Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Šarka vam prijde tlusta?
proboha…je to krasna zenska.
Kadlckiva se mi teda nikdy nelibila. ![]()
Karle to ted moc slusi.
Hlozanek je takovy nedomrle jeste. Ani chlap ani kluk…takivy napul.
Pro Malere mam slabost…ja mam proste rada plesaty chlapy…
A sceny Peska s jeho sestrou jsou tak strasne nudny…
proboha kdo to vymysli…
Me je strasne nesympaticka a protivna Linda Rybiva…a to jsem ji mela v uplnych zacatcich Ordinace rada. Ale pak lety zprotivnela ![]()
@Jaa-aa Lindu Rybovou mám ráda, ale zprotivěla se mi když hrála v ,, Cesty domů".
Tady mi zatím nevadí. A hrozně se mi líbí v komedii Andílek na nervy. Kde je v hlavní roli Rozina (Anna Kadeřávková).
@Dory22 píše:
@Anna766 A ještě Veronika Freimanová.
Ta " stará" garda hereček, to byly krásné ženskè.Žádné světové herečky se mi tak nelíbily jako ty naše…Freimanová,Balzerová,Šafránková,Carmen Mayerová,Květa Fialová,Breichová,Jana Hlaváčová,Jorga Kotrbová,Jarmila Švehlová a další a další…jedna čupr baba vedle druhé.
na mě teda Vendula působí hodně mohutně, to šárka ne, ale u Šárky mi vadí její hlas, mluví tak divně sladce… nevím , jak to popsat, ale štve mě to..
@velbloudice píše:
na mě teda Vendula působí hodně mohutně, to šárka ne, ale u Šárky mi vadí její hlas, mluví tak divně sladce… nevím , jak to popsat, ale štve mě to..
Vendula je při těle, to Šárka ne, ta je nějak divně stavěná a pro někoho oplácaná.
Já lidi dle postavy nesoudím, hodnotím celek a Vendula mi přijde přitažlivá, má něco do sebe. Šárka je taková tuctová, hezká, ale tuctově hezká.
@Konnny píše:
Ty pasáže s Peškem a jeho sestrou jsou nekonečný, nezáživný, nudný.
Presne tak, nuda nuda nuda ![]()
Občas kouknu na starou Ulici a tam teď Šárka právě nastoupila jako servírka k Henrymu. Pomalu bych jí nepoznala, je štihlounká a tmavovlasá. Takhle by se hodila k současnýmu Hložánkovi, ale teď je na něj taková moc maminovatá ![]()
@Klopotkova píše:
Taky jsem slyšela, že je velice nepříjemná. Kamarád má kamaráda, který s ní prý vyrůstal a vždy si prý na sobě velice zakládala a byla sebestředná (což s tímto obličejem není divu).
A koho pomlouvate? Terinka citaci smazala
![]()
@velbloudice píše:
Vendy je vedle Pavlíka super kočka, Šárka vedle Hložánka jr. skoro jako matka pluku. To dělá také hodně, ti sparing partneři a jejich váhová a věková kategorie. Mně k Šárce sedí přirovnání „sošná“ a slušel by jí zralý vyšší chlap. Ta přeslazenost v hlase mi také není příjemná. Nemám ráda ani hlasový a dikční projev Marcely.
@Marcella01 píše:
A koho pomlouvate? Terinka citaci smazala![]()
![]()
Tuším, že mňaudámu Malvínu/Šárku…
![]()
@Iv.Sa. Prosímtě, matka pluku, taková krásná baba:) Hložánek je prostě ucho, pořád mladej Hložánek. Udělali to tak schválně, aby byla k pochopení její slabost pro zralejšího Maléře. Ale tu upřímně teda taky moc nechápu, co na něm tak vidí..Plešatej, ušatej, věčně podebranej.