Kdo nespí a chce si povídat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1223
30.12.13 03:18

@gabousek Trpím jako ty :), nemůžu spát, plod mě kope do močáku, je to jeho oblíbený orgán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
30.12.13 03:20

@madanga to je moje Sophinka…ve dne miláček v noci zlobidlo…zkoušela jsem uplne všechno. Prostě jen zkouší co vydržím :) jsem sama protoze tatínek na nás kouká z nebíčka..v září se rozhodl že na tomto světe byt nechce :,( :,( :,( ale hrozne moc se těšil na malinkou tak ji urcite ochraňuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
30.12.13 03:26

@Pjápina Tak to je mi strašně líto, tohle by se nemělo stávat :( Sophinka je krásná holčička a táta ji určitě chrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
30.12.13 03:26
@gabousek píše:
@madanga co provedl neřád? :(

jsme spolu 10 měsíců..on má 2 syny a oni byly u něho na vánoce..najednou přestal psat a za 4 dny se mi ozval jen jednou a to jsem mu ještě první napsala..já chápu, že ty kluky často nevidí, ale to mě musel odkopnout jak psa? Ani jednou se nezeptal jak se mám a co dělám..asi jsem sundala brýle a zjistila, že je to sobec asi…ale srdce mě z toho bolí a slzy pořád tečou..to mám za to všechno kolik lásky jsem mu dala a jak se kvůli němu změnila…každej říká, že máme klasický vztah, ale On pořád tvrdí, že jsme jen kamarádi..ale znám rodiče, syny, kamarády on moje, spíme spolu, každý den si píšem dobré ráno a pak dobrou až do toho 25.12. nevím co s tím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
30.12.13 03:29
@Pjápina píše:
@madanga to je moje Sophinka…ve dne miláček v noci zlobidlo…zkoušela jsem uplne všechno. Prostě jen zkouší co vydržím :) jsem sama protoze tatínek na nás kouká z nebíčka..v září se rozhodl že na tomto světe byt nechce :,( :,( :,( ale hrozne moc se těšil na malinkou tak ji urcite ochraňuje

je nááádhernáááá..mrzí mě to s tím jejím tatínkem..beruško Sophinka zase usne a ty se můžeš vyspat přes den.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
30.12.13 03:37

@madanga ja nějak přes den spát neumim…ale ted to vypada že bude chvíli spinkat…tyjo to je jen trápení s tima chlapama co…oni poradne neví co chtějí a pak tim ubližují nám…zkus si s jim o tom promluvit, říct mu že tě to trápí…muj Fila mi moooc chybi byl to bezvadný chlap…ochotný, tolerantní, zábavny, prostě ten nej..jak Já bych chtěla vratit čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
30.12.13 03:41

@madanga to je divný.. :think: nemůže v tom být někdo jiný? Nebo nezalekl se toho, že by váš vztah mohl směřovat jiným směrem, než jakým by chtěl?
My ženský jsme stejně praštěný, tolik z nás se kvůli chlapovi změnilo, přizpůsobilo a omezilo a ocenil to některý z nich? Fakt takový případ neznám, mě nevyjímaje :zed:
@Pjápina to je šílený, zvlášť jestli jsem to pochopila správně a odešel sám dobrovolně? :,( Máš můj obrovský obdiv, jak moc jsi silná a bojuješ :hug:
@zagora dnes v noci to jsou játra a žaludek.. taky moc prima :poblion:

Příspěvek upraven 30.12.13 v 03:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
30.12.13 03:42
@Pjápina píše:
@madanga ja nějak přes den spát neumim…ale ted to vypada že bude chvíli spinkat…tyjo to je jen trápení s tima chlapama co…oni poradne neví co chtějí a pak tim ubližují nám…zkus si s jim o tom promluvit, říct mu že tě to trápí…muj Fila mi moooc chybi byl to bezvadný chlap…ochotný, tolerantní, zábavny, prostě ten nej..jak Já bych chtěla vratit čas…

jo tady ten můj Lukáš vůbec neví co chce, a já jsem opravdu už na dně..nevím kdy s ním budu mluvit, to mu asi napsat a at to už dopadne jakkoliv aspon budu mít klid..
Věřím, že ti moc chybí obzvlášť ted co máš malou..musí to být těžké…a proč chtěl odejít? Takže on malou neviděl ani? jestli je to pro tebe bolestné nemusíš to psat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
30.12.13 03:48

@gabousek ne jiná v tom není..to vím na 100%..já nevím co se děje..ale ničí mě to…v pondělí před vánoci mě vzal do Brna aby mi koupil dárky..když jsem měla narozky tak jsem dárek nedostala..pak to v pondělí volal a říkal, že pokud jsem si nevšimla a poznala to že vidí náš vztah neperspektivně perspektivní a že ho mrzí že spolu nemůžeme být častěji(kamioňák)..jo taky moc neznám chlapů co by to ocenili, nejhorší je, že jsem se změnila kvůli němu a on pořád vidí jen sebe, já se musím mít dobře, já to tak nechtěl, já já já já..ale nějak zapomíná, že je také nějaké my…mám chut mu napsat, že nespím ale on za chvíli stává a jede kamionem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
30.12.13 03:51

@madanga Uvidíš, třeba má jenom něco v hlavě co si řeší, ozvat by se tedy mohl, s tím ty ale stejně nic neuděláš. Kdyby bylo nejhůř, pamatuj,,Pro jedno kvítí slunce nesvítí" Ale znám to taky, trápit se kvůli chlapovi, to zná asi každá ženská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
30.12.13 03:53

@gabousek jojo pochopila jsi to spravne…odešel dobrovolne…i když v jeho případe se tomu jen těžko da uvěřit..neznám nikoho kdo by tak moc miloval život jako on :D :,( :,( @madanga právě ze ji neviděl…zemřel 4.zari a ja jsme porodila 13.prosince…a ona je mu tak moc podobna…jeho odchod si nedovedu vysvetlit..moc jsme se milovali a těšili se že budeme rodina a nejednou mi zazvonil telefon a ozvalo se Fila je mrtvej našli ho na trati :,( hrozne to boli…muzu se zeptat kolik ti je a Lukášovi? je to fakt hrůza snažíme se pro ne dělat prvni posledni a pak jim nestojíme ani za poradne vysvětlení…tak mu zitra zkus zavolat že se s jim chceš sejit a promluvit si…vis ať se zbytečne netrapis… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
30.12.13 03:54
@zagora píše:
@madanga Uvidíš, třeba má jenom něco v hlavě co si řeší, ozvat by se tedy mohl, s tím ty ale stejně nic neuděláš. Kdyby bylo nejhůř, pamatuj,,Pro jedno kvítí slunce nesvítí" Ale znám to taky, trápit se kvůli chlapovi, to zná asi každá ženská.

vím co tam má v té hlavě..syna! On si ho prostě chce užít protože jinak je ten syn až na slovensku a vidí ho minimálně, ale to ještě neznamená, že mě musel odkopnout jak psa prašivýho..napsat fakt mohl..copak to se dělá? Já mu to udělat je hned zle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
30.12.13 03:55

@madanga mezi námi, jestli je takový sobec, jak o něm píšeš, tak pochybuju, že by ho nějak rozhodilo, že kvůli němu nespíš.. a jinak.. bohužel, ale já mám ve svém okolí asi tak 90% chlapů, kteří jsou orientováni na já já já.. asi to má tenhle živočišný druh od přírody, jinak to nechápu :pocitac: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
30.12.13 03:58

@Pjápina to nechápu, jak to mohl udělat když jsi byla těhotná…to musela být pro tebe obrovská rána, očividně ženský vydrží všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
30.12.13 04:00

@Pjápina achjooo..ted nevím jstli stále brečím kvůli Lukášovi a nebo kvůli tvému muži..mě to přijde jako nešťastná nehoda, ale nebudu spekulovat a tebe trápit..
Mě je 34 a LUkášovi 36..první žena-rozvedli se spolu, protože její matka chtěla pro dceru někoho jiného než vesničana(matka herečka v divadle) a druhá mu odešla na slovensko, že byl hodně pryč a snad údajně pil, ale ted už nepije a když tak pár piv..mluvit s ním musím, protože není možný abych se ve 2 v noci zbudila a už nemohla spát a jen bulela to je na psychiatra..jindy jsem ve 3 nebo ve 4 vzhůru..dnes v ty 2 to je rekord :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová