Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tattiana
8.1.19 20:11
@zrcadlo píše:
Nemyslím si, že má v úmyslu si cokoliv o vánočních kaktusech hledat na internetu, prostě neměla to srdce ji s tím poslat do háje úplně, ale poslouchat manuál k nechtěnému dárku od nechtěné sokyně v tu chvíli fakt bylo nad její síly. Kaktus mrskne na nejbližší skříňku a možná ho sem tam zalije, nebo spíš odveze k matce se slovy „já mám na něj doma moc teplo“, kdo by se na něj chtěl v její situaci koukat, že?

Jj, tak nějak, asi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
8.1.19 20:23
@ivik21 píše:
Když si vzpomenu na první díly se Zuzanou, tak to je spíš scenáristický trapas, taková svatá matka z ní :pocitac:

Přesně. Najednou skoro matka roku a navíc chytrá a vzorná.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
8.1.19 20:25
@zrcadlo píše:
Nemyslím si, že má v úmyslu si cokoliv o vánočních kaktusech hledat na internetu, prostě neměla to srdce ji s tím poslat do háje úplně, ale poslouchat manuál k nechtěnému dárku od nechtěné sokyně v tu chvíli fakt bylo nad její síly. Kaktus mrskne na nejbližší skříňku a možná ho sem tam zalije, nebo spíš odveze k matce se slovy „já mám na něj doma moc teplo“, kdo by se na něj chtěl v její situaci koukat, že?

Úplně jsi tu situaci vystihla. :palec: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
hodinarka
8.1.19 22:10

Tony bude otec :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5791
8.1.19 22:34
@ivik21 píše:
Když si vzpomenu na první díly se Zuzanou, tak to je spíš scenáristický trapas, taková svatá matka z ní :pocitac:
:palec: moje slova. :potlesk: Že je Anča neobyčejně učenlivá, to už vím, ale dneska překvapil i Bedřich a teda koukala jsem hlavně jak na sobě zapracovala Zuzana. :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
8.1.19 22:37
@rampepurda57 píše: :palec: moje slova. :potlesk: Že je Anča neobyčejně učenlivá, to už vím, ale dneska překvapil i Bedřich a teda koukala jsem hlavně jak na sobě zapracovala Zuzana. :mrgreen: :mrgreen:

Béďa mluvil obstojně anglicky z ničeho nic už dříve. Kluk učenlivej. :lol:

• Citovat
  • Upravit
7205
8.1.19 22:55
@Klopotkova píše:
Přesně. Najednou skoro matka roku a navíc chytrá a vzorná.

Já tam tu její osobu vůbec nemusím.Něčím mi trochu vadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.19 00:27

já třeba u tý zuzany beru, že co je s maxem, tak jezděj po světěm tak se tu angl naučila. Ale anča s bedou, ti uměli fakt najednou.

• Citovat
  • Upravit
700
9.1.19 08:53
@hodinarka píše: Tony bude otec :mrgreen:

To bude pro Máru rána. Pokud není myšleno „otec“. Jako když jeden známý dal na FB jsem otec a pod tím fotka s novou motorkou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hodinarka
9.1.19 09:19
@NovápaníA píše:
To bude pro Máru rána. Pokud není myšleno „otec“. Jako když jeden známý dal na FB jsem otec a pod tím fotka s novou motorkou :zed:

V ukázce na čtvrtek říká Denisa, že je v tom

• Citovat
  • Upravit
4615
9.1.19 09:23

@hodinarka Denisa ?Dominika ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
9.1.19 09:32
@hodinarka píše: V ukázce na čtvrtek říká Denisa, že je v tom

Aha, tohle jsem ještě neviděla.
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hodinarka
9.1.19 09:35
@Ennny píše:
@hodinarka Denisa ?Dominika ne?

Dominika.

• Citovat
  • Upravit
1635
9.1.19 10:55
@ivik21 píše:

Asi tak jak „matka“ Eva a Miloš jaký dělával dříve kravál a najednou je to takový vtipný, celkem i milý týpek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1635
9.1.19 11:35
@ivik21 píše:
Jj otresně trapná scéna 8o :roll:

Trapné to bylo a dost. Ale on to nebral jako konečnou odpověď, proto ty ten úsměv atd. Ještě jak jí nenápadně vyčetl ty dárky, že jí nevadily a už na tom vydělala i Marcela, takže tak nezištně, jak to vypadalo, je nedával. Jinak také netuším, co si od toho slibuje, zbytečně si komplikovat život oba - to se měl fakt zaměřit raději na Gábinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí