Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Preskrtnuto.. Nevím, jestli to nebude až dnes, ale Vendula slyší, že je v pekárně Pavlík a chce vypadat pěkně.. Ptá se Anči a Zuzany, jestli nemají šminky a Zuzana ji půjčí svoji rtěnku.. Vždyť má HIV
Já bych se bála ![]()
@Klopotkova píše:
Jo, ona je vlastně z gruntu hodná ženská, tak, jak v Nemocnici na kraji města ta zelinářka, jak ji hrála Stela Zázvorková.
S tou bych jí vůbec nesrovnávala.Nebe a dudy.
@coninka píše:
Preskrtnuto.. Nevím, jestli to nebude až dnes, ale Vendula slyší, že je v pekárně Pavlík a chce vypadat pěkně.. Ptá se Anči a Zuzany, jestli nemají šminky a Zuzana ji půjčí svoji rtěnku.. Vždyť má HIVJá bych se b
ála
To bylo včera.HIV se dotykem nepřenáší.
Ví vůbec Vendula že Zuzana je HIV pozitivní? ![]()
@Anna766 píše:
To bylo včera.HIV se dotykem nepřenáší.
Ví vůbec Vendula že Zuzana je HIV pozitivní?
Kdyby nastala velká shoda okolností a obě měly čerstvou prasklinku na rtu, tak by se virus HIV rtěnkou přenést mohl.
Přesně, to není dotyk.. Kdyby měla opar, nebo prasklý rty.. Prostě to bylo první, co mě u ty scénky napadlo ![]()
@Iv.Sa. píše:
Kdyby nastala velká shoda okolností a obě měly čerstvou prasklinku na rtu, tak by se virus HIV rtěnkou přenést mohl.
To asi jo.To máš pravdu.
Mě to teda vcera nedošlo,úplně jsem zapomněla.
@coninka píše:
Přesně, to není dotyk.. Kdyby měla opar, nebo prasklý rty.. Prostě to bylo první, co mě u ty scénky napadlo
Mě vůbec.Spíš teď přemýšlím jestlinto Vendula vůbec ví.
Jinak mě to mám důležitou schůzku a jak tam BigPavel koukal i s babkama,mě to rozesmálo. ![]()
Kosmeticky po jednom pouziti vyhazuji rtenky, stetecky atd.? ![]()
@coninka píše:
Preskrtnuto.. Nevím, jestli to nebude až dnes, ale Vendula slyší, že je v pekárně Pavlík a chce vypadat pěkně.. Ptá se Anči a Zuzany, jestli nemají šminky a Zuzana ji půjčí svoji rtěnku.. Vždyť má HIVJá bych se bála
Podle me, je Zuzana uz vylecena
holt Ulice… a vytahnout to, az uz tam nebudou mit co dat. Sice na to neumre, ale budeme se koukat na jeji lecbu a uzdraveni ![]()
@TopSecret píše:
Podle me, je Zuzana uz vylecenaholt Ulice… a vytahnout to, az uz tam nebudou mit co dat. Sice na to neumre, ale budeme se koukat na jeji lecbu a uzdraveni
tak když se může Marcelka vyléčit během pár týdnů z anorexie, tak proč by nemohla Zuzana slavnostně porazit HIV.
@Anna766 píše:
Holky ten Béda,stejně je formát.
co udělal, že je za formáta?