Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Neví nekdo, jak dlouho mi bude ulozen balík na poste a zda je mozne tuto dobu prodlouzit. Volala jsem na postu, ale uz tam nejsou, diky moc
@trckaludmila22 bývá to na oznamku, ale po domluvě prodlouží, to není problém. Zavolej odpol nebo zítra ![]()
@martina.se píše:
@trckaludmila22 bývá to na oznamku, ale po domluvě prodlouží, to není problém. Zavolej odpol nebo zítra
Záleží co si přál odesílatel, pokud on označil neprodlužovat, tak neprodlouží…
A jinak záleží co je to za balík, některé (ale přiznám se, že nevím které) se ukládají jen 7 dní.
Tohle je obyc balik s bundou na dobirku za 650 kč, tak tam zavolam ve ctvrtek zavolat ale diky moc
Mi na dobirku ulozili na 7 dni, ale sel prodlouzit. Pokud odesilatel neda, ze nechce prodlouzit, tak ti to prodlouzi. Mi se zatim nestalo, ze by odesilatel prodlouzeni nechtel.
My odjeli pryc a ja uplne zapomnela ze mam balik na poste. Je to bunda ze Samu, proste ve ctvrtek zavolam na postu, zkusim prodlouzit a max se vratime domu abych stihla vybrat
@j.a.n.i1 píše:
Záleží co si přál odesílatel, pokud on označil neprodlužovat, tak neprodlouží…
A jinak záleží co je to za balík, některé (ale přiznám se, že nevím které) se ukládají jen 7 dní.
jasný.. ono to asi neplatí u všeho. Mi se to tehdy povedlo prodloužit - zavolala jsem, že jsem v zahraničí, že na balík čekám, co mám dělat, že se vracím až týden potom. No počkaly ![]()
@martina.se Jo, tak ona to většina odesílatelů nedělá, mají zájem na tom, aby si to adresát vyzvedl a ne aby se jim to vracelo, to bylo spíš pro doplnění, že to někdy jít nemusí.
Tak uz to vim
Dobrý den,
ukládací doba zásilek se liší podle druhu využité služby, ale obecně je 15 dnů. Odesilatel má však možnost sám určit délku a to 3 dny, 10 dnů, popř. „neukládat“. Pokud odesilatel této možnosti nevyužije, nebo nezamezí možnosti prodloužení odběrní lhůty, může adresát požádat o prodloužení ukládací doby až na dobu 1 měsíce.
U Balíku Do ruky nebo Balíku Na poštu může být prodloužena odběrní lhůta z běžných 7 dnů na 15 dnů, jak odesílatelem při podání zásilky tak i adresátem, pokud tuto možnost odesílatel neomezil.
@j.a.n.i1 píše:
@martina.se Jo, tak ona to většina odesílatelů nedělá, mají zájem na tom, aby si to adresát vyzvedl a ne aby se jim to vracelo, to bylo spíš pro doplnění, že to někdy jít nemusí.
jasný, beru ![]()
@trckaludmila22 píše:
Tak uz to vim
Dobrý den,ukládací doba zásilek se liší podle druhu využité služby, ale obecně je 15 dnů. Odesilatel má však možnost sám určit délku a to 3 dny, 10 dnů, popř. „neukládat“. Pokud odesilatel této možnosti nevyužije, nebo nezamezí možnosti prodloužení odběrní lhůty, může adresát požádat o prodloužení ukládací doby až na dobu 1 měsíce.
U Balíku Do ruky nebo Balíku Na poštu může být prodloužena odběrní lhůta z běžných 7 dnů na 15 dnů, jak odesílatelem při podání zásilky tak i adresátem, pokud tuto možnost odesílatel neomezil.
Tak jdu pozdě
k tomuto už není co dodat je to přesné.
@Brouckova žádná rada není pozde, ale tohle mam primo z posty ![]()
Prosím holky, nevíte jestli je možné si poslat balík na poštu, do města kde nebydlím? Že bych si poslala něco na poštu třeba v Jičíně, protože vím, že tam za pár dní budu projíždět a vyzvedla si ho?
A to se tam dá adresa jen pošty, nebo úřadu?
budu ráda za radu od někoho kdo s tím má zkušenosti nebo pracuje na poště.
Snad sem dotaz napsala srozumitelně
.
Moc děkuju ![]()