Kdy stál benzín kolem 26,-?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8781
28.12.13 20:51
@šamotka píše:
Plyn je něco jiného. Když mám auto předělané na plyn, můžeš jezdit jen na plyn. My jezdíme na ethanol či na benzín, dá se to míchat. A ještě bych řekla, že když máme v nádrži jen ethanol, auto jede líp než na benzín. Je takové živější.

U toho plynu můžeš bud jezdit na plyn nebo přepnout na benzin ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
28.12.13 20:52
@slavuska1 píše:
@AngelLilly @šamotka no já jezdím jen na benzín, to je jediný co vím :lol: a kolik stojí ta úprava, vyplatí se to? je ten ethanol levnější jak natural? :think: a není to nebezpečný?

Tak šamotka dnes kupovala E85 za 26 Kč, takže je určitě levnější :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
28.12.13 20:53
@AngelLilly píše:
Tak šamotka dnes kupovala E85 za 26 Kč, takže je určitě levnější :pankac:

jo? tak to zní dobře. nevíš ještě kolik stojí to předělání? a mají to éčko všude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
28.12.13 20:54
@slavuska1 píše:
jo? tak to zní dobře. nevíš ještě kolik stojí to předělání? a mají to éčko všude?

Tak to se zeptej šamotky :mrgreen: my máme traktora (naftu) :mrgreen:
Ale co jsem našla, tak čtyřválce za 8000Kč přestavba :nevim:

Tady je nějaké info: http://www.e85systems.com/prestavba-e85

Příspěvek upraven 28.12.13 v 20:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
28.12.13 20:56
@Nejhodnější píše:
Konečně někdo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: holky mi nevěřily :roll:

ano, já si to pamatuju taky, trvalo to sice kraťučko, ale v roce 2009 ceny benzínu šly hodně dolů - a pak zase dose nahoru. Dokonce se na těch levnějších benzinkách (např. Unicorn) dalo koupit i blízko k dvaceti korunám (na těch dražších o dvě tři koruny víc), ale to co vím v JM kraji, v Olomouckém v té době stál levnější třeba 23 Kč - tam mě ani nevěřili, že se dá jinde sehnat benzín ještě levněji :lol: Ale dlouho to netrvalo :?

edit: anebo to bylo 2008? :think: těžko už teď říct…

Příspěvek upraven 28.12.13 v 21:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
28.12.13 20:58
@AngelLilly píše:
Tak to se zeptej šamotky :mrgreen: my máme traktora (naftu) :mrgreen:
Ale co jsem našla, tak čtyřválce za 8000Kč přestavba :nevim:

Tady je nějaké info: http://www.e85systems.com/prestavba-e85

Příspěvek upraven 28.12.13 v 20:56

jo, tak promiň, já když už jsme se dala do diskuse s tebou, tak jsem myslela že to máte taky :oops: ale to zní dobře, 8000, ale kolikaválec máme, to fakt netuším. ani jestli to jde do každýho auta :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
28.12.13 20:58
@El-Brno píše:
ano, já si to pamatuju taky, trvalo to sice kraťučko, ale v létě 2009 ceny benzínu šly hodně dolů - a pak zase dose nahoru. Dokonce se na těch levnějších benzinkách (např. Unicorn) dalo koupit i blízko k dvaceti korunám (na těch dražších o dvě tři koruny víc), ale to co vím v JM kraji, v Olomouckém v té době stál levnější třeba 23 Kč - tam mě ani nevěřili, že se dá jinde sehnat benzín ještě levněji :lol: Ale dlouho to netrvalo :?

JJ přesně tak na Moravě je vždy levnější než v Práglu. ;)

• Citovat
  • Upravit
8781
28.12.13 20:59
@slavuska1 píše:
jo, tak promiň, já když už jsme se dala do diskuse s tebou, tak jsem myslela že to máte taky :oops: ale to zní dobře, 8000, ale kolikaválec máme, to fakt netuším. ani jestli to jde do každýho auta :think:

Co máte za auto? Ale pravděpodobně čtyřválec ;) Jako 8000 je dost, ale je to jednorázovka a pak už šetříš. V tom odkazu je aji fajn kalkulačka na výpočet úspory. Jinak když ted třeba jezdíte s benzínem za 8l/100 km tak u toho ethanolu by to bylo třeba za 11 l/100 km, ale pořád ušetříte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
28.12.13 21:01

Hele co jsem našla, byl to rok 2009

http://www.mesec.cz/…lati-se-lpg/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
28.12.13 21:02
@Nejhodnější píše:
JJ přesně tak na Moravě je vždy levnější než v Práglu. ;)

no, až tak vždycky ne, jednu dobu bylo levněji i v Praze :nevim: ono asi záleží, jak moc jsou chlapci u pumpy ochotni se dohodnout a jak moc si zrovna dělají konkurenci :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
28.12.13 21:02
@El-Brno píše:
Hele co jsem našla, byl to rok 2009http://www.mesec.cz/…lati-se-lpg/

Však to víme, už jsem to tady psala :mrgreen: Ale alespon to máme z více zdrojů :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
28.12.13 21:03
@AngelLilly píše:
Však to víme, už jsem to tady psala :mrgreen: Ale alespon to máme z více zdrojů :dance:

aha, já jsem v zápalu hledání nečetla celou diskuzi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
28.12.13 21:03
@El-Brno píše:
aha, já jsem v zápalu hledání nečetla celou diskuzi :kytka:

Však v pohodě :kytka: alespoň to máme potvrzené z více stran :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
28.12.13 21:05
@AngelLilly píše:
Co máte za auto? Ale pravděpodobně čtyřválec ;) Jako 8000 je dost, ale je to jednorázovka a pak už šetříš. V tom odkazu je aji fajn kalkulačka na výpočet úspory. Jinak když ted třeba jezdíte s benzínem za 8l/100 km tak u toho ethanolu by to bylo třeba za 11 l/100 km, ale pořád ušetříte.

jo, už jsem si to počítala, máme 4 válec. akorát tu debatujeme s přítelem o tom, on je proti, on už do tohodle auta nechce investovat, máme opel astra 1997. on chce koupit novější auto, a tam že to klidně dáme, ale do tohohle auta nechce už investovat, ale já ho nedám. i když budu muset za rok a půl na technickou udělat opravy, moje auto je moje srdeční záležitost :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
28.12.13 21:06
@slavuska1 píše:
jo, už jsem si to počítala, máme 4 válec. akorát tu debatujeme s přítelem o tom, on je proti, on už do tohodle auta nechce investovat, máme opel astra 1997. on chce koupit novější auto, a tam že to klidně dáme, ale do tohohle auta nechce už investovat, ale já ho nedám. i když budu muset za rok a půl na technickou udělat opravy, moje auto je moje srdeční záležitost :srdce: :lol:

No tak do tohoto bych fakt neinvestovala :think:… Jelikož to by ta přestavba stála pomalu jako hodnota toho auta.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová