Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21430
8.1.19 16:10

@Anna766 Psssst nebo se toho nekdo chytne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148887
8.1.19 16:13
@malákráličice píše:
@Anna766 Psssst nebo se toho nekdo chytne ;)

Už jsem zticha 👅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21430
8.1.19 16:14

@Žirafa 69 Fakt jsem tu scenu nepochopila. Porad nic nic nic, krouzi okolo a najednou se vytasi s tim, ze jedou k nemu, jak kdyby byli domluveni. :roll: A kdyz ho odmitla, tak klidek pohoda, zadne zklamani, zas vytasil usmev. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
8.1.19 16:48
@malákráličice píše:
@Žirafa 69 Fakt jsem tu scenu nepochopila. Porad nic nic nic, krouzi okolo a najednou se vytasi s tim, ze jedou k nemu, jak kdyby byli domluveni. :roll: A kdyz ho odmitla, tak klidek pohoda, zadne zklamani, zas vytasil usmev. :mrgreen:

Jj otresně trapná scéna 8o :roll:

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
8.1.19 16:49
@Anna766 píše:
Peškovi :mrgreen:

Wau! :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
7087
8.1.19 17:12

Tak už jsem asi vyňuchala to nečekané těhotenství v Ulici, kdo nechce vědět, ať nečte:

Osudy Marečkových

Mára s Karlou (Kryštof Rímský a Markéta Stehlíková) jsou rozhodnutí založit rodinu, jenomže otěhotnět pro Karlu nebude jednoduché. Ve snaze vyhnout se stresu se dokonce Karla nechá přeložit na analytickou práci. K těm šťastným párům, kterým se hned zadaří, ale bohužel nepatří. A tak se zdá, že umělému oplodnění se nejspíš nevyhnou. Ale co když ani to pro ně nebude řešením? Zatímco Márovi s Karlou není souzeno, jejich přátelé Tony s Dominikou (Ondřej Volejník a Barbora Vyskočilová) rodiči budou, a to aniž by to plánovali. Pro Máru s Karlou by mohla být dočasným řešením hostitelská péče o osiřelého synka oběti vraždy, jíž Karla vyšetřuje. Jenomže Mára chce dítě vlastní… Je to první velká zkouška jejich vztahu, do nějž nepřestává mluvit Márova ochranitelská matka Věrka (Milena Steinmasslová), která se současně věnuje svému manželovi Lubošovi (Rosťa Novák st.), jenž se po bezdomovecké etapě vrací do normálního života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
8.1.19 17:46

@Iv.Sa. wow konečně něco nečekaného :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
8.1.19 17:49
@Ennny píše:
@Iv.Sa. wow konečně něco nečekaného :palec:
;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
8.1.19 19:21

Tyjo, slušná komunikace. V angličtině 8o mohli by tam propagovat ty „lekce ve spánku“ ;) :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
8.1.19 19:50
@ivik21 píše:
Tyjo, slušná komunikace. V angličtině 8o mohli by tam propagovat ty „lekce ve spánku“ ;) :jazyk:

Taky jsem si říkala, Anča mluví jako rodilá mluvčí , aby to tak nevypadalo, tak občas, jakože tápe po nějakém slovíčku, Bedřich mluví taky obstojně a Zuzana taky velice dobře rozumí.
Zajímavé. :lol: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
dagmarkaa
8.1.19 19:53

Veronika letěla hned s kaktusem :lol: zarazilo mě, proč ji Šárka nevyslechla jak se o kaktus starat a skočila ji do řeči, že si to najde na internetu. Chápu, že se s ní nechtěla vybavovat, ale místo rad od „živého člověka“ se raději vše hledá na internetu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
dagmarkaa
8.1.19 19:55
@ivik21 píše:
Tyjo, slušná komunikace. V angličtině 8o mohli by tam propagovat ty „lekce ve spánku“ ;) :jazyk:

Přesně, všichni tam tu angličtinu sypali z rukávu jak češtinu :lol:

• Citovat
  • Upravit
2893
8.1.19 20:05
@Klopotkova píše:
Přeškrtnuto.Takže ve středu se Martin vyspí se Šárkou. :roll:

Nekecej 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
8.1.19 20:06
@Klopotkova píše:
Taky jsem si říkala, Anča mluví jako rodilá mluvčí , aby to tak nevypadalo, tak občas, jakože tápe po nějakém slovíčku, Bedřich mluví taky obstojně a Zuzana taky velice dobře rozumí.
Zajímavé. :lol: :pankac:

Když si vzpomenu na první díly se Zuzanou, tak to je spíš scenáristický trapas, taková svatá matka z ní :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
16212
8.1.19 20:09
@dagmarkaa píše:
Veronika letěla hned s kaktusem :lol:zarazilo mě, proč ji Šárka nevyslechla jak se o kaktus starat a skočila ji do řeči, že si to najde na internetu. Chápu, že se s ní nechtěla vybavovat, ale místo rad od „živého člověka“ se raději vše hledá na internetu:

Nemyslím si, že má v úmyslu si cokoliv o vánočních kaktusech hledat na internetu, prostě neměla to srdce ji s tím poslat do háje úplně, ale poslouchat manuál k nechtěnému dárku od nechtěné sokyně v tu chvíli fakt bylo nad její síly. Kaktus mrskne na nejbližší skříňku a možná ho sem tam zalije, nebo spíš odveze k matce se slovy „já mám na něj doma moc teplo“, kdo by se na něj chtěl v její situaci koukat, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí