Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@slavuska1 píše:
Ale já teda jezdím na Natural 95..nevím co je to E85, podle reakcí předpokládám že nafta?
To je ethanol do auta ![]()
Pamatuju, když jsem v roce 1994 nastupovala na ČS do práce, tak Speciál stál 18,80kč
![]()
Kde ty roky jsou…
@pannda píše:
Pamatuju, když jsem v roce 1994 nastupovala na ČS do práce, tak Speciál stál 18,80kč![]()
Kde ty roky jsou…
Jojo, copak speciál ![]()
@AngelLilly píše:
To je ethanol do auta
ethanol do auta, na to se jezdí?
![]()
@slavuska1 píše:
ethanol do auta, na to se jezdí?![]()
Ano
jak jezdíš na plyn tak můžeš i na toto a je taky potřeba udělat „přestavbu“ ![]()
Příspěvek upraven 28.12.13 v 20:38
Já jsem kupovala auto v říjnu 2008 a pak chvíli na to šel benzín hodně dolů na těch 25-26Kč. Pak to postupně stoupalo až to vylezlo kam to vylezlo.
@AngelLilly píše:
Ano
tak děkuji, zase jsem o něco chytřejší ![]()
@AngelLilly píše:
Anojak jezdíš na plyn tak můžeš i na toto a je taky potřeba udělat „přestavbu“
Příspěvek upraven 28.12.13 v 20:38
jejda já mám radost jak jsem to pochopila, a než to napíšu, zase o toho začneš plést plyn, a já už zase nevím o co go
jako když mám auto na plyn, tak tam můžu nalít i toto? ale plyn je o dost levnější ne?
Já jsem tankovala za 25 kč litr v roce 2008 v zimě. Pamatuju si to, protože jsem měla čerstvě auto, často jsem tankovala a tak jsem se začala v cenách orientovat.
@AngelLilly píše:
Anojak jezdíš na plyn tak můžeš i na toto a je taky potřeba udělat „přestavbu“
Přestavba je řekla bych mimiaturní. Namontovali nám do auta nějakou krabičku a jezdíme na ethanol. Super je, že se může tankovat i benzín, může se to s tehanolem míchat.
@slavuska1 píše:
jejda já mám radost jak jsem to pochopila, a než to napíšu, zase o toho začneš plést plyn, a já už zase nevím o co gojako když mám auto na plyn, tak tam můžu nalít i toto? ale plyn je o dost levnější ne?
Neeee, plyn byl příklad ![]()
Prostě si tam namontuješ cosi, který ti umožní jezdit na ten ethanol a ještě na benzín. Nebo si namontuješ bombu a můžeš jezdit na plyn a benzín. A nebo jezdíš jen na benzín a nebo jen na naftu ![]()
@slavuska1 píše:
jejda já mám radost jak jsem to pochopila, a než to napíšu, zase o toho začneš plést plyn, a já už zase nevím o co gojako když mám auto na plyn, tak tam můžu nalít i toto? ale plyn je o dost levnější ne?
Plyn je něco jiného. Když mám auto předělané na plyn, můžeš jezdit jen na plyn. My jezdíme na ethanol či na benzín, dá se to míchat. A ještě bych řekla, že když máme v nádrži jen ethanol, auto jede líp než na benzín. Je takové živější.
@AngelLilly @šamotka no já jezdím jen na benzín, to je jediný co vím
a kolik stojí ta úprava, vyplatí se to? je ten ethanol levnější jak natural?
a není to nebezpečný?
Konečně někdo
holky mi nevěřily