Uložení balíku na poště

8975
30.12.13 12:55

Uložení balíku na poště

Neví nekdo, jak dlouho mi bude ulozen balík na poste a zda je mozne tuto dobu prodlouzit. Volala jsem na postu, ale uz tam nejsou, diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Elessar
30.12.13 12:57

Min. týden, max. 14 dní a dá se po domluvě prodloužit :)

• Citovat
  • Upravit
72725
30.12.13 12:59

@trckaludmila22 bývá to na oznamku, ale po domluvě prodlouží, to není problém. Zavolej odpol nebo zítra ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
30.12.13 13:01

Ja prave nejsem doma, tak nemam oznameni po ruce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101591
30.12.13 13:03
@martina.se píše:
@trckaludmila22 bývá to na oznamku, ale po domluvě prodlouží, to není problém. Zavolej odpol nebo zítra ;)

Záleží co si přál odesílatel, pokud on označil neprodlužovat, tak neprodlouží…
A jinak záleží co je to za balík, některé (ale přiznám se, že nevím které) se ukládají jen 7 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
30.12.13 13:06

Tohle je obyc balik s bundou na dobirku za 650 kč, tak tam zavolam ve ctvrtek zavolat ale diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
30.12.13 13:13

Mi na dobirku ulozili na 7 dni, ale sel prodlouzit. Pokud odesilatel neda, ze nechce prodlouzit, tak ti to prodlouzi. Mi se zatim nestalo, ze by odesilatel prodlouzeni nechtel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
30.12.13 13:17

My odjeli pryc a ja uplne zapomnela ze mam balik na poste. Je to bunda ze Samu, proste ve ctvrtek zavolam na postu, zkusim prodlouzit a max se vratime domu abych stihla vybrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.12.13 13:18
@j.a.n.i1 píše:
Záleží co si přál odesílatel, pokud on označil neprodlužovat, tak neprodlouží…
A jinak záleží co je to za balík, některé (ale přiznám se, že nevím které) se ukládají jen 7 dní.

jasný.. ono to asi neplatí u všeho. Mi se to tehdy povedlo prodloužit - zavolala jsem, že jsem v zahraničí, že na balík čekám, co mám dělat, že se vracím až týden potom. No počkaly :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101591
30.12.13 13:43

@martina.se Jo, tak ona to většina odesílatelů nedělá, mají zájem na tom, aby si to adresát vyzvedl a ne aby se jim to vracelo, to bylo spíš pro doplnění, že to někdy jít nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
30.12.13 13:45

Tak uz to vim
Dobrý den,

ukládací doba zásilek se liší podle druhu využité služby, ale obecně je 15 dnů. Odesilatel má však možnost sám určit délku a to 3 dny, 10 dnů, popř. „neukládat“. Pokud odesilatel této možnosti nevyužije, nebo nezamezí možnosti prodloužení odběrní lhůty, může adresát požádat o prodloužení ukládací doby až na dobu 1 měsíce.

U Balíku Do ruky nebo Balíku Na poštu může být prodloužena odběrní lhůta z běžných 7 dnů na 15 dnů, jak odesílatelem při podání zásilky tak i adresátem, pokud tuto možnost odesílatel neomezil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.12.13 13:50
@j.a.n.i1 píše:
@martina.se Jo, tak ona to většina odesílatelů nedělá, mají zájem na tom, aby si to adresát vyzvedl a ne aby se jim to vracelo, to bylo spíš pro doplnění, že to někdy jít nemusí.

jasný, beru :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
30.12.13 13:54
@trckaludmila22 píše:
Tak uz to vim
Dobrý den,

ukládací doba zásilek se liší podle druhu využité služby, ale obecně je 15 dnů. Odesilatel má však možnost sám určit délku a to 3 dny, 10 dnů, popř. „neukládat“. Pokud odesilatel této možnosti nevyužije, nebo nezamezí možnosti prodloužení odběrní lhůty, může adresát požádat o prodloužení ukládací doby až na dobu 1 měsíce.

U Balíku Do ruky nebo Balíku Na poštu může být prodloužena odběrní lhůta z běžných 7 dnů na 15 dnů, jak odesílatelem při podání zásilky tak i adresátem, pokud tuto možnost odesílatel neomezil.

Tak jdu pozdě :-)) k tomuto už není co dodat je to přesné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
30.12.13 13:55

@Brouckova žádná rada není pozde, ale tohle mam primo z posty :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
11.11.15 09:26

Poslání balíku na poštu

Prosím holky, nevíte jestli je možné si poslat balík na poštu, do města kde nebydlím? Že bych si poslala něco na poštu třeba v Jičíně, protože vím, že tam za pár dní budu projíždět a vyzvedla si ho?
A to se tam dá adresa jen pošty, nebo úřadu?
budu ráda za radu od někoho kdo s tím má zkušenosti nebo pracuje na poště.
Snad sem dotaz napsala srozumitelně :).
Moc děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová