Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9243
27.11.18 15:11

@five5 Hehe, vždyť se potom začla svlíkat jen co vlezla na faru, farář měl co dělat, aby to zastavil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
27.11.18 15:11

Mne Karla nevadi, prijde mi, ze jedina se chova normalne, je klidna, vyrovnana, mila, ma nadhled a silenou Mareckovou si hrave omotala kolem prstu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
27.11.18 15:14
@vokishka píše:
Když se z anorexie mohla za tři měsíce zcela vyléčit,tak je snad jasný,že je to na věky věků. :mrgreen:

To je vlastně pravda. :mrgreen: jsem zapomněla, že se tak zázračně rychle vyléčila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
27.11.18 15:27
@Eemii píše:
Mne Karla nevadi, prijde mi, ze jedina se chova normalne, je klidna, vyrovnana, mila, ma nadhled a silenou Mareckovou si hrave omotala kolem prstu.
¨Mě přijde svatá. Marečková je u nich jak doma, spí s nima věčně i v tom bytě co je větší garsonka, organizuje a Karla je v pohodě, neřekne slova.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
27.11.18 15:40
@Anna766 píše:
@Eemii sem tam buran Miloš,ten občas pobaví.

Stydím se hluboce, ale pro mě je zakuklenej Miloš, číhající na božskou Anču, už vrcholem stupidity :nevim: :zed: :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
27.11.18 15:51
@Eemii píše:
Mne Karla nevadi, prijde mi, ze jedina se chova normalne, je klidna, vyrovnana, mila, ma nadhled a silenou Mareckovou si hrave omotala kolem prstu.

Také mám postavu Karly ráda a její bezbřehou trpělivost s vlezlou a přemoudřelou skorotchýní Věrou chápu mimo jiné jako důsledek předčasné ztráty vlastních rodičů a nervy ze železa musí mít vykované i z práce. Navíc se na Markétu/Karlu dobře kouká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148641
27.11.18 15:51
@Iv.Sa. píše:
Stydím se hluboce, ale pro mě je zakuklenej Miloš, číhající na božskou Anču, už vrcholem stupidity :nevim: :zed: :oops: :mrgreen:

Mě baví když mluví s Bédou.Ty jeho rozpravy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
27.11.18 15:53
@Anna766 píše:
Mě baví když mluví s Bédou.Ty jeho rozpravy :D

:D Tak v těchto scénkách často i hřebík na hlavičku uhodí, radit, to on umí náramně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
27.11.18 15:56
@Konnny píše:
@five5 Hehe, vždyť se potom začla svlíkat jen co vlezla na faru, farář měl co dělat, aby to zastavil.

To, jak si sundala šálu? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39638
27.11.18 16:03
@Mirčulka píše:
@Žirafa 69 co se týče těch gest, tak na to byla nejlepší Simona, ta když hejbla čelem, tak ofina popolítla o 10 čísel :D

No presne! :) Ji uplne vidim.
Mmch ve Star dance ji to moc slusi.
@malákráličice Jo,s ufnukanym bolestynskym Kastanem ma Anicka fakt trpelivost. Vzdy ho chlacholi jak maly decko,i kdyz on vyšťaruje. :roll: Ukazku,jde mu nabizi spolubydleni,jsem vcera videla…no malem ho trefi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
27.11.18 16:04

@Iv.Sa. Ne ne, to nebylo o sundaný šále, pamatuju si to dobře, byla by se na něj vrhla jak tam přišla - zastavil ji, on byl kdo se ovládl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
27.11.18 16:04
@Žirafa 69 píše:
@malákráličice Jo,s ufnukanym bolestynskym Kastanem ma Anicka fakt trpelivost. Vzdy ho chlacholi jak maly decko,i kdyz on vyšťaruje. :roll: Ukazku,jde mu nabizi spolubydleni,jsem vcera videla…no malem ho trefi.

Ono by to možná bylo i dobře, kdyby spolu začali bydlet, ten jejich vztah by po týdnu skončil. Léčba šokem.

• Citovat
  • Upravit
39638
27.11.18 16:06

9000 :dance:
Krasny cislo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39638
27.11.18 16:07
@Klopotkova píše:
Ono by to možná bylo i dobře, kdyby spolu začali bydlet, ten jejich vztah by po týdnu skončil. Léčba šokem.

Jo,to mas teda pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
27.11.18 16:08
@Žirafa 69 píše:
@malákráličice Jo,s ufnukanym bolestynskym Kastanem ma Anicka fakt trpelivost. Vzdy ho chlacholi jak maly decko,i kdyz on vyšťaruje. :roll: Ukazku,jde mu nabizi spolubydleni,jsem vcera videla…no malem ho trefi.

Kaštan je manipulátor s city jak vyšitý, vždy to narafičí tak, aby se Anča cítila provinile. Když se jeden v páru musí pořád hájit nebo dokonce omlouvat za něco, co neprovedl, je něco hodně špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí