Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pardon že vám sem vstupují, ale kabelka mě pobavila
Je z Deichmana za 699, nedávno jsem nad ni přemýšlela
Za 3500 bych ji opravdu nebrala ![]()
@Meredit píše:
Pardon že vám sem vstupují, ale kabelka mě pobavilaJe z Deichmana za 699, nedávno jsem nad ni přemýšlela
Za 3500 bych ji opravdu nebrala
Tak za 699 Kč bych ji viděla úplně jinýma očima ![]()
@Iv.Sa. píše:
Tak za 699 Kč bych ji viděla úplně jinýma očima
Jee , tak u řešení ceny jsem nebyla , jen jsem zaslechla, že je kožená značková
, a jak si ji macek hladila
Deichmann jo? ![]()
Nějak jsem to dnes nepochopila. Kolik tak mohlo být ráno při rozhovoru o talířkách, když byla ještě tma. Možná tak sedm hodin. A u Henryho byla Šárka i Henry. To tam jsou každý den od rána do noci? Jen ve dvou, každý den v týdnu?
@vokishka Kdyz je prazdna hospoda, musi tam byt oba. Kdyz je narvano, tak staci jeden a jeste se zvladne vykecavat ![]()
@vokishka Kdyz je prazdna hospoda, musi tam byt oba. Kdyz je narvano, tak staci jeden a jeste se zvladne vykecavat ![]()
@Meredit píše:
https://www.deichmann.com/…4101523.prod?…
Takhle zblízka je pěkná a pravá kůže by jí slušela ještě víc.
@Iv.Sa. píše:
Takhle zblízka je pěkná a pravá kůže by jí slušela ještě víc.
To už by stála těch 3500 ![]()
Ten Binar se furt usmívá na celé kolo a vtipkuje.Je jak reklama na štěstí a spokojenost
Akorát mi děcka řvaly v obýváku tak nevím co to říkal Veronice presně že byla pak tak šokovaná.Zaslechla jsem jen,že je nádherná a pohladil ji
@GabinkaCh Ze nemuze pit, protoze prijel autem, protoze cekal, ze s nim pojede domu. Byla to nejdivnejsi scena cele Ulice. ![]()
@Iv.Sa. píše:
Proboha, co to je?![]()
Vydržela jsem to několik minut a prchám…
Jsou to Rodinné případy, již roky se to vysílá na Markíza International. Je to asi oblíbené, tak to nasadili i u nás. Občas na to kouknu. Ale zase mě nebaví ta policie či záchranka.
@malákráličice píše:
@GabinkaCh Ze nemuze pit, protoze prijel autem, protoze cekal, ze s nim pojede domu. Byla to nejdivnejsi scena cele Ulice.
Tak ten se s tím nepáře no
Mě by zajímalo kdy se Veronika konečně dozví že její Martin to táhl se Šárkou..jsem zvědavá na její reakci! ![]()