Kdo nespí a chce si povídat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1223
1.1.14 16:10
@madanga píše:
Holky jinak vám přeji vše nej nej do Nového roku..@zagora speciélně tobě dobrý porod a zdravé miminko a @Pjápina tobě hodně síly to vše zvládnout a být tu pro Sophinku..časem to přebolí..

Díky moc, snad to nějak dáme. Tobě taky šťastný Nový rok, ať je ještě lepší než ten předešlý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
1.1.14 16:11

@zagora měla jsem to stejně, s tím rozdílem že jsem radši pro jistotu nikam nešla, dvě hodiny sem měla poslíčky, to sem byla ráda že sem ráda, a půlnoc mě tak rozhodila, že jsem byla protivná, pak sem to ořvala a v půl druhý si šla lehnout… sem ráda že to je za mnou, Silvestry všeobecně nesnáším a letos jako těhotná to bylo teda TOP!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
1.1.14 16:18

@madanga Vzdávat se ho nemusíš a bojuj pokud ti něm skutečně záleží. Jenom netlač moc na pilu, to se někdy nemusí vyplatit. Možná si něco řeší sám v sobě, do hlavy mu nevidíš. Víš co, ono je to těžké chápat to dokonale když neznám tebe, tvého chlapa, prostředí kde žiješ, okolnosti. Já si tuhle říkala jestli je to normální že se tu ženský navzájem tak svěřují a v podstatě o sobě nic nevědí, jenom přezdívky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
1.1.14 16:33

@daniellle ty jsi dál než já, už to máš za pár…únor bílý pole sílí :), já k poslíčkům ještě nedospěla, termín mám v březnu. Snad se nám ty porody vydaří a naše těla se dají brzy do pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
1.1.14 16:37
@zagora píše:
@madanga Vzdávat se ho nemusíš a bojuj pokud ti něm skutečně záleží. Jenom netlač moc na pilu, to se někdy nemusí vyplatit. Možná si něco řeší sám v sobě, do hlavy mu nevidíš. Víš co, ono je to těžké chápat to dokonale když neznám tebe, tvého chlapa, prostředí kde žiješ, okolnosti. Já si tuhle říkala jestli je to normální že se tu ženský navzájem tak svěřují a v podstatě o sobě nic nevědí, jenom přezdívky.

já budu bojovat protože mi na něm opravdu záleží..
normální to nebude, protože je to přesně jak píše..lidi se tu neznají osobně, neví jaká jsem a nebo můj přítel jak žijeme a co vše jsme spolu prožili..ale člověk se může vypovídat a něco si z těch příspěvků vzít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
1.1.14 16:38

PF 2014

Holky, to Vám musím poslat…Rok 2014 by měl být podle čínského horoskopu Rokem dřevěného koně. Bude rychlý, expanzivní, bujný, plný výzev a změn, zvratů v práci i v partnerských vztazích. Může se jednat o změny pozitivní i negativní, to ovlivníme jen my sami tím, jak tyto výzvy uchopíme, zda je přijmeme a využijeme nebo je budeme ignorovat. Měli bychom být připraveni na rok plný novinek, nových začátků, nových míst, nových lidí a nových příležitostí ve všech oblastech. Máme možnost získat nové zážitky, změnit práci, změnit životní styl, nalézt nového partnera. Můžeme očekávat lepší zaměstnání nebo větší spokojenost v zaměstnání stávajícím. Nastává také příznivá doba na dokončení dlouhodobějších projektů. Úsilí, které jsme jim doteď věnovali, se začne konečně úročit. Při řešení problémů bychom neměli zapomínat na praktičnost, flexibilnost a kreativitu. Letos bude platit víc než kdy jindy, že štěstí přeje připraveným.

Pozor však, na povrch mohou vyplavat různá tajemství a temné stránky lidské povahy. Pokud však zůstaneme upřímní a otevření ve svých citech, dočkáme se odměny ve formě svobody a uzdravení. Také bychom měli být obzvláště obezřetní jak na podvodníky a zloděje, tak i před vlastními myšlenkami na nečestnou hru, manipulaci a podrazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
1.1.14 17:13

@zagora To zní docela dobře. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
1.1.14 18:13

@zagora jj já byla do 23.12 úplně v pohodě… od 23.12 večer - je to znát že to je za pár, není den kdybych neměla poslíčky nebo jiný bolesti a libůstky..:) ale pořád si říkám že ten měsíc se dá vydržet..:) hlavně aby to zakončení těotenství bylo rychlý, bez kompplikací a aby dětičky byli v pořádku..:) ale jako chvilkama fakt UFFF.. kolikrát brečím a říkám si že když řvu u poslíčků jak asi zvládnu porod. :D :D ty hormony jsou prostě pekelný fakt..:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
2.1.14 05:33
:zed: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
2.1.14 21:35

Holky jak se máte? Co jste prováděly? Už můžete spát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
2.1.14 22:05

@madanga ahoj ja bych i spala ale ta moje princezna ne…za hodinku dostane napapat a pak snad bude spinkat…jal ty se máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
2.1.14 22:51
@Pjápina píše:
@madanga ahoj ja bych i spala ale ta moje princezna ne…za hodinku dostane napapat a pak snad bude spinkat…jal ty se máš?

jj dobře..dnes volal přítel tak jsme si popovídali po telefonu..ale bylo mě hrozně po silvestru až dnes první jídlo..tak snad dnes bude Sophinka spinkat..a ty taky se vyspíš..přeji ti to.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
2.1.14 23:09

@madanga jee tak to mam radost že jste si popovídali. :hug: jakto ze ti bylo tak zle…velka oslava :)no ted se napapala tak snad aspoň 3 hodinky do dalsiho krmeni bude spinkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3384
2.1.14 23:28

Ahojík mohu se přidat? opět nemohu spát manžílek a moje dvě dcerky tu dělali takovej hluk až mě probudily :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
2.1.14 23:33
@Pjápina píše:
@madanga jee tak to mam radost že jste si popovídali. :hug: jakto ze ti bylo tak zle…velka oslava :)no ted se napapala tak snad aspoň 3 hodinky do dalsiho krmeni bude spinkat

jo velka oslava byla..a ty jsi slavila? urco bude spat napapkana je tak ji nic nemuze chybet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová