Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ja taky nespím…chtěla bych ale ten Můj malej poklad me nenecha
Můj syn spinká, manžel taky. Sedím tady v kuchyni a spoléhám se na to, že když se probudí, půjde k němu. Normálně spím jako dudek už ve 20h. Ale dnes mě pár lidí vytočilo a nejde to ![]()
@patlamatlaxy píše:
Můj syn spinká, manžel taky. Sedím tady v kuchyni a spoléhám se na to, že když se probudí, půjde k němu. Normálně spím jako dudek už ve 20h. Ale dnes mě pár lidí vytočilo a nejde to
copak se stalo? ![]()
No bláznivá rodina, co dodat. Byli jsme před nedávnem na zabíjačce, když jsme dorazili, všichni kolem chrchlali jak blázni. vydržela jsme to i přesto, že jsme se bála, aby to syn nechytil. Nakonec jsme syna dala do kočáru, aby spal a šla se s ním projít. Odmítla jsme tetinýho syna, že s námi na procházku nepůjde. Tvářila se, že to chápe. Nyní jsem se dověděla, že se na nás kvůli tomu zlobí a že se zlobí na scénu, kterou jsem udělala, když manžel nechal kočár venku a psi ho pochcali. Ńadávala jsme na manžela, vytočilo mě to (v té době jsme ještě léky na maniodepresi nebrala). prý jim nesaháme ani po kotníky a dárek který pro ne máme, vozit nemáme. Asi je to banalita, ale hodně se mě to dotklo, naprosto bezdůvodné zlo. Sami jsou rozhádaní a mají kupu problémů, já v rodině taky mám spoustu kostlivců. myslela jsme, že babička se setřenicí, přítelem a teta se strýcem jsou jediní, kteří z naší velké rodiny zůstanou. A asi jsme se mýlila:-( Proč rodina nedrží pohromadě? Zjišťuji, že mám už jen manžela, sestru s přítelem a mámu. je mi líto syna, že nebude mít pohodové dětství obklopené milujícími tetami, babičkami, strýčky… a taky na mě upadá depka díky lékům, které mám na BPA a dnes se projevila alergická reakce, takže je musím vysadit a doufám, že Silvestra přežiju ve zdraví.
třeba se vztahy časem upraví..a i kdyby ne, syn, ůže mít pohodové dětství i bez tet a babiček. Každopádně si ale myslím, že nic se není tak horké, jak se to uvaří. třeba se nepraví úplně všechno, ale něco určitě ano. a proč jsi toho tetinýho syna nechtěla, že byl nemocný?
Před hodinou se mi ukrutně chtělo spát, ale najednou je to pryč, asi jsem chytla druhou mízu.
Učit se už nemám sílu, ale usnout taky ne. Tak tu komentuji diskuse a doufám, že mě to unudí. ![]()
Co máte v plánu zítra (dnes)? ![]()
@patlamatlaxy Někdy jsou svátky trochu vyhrocené, je to zvláštní, vánoce by měli být o klidu, míru a rozjímání a místo toho se rodiny hádají. Ono to zase pomine a bude dobře, uvidíš. Náhodou ta scéna s kočárkem a čůrajícími psy mi přijde docela vtipná, to není zase takové zlo, holt značkovali novou věc.
Achjooo nemohu spát, příčina je chlap a peru se sama se sebou..jak s tím chlapem naložit..a proč nespíte vy?
Ja bych tak moooc chtěla spát ale mam doma dnes už 18 ti denní holčičku a ta se rozhodla že v noci spát nebudeme…a tak jsem z toho smutna protože jsem s ni sama a rak nemam šanci se vyspat
@Pjápina
Chudinko, ale to dospíš jindy, musíš vydržet, určitě je nádherná. I když třeba zrovna řve. ![]()
Příspěvek upraven 30.12.13 v 03:07
@Pjápina píše:
Ja bych tak moooc chtěla spát ale mam doma dnes už 18 ti denní holčičku a ta se rozhodla že v noci spát nebudeme…a tak jsem z toho smutna protože jsem s ni sama a rak nemam šanci se vyspat
to mě mrzí..a zkusila jsi ji nakojit, pochovat nebo pro jednou dat k sobě do postele? A proč jsi sama?
Ahoj holky
já zas pro změnu trpím těhu nespavostí
a prckovi to celkem asi vyhovuje, protože jak si lehnu, načutává mě jak mičudu ![]()
Dobré ráno:-) tak nějak nemohu spát, mám k tomu bohužel příčinu a vím, že jen tak neusnu, je tu někdo, kdo tu sedí stejně jako já a chtěl by pokecat o všem možném?