Kdo nespí a chce si povídat

patlamatlaxy
30.12.13 01:42

Kdo nespí a chce si povídat

Dobré ráno:-) tak nějak nemohu spát, mám k tomu bohužel příčinu a vím, že jen tak neusnu, je tu někdo, kdo tu sedí stejně jako já a chtěl by pokecat o všem možném?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
314
30.12.13 01:55

Ahoj ja taky nespím…chtěla bych ale ten Můj malej poklad me nenecha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
30.12.13 02:03

Já taky nespím, chodívám až kolem 3 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
patlamatlaxy
30.12.13 02:05

Můj syn spinká, manžel taky. Sedím tady v kuchyni a spoléhám se na to, že když se probudí, půjde k němu. Normálně spím jako dudek už ve 20h. Ale dnes mě pár lidí vytočilo a nejde to :-(

• Citovat
  • Upravit
31672
30.12.13 02:07
@patlamatlaxy píše:
Můj syn spinká, manžel taky. Sedím tady v kuchyni a spoléhám se na to, že když se probudí, půjde k němu. Normálně spím jako dudek už ve 20h. Ale dnes mě pár lidí vytočilo a nejde to :-(

copak se stalo? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
patlamatlaxy
30.12.13 02:19

No bláznivá rodina, co dodat. Byli jsme před nedávnem na zabíjačce, když jsme dorazili, všichni kolem chrchlali jak blázni. vydržela jsme to i přesto, že jsme se bála, aby to syn nechytil. Nakonec jsme syna dala do kočáru, aby spal a šla se s ním projít. Odmítla jsme tetinýho syna, že s námi na procházku nepůjde. Tvářila se, že to chápe. Nyní jsem se dověděla, že se na nás kvůli tomu zlobí a že se zlobí na scénu, kterou jsem udělala, když manžel nechal kočár venku a psi ho pochcali. Ńadávala jsme na manžela, vytočilo mě to (v té době jsme ještě léky na maniodepresi nebrala). prý jim nesaháme ani po kotníky a dárek který pro ne máme, vozit nemáme. Asi je to banalita, ale hodně se mě to dotklo, naprosto bezdůvodné zlo. Sami jsou rozhádaní a mají kupu problémů, já v rodině taky mám spoustu kostlivců. myslela jsme, že babička se setřenicí, přítelem a teta se strýcem jsou jediní, kteří z naší velké rodiny zůstanou. A asi jsme se mýlila:-( Proč rodina nedrží pohromadě? Zjišťuji, že mám už jen manžela, sestru s přítelem a mámu. je mi líto syna, že nebude mít pohodové dětství obklopené milujícími tetami, babičkami, strýčky… a taky na mě upadá depka díky lékům, které mám na BPA a dnes se projevila alergická reakce, takže je musím vysadit a doufám, že Silvestra přežiju ve zdraví.

• Citovat
  • Upravit
31672
30.12.13 02:31

:hug: třeba se vztahy časem upraví..a i kdyby ne, syn, ůže mít pohodové dětství i bez tet a babiček. Každopádně si ale myslím, že nic se není tak horké, jak se to uvaří. třeba se nepraví úplně všechno, ale něco určitě ano. a proč jsi toho tetinýho syna nechtěla, že byl nemocný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
30.12.13 02:43

Před hodinou se mi ukrutně chtělo spát, ale najednou je to pryč, asi jsem chytla druhou mízu. :roll: Učit se už nemám sílu, ale usnout taky ne. Tak tu komentuji diskuse a doufám, že mě to unudí. :mrgreen:
Co máte v plánu zítra (dnes)? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
30.12.13 02:43

@patlamatlaxy Někdy jsou svátky trochu vyhrocené, je to zvláštní, vánoce by měli být o klidu, míru a rozjímání a místo toho se rodiny hádají. Ono to zase pomine a bude dobře, uvidíš. Náhodou ta scéna s kočárkem a čůrajícími psy mi přijde docela vtipná, to není zase takové zlo, holt značkovali novou věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
30.12.13 02:50

Achjooo nemohu spát, příčina je chlap a peru se sama se sebou..jak s tím chlapem naložit..a proč nespíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
30.12.13 02:59

Ja bych tak moooc chtěla spát ale mam doma dnes už 18 ti denní holčičku a ta se rozhodla že v noci spát nebudeme…a tak jsem z toho smutna protože jsem s ni sama a rak nemam šanci se vyspat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
30.12.13 03:07

@Pjápina :hug: Chudinko, ale to dospíš jindy, musíš vydržet, určitě je nádherná. I když třeba zrovna řve. ;)

Příspěvek upraven 30.12.13 v 03:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
30.12.13 03:07
@Pjápina píše:
Ja bych tak moooc chtěla spát ale mam doma dnes už 18 ti denní holčičku a ta se rozhodla že v noci spát nebudeme…a tak jsem z toho smutna protože jsem s ni sama a rak nemam šanci se vyspat

to mě mrzí..a zkusila jsi ji nakojit, pochovat nebo pro jednou dat k sobě do postele? A proč jsi sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
30.12.13 03:10

Ahoj holky :kytka: já zas pro změnu trpím těhu nespavostí :zed: a prckovi to celkem asi vyhovuje, protože jak si lehnu, načutává mě jak mičudu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
30.12.13 03:12

@madanga co provedl neřád? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie