Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@boska90 píše:
Ja v tom placeni nevidim teda vubec problem, koupat se budou,svitit si budou, energie spotrebuji a dvojka na osobu je jako hodne dobry
Taky myslím.Akorát to měla říct rovnou.Ne až po nastěhování.Jinak jo,divné mi to nepřijde.
A na Marcelu nedává mama Maléřovým nic?
@boska90 píše:
Baby, nevim jestli se mi bouří hormony, ale celou noc jsem ve snech odklizela se Ctiborem mrtvoly a vubec mi to nevadilo. Co ja bych pro nej neudělala![]()
![]()
Sice nechápu co na něm vidíte,ale četla jsem chat s ním a uznávam že je hodně vtipnej.
@Anna766 píše:
Taky myslím.Akorát to měla říct rovnou.Ne až po nastěhování.Jinak jo,divné mi to nepřijde.
Já myslím, že jo. Matně si vzpomínám, že to řešili.
@jessikka píše:
Já myslím, že jo. Matně si vzpomínám, že to řešili.
Si právě nemůžu vzpomenout,asi mi to uniklo.
@Anna766 píše:
Si právě nemůžu vzpomenout,asi mi to uniklo.
No, nevím, stará Macíková dříve navážela králíky, vajíčka atp., že mají jako její holku na krku…, ale na víc si také nevzpomínám.
@Iv.Sa. Myslím, že se to okrajově řešilo, že za ni bude platit.
@lucka_mac píše:
To mě Radka hodně překvapila. Nejdřív se chová jako největší kamarádka a pak jim řekne, že nájem je 4.000 a můžou jí to dát AŽ večer. Pokud to pojala tak, že pokoj holkám pronajímá, tak tam Jana klidně být může. Je to jakoby si našly nějaké spolubydleni.Edit.: Myslela jsem,že to bydlení u dědy je pojato jako podpora holek než si najdou práci a byt. A ono ne,holky budou platit. To koukám.
A ještě jim tam leze furt, i ráno, to byl jako trapas na entou.
Holky, ten Martin mě nas… ![]()
Prý to je paráda mít doma navařeno, jak sedí nad tou svíčkovou od Rozinky
a doteď byl na mastným chlebu s cibulí nebo co? ![]()
@terinka4444 píše:
A ještě jim tam leze furt, i ráno, to byl jako trapas na entou.
Mně to přijde hrozně vtipný a super. Protože jsem takhle jako dvacetiletá chvíli bydlela u babičky a bylo to super. Hlídaná v kolik vstávám, proč tak dlouho ležím, jestli už vypnu tv a půjdu spát, kdy se plůjdu mýt a a´t neberu moc vody a jestli nedávám do pračky prášku o čtvrt gramu víc, nebo aviváže o militr víc, a toaletní papír měřila na čtverečky a kontrolovala, jestli mám peřiny uklizený v peřináči a přehoz na posteli ...... A prostě babička to myslela dobře. Prostě se o mě starala. Vůbec nebrala v potaz, že jsem dva roky plnoletá a že jí platím „nájemný“, tak bych měla mít prostor sama pro sebe. Ale babička byla prostě superbabička a i když to myslela dobře, tak jsem se co nejdřív odstěhovala.
@Svítící žárovka píše:
Mně to přijde hrozně vtipný a super. Protože jsem takhle jako dvacetiletá chvíli bydlela u babičky a bylo to super. Hlídaná v kolik vstávám, proč tak dlouho ležím, jestli už vypnu tv a půjdu spát, kdy se plůjdu mýt a a´t neberu moc vody a jestli nedávám do pračky prášku o čtvrt gramu víc, nebo aviváže o militr víc, a toaletní papír měřila na čtverečky a kontrolovala, jestli mám peřiny uklizený v peřináči a přehoz na posteli ...... A prostě babička to myslela dobře. Prostě se o mě starala. Vůbec nebrala v potaz, že jsem dva roky plnoletá a že jí platím „nájemný“, tak bych měla mít prostor sama pro sebe. Ale babička byla prostě superbabička a i když to myslela dobře, tak jsem se co nejdřív odstěhovala.
Takových podobných zkušeností má asi více lidí. Dcera kdysi vzdala i bydlení s nejlepší kamarádkou. Platily vše včetně nákupů napůl, ale ona si pro sebe házela do košíku drahé lahůdky, které dcera vůbec nejedla atd. atp. Dceřiny návštěvy jí vadily, ale ona si tam nakvartýrovala chlapa, který nic nepřispíval a ještě prudil… Prostě byla „vyčůraná“ na její úkor. Dcera se pak osamostatnila a po čase zase byly skvělé kamarádky. Soužití často není jednoduchá záležitost v jakýchkoliv kombinacích. Druhá dcera skončila po rozvodu u babičky a měla to jak přes kopírák viz výše ![]()
@Svítící žárovka bydlela jsem takhle u babičky s dědou během praxe na střední a zpětně na to taky vzpomínám s láskou…péče stejná jako u tebe…A pamatuju si, jak jsem napuštěnou vanu na koupání musela vypouštět na etapy (bydleli v přízemí a já v prvním patře a bylo to hrozně slyšet, jak voda odtejká…a já měla zakázáno si napouštět plnou vanu
). Jo a když odešli ve čtvrtek na hodinu do knihovny, rychle jsem si přitopila, aby mi nebyla zima(el.topení). Než se vrátili, zase jsem topení stáhla. Přišli a říkaji - tady je horko, musíme to topení vypnout
![]()
@malákráličice píše:
Ja uz od zacatku. Na tom chlapovi neni vubec nic sympatickeho. Jak se to scenaristum povedlo? Vedle nej je i ten vrah bezdomovcu kladna postava.
Ježiš a jak furt heká a furt ho něco bolí a je protivnej…Ta Anča má svatou trpělivost ![]()
@Anna766 píše:
Ja mam pocit, ze hned jak s tim u frgalu ta
jana s rozinou vyrukovaly, tak rikaly samy, ze budou platit, nebo ne?
a snad i mezi dverma jak se tam stehovaly mluvily v takovym duchu ze bych z toho pochopila, ze budou platit..
A myslim, ze jak mama marcely obihala ty intry tak se tam resilo, ze neco dava, nebo bude davat malerum kdyz tam nakonec marcela zustala ![]()
@Nadavilero píše:
Ježiš a jak furt heká a furt ho něco bolí a je protivnej…Ta Anča má svatou trpělivost
Jako s každým.Ona je vlastně strašně hodná ženská.
@Anna766 píše:
Jako s každým.Ona je vlastně strašně hodná ženská.
Jo, ona je vlastně z gruntu hodná ženská, tak, jak v Nemocnici na kraji města ta zelinářka, jak ji hrála Stela Zázvorková. ![]()