Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1437
10.11.18 03:50

@Anna766 @Ennny vy jste se teda rozjely :mrgreen: :lol: :lol: :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
10.11.18 05:19
  • Citovat
  • Upravit
7776
10.11.18 08:02

Ta linka Pešek a Marie je tak nudná a v úterním díle až trapná 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
10.11.18 08:32

@Aotearoa Pešek se mi teď úplně zprotivil. Dědek urážlivej, nadutej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
10.11.18 08:42
@Konnny píše:
@Aotearoa Pešek se mi teď úplně zprotivil. Dědek urážlivej, nadutej.

Mně teda Pešek nevadi, mnohem vic mě stve Analie. Se.e se do ceho nema. Ja to nechapu, kdyby se choval hnusne k jeji segre. Oki. Ale je to jeho segra, oni mezi sebou maji svoje vztahy a ji je po tom prd. Vzdyt ona uz hned od zacatku stala pri ni aniz by vedela, co se stalo. Podpora k pohledani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
10.11.18 09:51

@Aotearoa
Jj po shlídnutí souhlasím, úterý alá okurky s gumovýma medvídkama, to je fakt přitažený za vlasy. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7776
10.11.18 09:59
@LennkaK. píše:
@Aotearoa
Jj po shlídnutí souhlasím, úterý alá okurky s gumovýma medvídkama, to je fakt přitažený za vlasy. :zed:

Strašný. Mně přišla cela jejich úterní linka úplně ujeta :roll: Asi dohaneli ztracených 40 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hodinarka
10.11.18 12:57

v úterý mě nejvíc nas*rala Rozina. Osamostatňovat se chce, ale pořádnou práci teď ne, jen sem tam brigádu. Ale vzpomněla jsem si na článek o mileniánech. To je totiž přesný, hodně peněz za málo práce a hlavně si užívat.

• Citovat
  • Upravit
dagmarkaa
12.11.18 09:34
@Sára 1 píše:
Mne teda Marečka líto není. Líto je mi Věry a Mary. Oni ho hledají. Stojí je to spouští energie, nervu, strachu o něj. A jak se k nim on chová? Chudák Mara vlastní táta se k němu takhle chová.

Přesně, jak se na ně utrhl, že Kryštof není jeho, hulvát.

• Citovat
  • Upravit
69235
12.11.18 09:50
@dagmarkaa píše:
Přesně, jak se na ně utrhl, že Kryštof není jeho, hulvát.

on byl vždycky omezenej, ne moc chytrej, nadutej. Dělá jeden kiks za druhým, hloupej je jak vagón, odbouchne svoje dítě, protože je uraženej. Prostě hnusnej chlap. Ať si shnije pod mostem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148693
12.11.18 11:16
@terinka4444 píše:
on byl vždycky omezenej, ne moc chytrej, nadutej. Dělá jeden kiks za druhým, hloupej je jak vagón, odbouchne svoje dítě, protože je uraženej. Prostě hnusnej chlap. Ať si shnije pod mostem.

Pod mostem je dobře héjjjj
Protože jsem nadutéjjjj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3336
12.11.18 15:58
@terinka4444 píše:

Přesně, strašnej dědek…

Jinak co říkáte na byt Blanky? To, že ho stihli změnit během víkendu komplet nekomentuji, v Ulici je to normální, že stihnou za den udělat kuchyň, obložení v kuchyni, vymalovat, ale spíš ten vzhled… Líbí se vam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
12.11.18 17:22

@Marcella01 Mě se Blanky byt celkem líbí, ačkoliv mi to tam trošku přijde, jak v domečku pro panenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
12.11.18 18:03

Mě se líbí, že zařízením zapadá do stylu doby toho domu. Jak pro panenky trochu je, to je fakt:) Mám dojem, že kuchyň je zelená a stůl modrý? To by mě asi vadilo. Ale jinak dobrý, útulný.
Musí hrát na malé ploše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
12.11.18 18:53

Dneka jsem videla ten byt poprve a libi se mi.

Jinak Mario a Vendy neeeee. Holky to mi nedelejte. Ja toho Maria nemusim vubec. Brrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí