Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@five5 Hehe, vždyť se potom začla svlíkat jen co vlezla na faru, farář měl co dělat, aby to zastavil.
Mne Karla nevadi, prijde mi, ze jedina se chova normalne, je klidna, vyrovnana, mila, ma nadhled a silenou Mareckovou si hrave omotala kolem prstu.
@vokishka píše:
Když se z anorexie mohla za tři měsíce zcela vyléčit,tak je snad jasný,že je to na věky věků.
To je vlastně pravda.
jsem zapomněla, že se tak zázračně rychle vyléčila.
@Eemii píše:¨Mě přijde svatá. Marečková je u nich jak doma, spí s nima věčně i v tom bytě co je větší garsonka, organizuje a Karla je v pohodě, neřekne slova.
Mne Karla nevadi, prijde mi, ze jedina se chova normalne, je klidna, vyrovnana, mila, ma nadhled a silenou Mareckovou si hrave omotala kolem prstu.
@Anna766 píše:
@Eemii sem tam buran Miloš,ten občas pobaví.
Stydím se hluboce, ale pro mě je zakuklenej Miloš, číhající na božskou Anču, už vrcholem stupidity
![]()
@Eemii píše:
Také mám postavu Karly ráda a její bezbřehou trpělivost s vlezlou a přemoudřelou skorotchýní Věrou chápu mimo jiné jako důsledek předčasné ztráty vlastních rodičů a nervy ze železa musí mít vykované i z práce. Navíc se na Markétu/Karlu dobře kouká.
@Iv.Sa. píše:
Stydím se hluboce, ale pro mě je zakuklenej Miloš, číhající na božskou Anču, už vrcholem stupidity![]()
![]()
![]()
Mě baví když mluví s Bédou.Ty jeho rozpravy ![]()
@Anna766 píše:
Mě baví když mluví s Bédou.Ty jeho rozpravy
Tak v těchto scénkách často i hřebík na hlavičku uhodí, radit, to on umí náramně ![]()
@Konnny píše:
@five5 Hehe, vždyť se potom začla svlíkat jen co vlezla na faru, farář měl co dělat, aby to zastavil.
To, jak si sundala šálu? ![]()
@Mirčulka píše:
@Žirafa 69 co se týče těch gest, tak na to byla nejlepší Simona, ta když hejbla čelem, tak ofina popolítla o 10 čísel
No presne!
Ji uplne vidim.
Mmch ve Star dance ji to moc slusi.
@malákráličice Jo,s ufnukanym bolestynskym Kastanem ma Anicka fakt trpelivost. Vzdy ho chlacholi jak maly decko,i kdyz on vyšťaruje.
Ukazku,jde mu nabizi spolubydleni,jsem vcera videla…no malem ho trefi.
@Iv.Sa. Ne ne, to nebylo o sundaný šále, pamatuju si to dobře, byla by se na něj vrhla jak tam přišla - zastavil ji, on byl kdo se ovládl.
@Žirafa 69 píše:
No presne!Ji uplne vidim.
@malákráličice Jo,s ufnukanym bolestynskym Kastanem ma Anicka fakt trpelivost. Vzdy ho chlacholi jak maly decko,i kdyz on vyšťaruje.Ukazku,jde mu nabizi spolubydleni,jsem vcera videla…no malem ho trefi.
Ono by to možná bylo i dobře, kdyby spolu začali bydlet, ten jejich vztah by po týdnu skončil. Léčba šokem.
@Klopotkova píše:
Ono by to možná bylo i dobře, kdyby spolu začali bydlet, ten jejich vztah by po týdnu skončil. Léčba šokem.
Jo,to mas teda pravdu.
@Žirafa 69 píše:
No presne!Ji uplne vidim.
@malákráličice Jo,s ufnukanym bolestynskym Kastanem ma Anicka fakt trpelivost. Vzdy ho chlacholi jak maly decko,i kdyz on vyšťaruje.Ukazku,jde mu nabizi spolubydleni,jsem vcera videla…no malem ho trefi.
Kaštan je manipulátor s city jak vyšitý, vždy to narafičí tak, aby se Anča cítila provinile. Když se jeden v páru musí pořád hájit nebo dokonce omlouvat za něco, co neprovedl, je něco hodně špatně.