Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Marcam píše:
Také byste byli všichni nadšení,kdyby vám Rozinka přivedla na noc Janu,kterou máma vyhodila?Já bych jí u nás spát nenechala,odvezla bych jí domů.
To ti nevím,u nás našel azyl už kdekdo,ale kamarádka…
@Marcam píše:
Také byste byli všichni nadšení,kdyby vám Rozinka přivedla na noc Janu,kterou máma vyhodila?Já bych jí u nás spát nenechala,odvezla bych jí domů.
Tak u nás spí kamarádky dcery od útlého věku, někdy i víc. Kdyby se mi vrátila z Ameriky s člověkem, se kterým tam poslední rok žila a potřebovala by, aby u nás mohla pár dnů přespat, tak v tom jako nevidím sebemenší problém ![]()
@terinka4444 tak nevím proč se to tak hroti,tam jde jen o to že je tam málo místa. A tak nás kdysi když jsme jezdili k tetě do Prahy spalo v 1+1 i 12
ale není to na dlouhé žití to je jasné…
@Marcam píše:
Proč byds ji vezla domu? ![]()
@TopSecret píše:
To sem nezaregistrovala. Ale podle me, to tam mozna resili. Jen tak letmonebo ne?
Me to taky prekvapilo i ze resil casem ze si najdou bydleni sami dva actereu uplne v soku ze ty jooo ze se tak vazne jeste nebavili …taky si myslim ze je to dost zasadni neli to mit ujasnene uz pred svatbou ![]()
@jessikka píše:
Proč byds ji vezla domu?
to je fakt,nevezla,přespat bych nenechala @Ennny to byli příbuzní,to je něco jiného
@boska90 píše:
TEREZ A DAVID.Ted nevim jestli jsem to uz psala, ale vůbec nikoho nepobavilo, ze az ted po svatbe resili otázku dětí? Podle me je tohle docela zásadní vec v životěa zeptat se jestli vibec chce dítě x mesicu po svatbe mi přijde dost uhozene
Jojo taky sem si vsimla a terez vytrestila oci i na samostatne bydleni ze tak vazne se jeste nebavili …tak co teda planovali … ![]()
no tak já holky už ulici sleduji jen ráno opáčko při uklidu a vaření a to mi stačí že Rozina už mi štve svým chováním,Pavel mi už přímo se.e a to mi dřív nevadil.Vendulu jako těhotnou nechci z toho důvodu že by se musela hádat se zabedněným tupounem.Vlastně ted mě tam zajímá jen linka okolo Marečka ![]()
Mě už to také moc nebaví. O to lepší je to tady číst
Skoro nejvíc mi tam pije krev uřvaný Frgál. Rozina je nějaká nemastná, neslaná..
Moc se netěším na linku těhotné Venduly a nafučeného Pavlíka. A myslím si, že babizny budou zase intrikovat.
A jak jsem moc nemusela Marečka, tak podle ukázek na dnešek mi ho bylo úplně líto, jak se na něho v nemocnici vrhli Věra a Mára.
@Marcam píše:
No nejen na vodě, může vůbec Pavel souložit?
Muze, kdyz si ho nahmatá ![]()
@Dixies píše:
Mě už to také moc nebaví. O to lepší je to tady čístSkoro nejvíc mi tam pije krev uřvaný Frgál. Rozina je nějaká nemastná, neslaná..
Moc se netěším na linku těhotné Venduly a nafučeného Pavlíka. A myslím si, že babizny budou zase intrikovat.
A jak jsem moc nemusela Marečka, tak podle ukázek na dnešek mi ho bylo úplně líto, jak se na něho v nemocnici vrhli Věra a Mára.
Mně ho teda líto není, chová se jak hňup ![]()
Jejdanečky, omlouvám se, sleduji včerejšek, a to ten Pavlík fakt čekal, ze Vendula za ním dojede do lesa? No to snad nee
No to je fakt de.il ![]()
A Frgal
, byl v Lurdech? Máchá kolem sebe rukama jak větrák ![]()
Já chci staré scénaristy ![]()
@Marcam píše:
Nechala bych ji max jednu noc. Martin měl pravdu,vždycky je možnost se domluvit a nechtěla bych mít doma cizí trucujici holku.