 Mě se Blanky byt celkem líbí, ačkoliv mi to tam trošku přijde, jak v domečku pro panenky.
Mě se líbí, že zařízením zapadá do stylu doby toho domu. Jak pro panenky trochu je, to je fakt:) Mám dojem, že kuchyň je zelená a stůl modrý? To by mě asi vadilo. Ale jinak dobrý, útulný.
Musí hrát na malé ploše.
Dneka jsem videla ten byt poprve a libi se mi.
Jinak Mario a Vendy neeeee. Holky to mi nedelejte. Ja toho Maria nemusim vubec. Brrr