Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teda taky u toho brečím
Helr a to si ta anča nosi ty obr pantofle v kabelce sebou?? Že je má na noze u toho bedřicha
@Žirafa 69 píše:
Chudák Franta. Bulím a je mi ho hrozně líto.
Třeba malýho bude chtít do péče…nevíte někdo?
Má pravdu - byl s ním převážně on.
Skvělé herecké výkony.A mám slzy v očích.A klidně se mi smějte,ale stokrát je mi sympatičtější hysterická ale vřelá srdečná máma Anča,než studená Zuzana.
@Petra Z píše:
Teda taky u toho brečím
Helr a to si ta anča nosi ty obr pantofle v kabelce sebou?? Že je má na noze u toho bedřicha
Si je tam si zapomněla anebo to natočili kdysi, když spolu byli nebo hlídala Chrise…
![]()
@Anna766 píše:
Skvělé herecké výkony.A mám slzy v očích.A klidně se mi smějte,ale stokrát je mi sympatičtější hysterická ale vřelá srdečná máma Anča,než studená Zuzana.
Jj
, hlavně, když si vzpomenu, jak prodala do zastavárny i dárky jej malého Fandu… To bylo strašné… ![]()
@Žirafa 69 píše:
Chudák Franta. Bulím a je mi ho hrozně líto.
Třeba malýho bude chtít do péče…nevíte někdo?
Má pravdu - byl s ním převážně on.
Napadlo mne, když Franta říkal, že Chrise skyler odmítala a staral se on, tak že ho odmítne i teď, aby ji nebránil v rozletu. Franta ho bude mít svěřeného do péče, pomáhat starat se bude Anča s Bedou. Pak už bude jen krůček, aby se dali znovu dohromady…
Franta byl na měkko, ale tady bude tvrďák:
http://ulice.nova.cz/…-skyler.html
@ivik21 píše:
Si je tam si zapomněla anebo to natočili kdysi, když spolu byli nebo hlídala Chrise…![]()
Možná má dvoje
jedny u Bédy a druhý doma .
@mall1976 píše:
Napadlo mne, když Franta říkal, že Chrise skyler odmítala a staral se on, tak že ho odmítne i teď, aby ji nebránil v rozletu. Franta ho bude mít svěřeného do péče, pomáhat starat se bude Anča s Bedou. Pak už bude jen krůček, aby se dali znovu dohromady…
Něco podobnýho mě dnes taky napadalo. Kéž by i ten Béďa s Ančou se dali dohromady,už napořád.
Jen tak bokem - Anička na vlastní uši slyšela (teda spíš viděla jen přikývnutí),že Béďa Jindru nemiloval…
mně nejde spustit to ukázka, co se Franta dozví od Skyler
Prozradíte?
@mamina2017 píše:
mně nejde spustit to ukázka, co se Franta dozví od SkylerProzradíte?
Aby jí dal pokoj,že to nemá cenu
Nepamatujete si někdo jak to bylo s rodnym listem Chrise, mám pocit, že tam Franta nebyl zapsan, protože nebyl plnoletej?
@lena1968 píše:
Nepamatujete si někdo jak to bylo s rodnym listem Chrise, mám pocit, že tam Franta nebyl zapsan, protože nebyl plnoletej?
jo, to mě taky napadlo, že o tom tenkrát něco padlo, když se Chris narodil
tak to by byl ještě poděl, kdyby mu ho Skyler vůbec nepůjčovala, že není zapsaný jako otec ![]()
@lena1968 píše:
Jestlipak to jistě vědí scenáristé
![]()
Mám taky ten pocit, že snad plánovali po plnoletosti Franty svatbu a pak ho dopsat… ![]()