Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Naše auto jezdí na E85 a dnes jsme tankovali za 26,40. A tak jsme s manžou debatovali, kdy tolik naposledy stál benzín. Ví někdo???
@šamotka twl, tak to je tak dávno, že tuhle cenu ani nepamatuju
… No, možná tak rok 2005-6.. ![]()
To si pamatuju. tak kolem roku 2000 když jsem začínala jezdit…
Tak to vím naprosto přesně:-).Je to přesně 7 let. v roce 2007 v květnu jsme měli naposled na čs cenu 26kč.
Co ja si pamatuju, auto jsme koupili v unoru 2009 a od te doby si zapisujeme, za kolik jsme tankovali a cenu za litr, ten prvni rok tam mame obcas i cenu pod 25. Ale je to nafta, benzin byl o trochu drazsi.
@šamotka píše:
Naše auto jezdí na E85 a dnes jsme tankovali za 26,40. A tak jsme s manžou debatovali, kdy tolik naposledy stál benzín. Ví někdo???
Já budu mít auto v lednu přesně 3 roky, a když jsem si ho koupila, tak jsem za litr nafty dávala okolo 24 kč ![]()
Hledám, hledám a našla jsem toto.
http://www.novinky.cz/…h-20-kc.html
@šamotka jako já řídím od 2005, tehdy jsem měla benzína a ta cena byla tak plus mínus.. ale je to fakt dávno ![]()
@Nejhodnější píše:
Já budu mít auto v lednu přesně 3 roky, a když jsem si ho koupila, tak jsem za litr nafty dávala okolo 24 kč
Tak to by mě zajímalo, kde jsi tankovala.
V roce 2009 byl obcas i za 23Kc. Pamatuji si to, zacala jsem v praci jezdit soukromym autem sluzebni cesty a jelikoz byl pausal kolem 26Kc/km, bylo vyhodnejsi uctovat pausal.
Všude možně
Od Makra až po Benzinu. Jen ne na Shell, nemám tu benzinu ráda ![]()
@CokeLady píše:
to není možný…právě tak ty 3 roky zpátky, byla nafta na nechutným maximu okolo 37 korun
Tak vím ne? Ještě jsem si dělala srandu, že teď mě ta nádrž stojí skoro jednou tolik ![]()
Jo, asi 4 roky zpátky jsem si koupila auto a tehdy na chvíli byl benzín za 26 Kč, ale pak ta cena pěkně vylezla nahoru.
No jednu zimu benzín a nafta šly dolů, benzín byl dokonce levnější než nafta, pamatuju si, že jsem měla v peněžence tisícovku, dotankovala jsem do plna a ještě mi vrátili. Je možné, že to bylo tak kolem 23kč, ale bude to víc, než 3 roky.