Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky poraďte, mám dceru 14 a půl let.Asi půl roku má „kamaráda“.O všem s ní mluvím i o sexu atd.Ona mi taky vše říká když někam jdou/kino, procházka/,ale ještě nikdy nebyla venku dýl jak do 20 hod natož aby někde spala.Dnes se mě zeptala zda by nemohla k němu na silvestra. Volala mi chlapce maminka, že jsou doma, budou mít návštěvu a že jí klidně můžu pustit, že na vše dohlédne. Jaký na to máte názor, pustili by jste?
![]()
Já do toho nemám co mluvit, tak velké dítě ještě nemám, ale pustila bych jí. Pokud volala i mamka od toho chlapce, tak bych se nebála. Já jsem byla v jejich letech uplně stejná ![]()
@andy266 no to já právě taky, takže když si na to vzpomenu tak mi vstávají vlasy hrůzou. ![]()
@hanča74 já v tomhle věku u kámošů spát mohla. Jako asi takhle, pokud ví, co je ochrana, kdy mít sex, kdy ne, a je rozumná, tak bych jí pustila.. ono to dřív nebo později stejně přijde, dnešní děcka jsou hodně rychlá ![]()
Chápu tvé obavy… samotnou bych ji nepustila, ale pokud volala jeho maminka, že tam budou mít návštěvu atd… tak bych ji pustila
Pokud tam budou rodice a znas je, tak bych pustila. Mate hezky vztah evidentne, tak bych ji jen nejak kamaradsky promluvila do duse at se chova slusne.
Bude tam i spat? Jak na to chce maminka dohlidnout, to bude spat s nimi v pokoji?
no fakt nevim, jak bych se zachovala, podle mne je jeste moc mlada ![]()
Pustila bych ji
Kdyz volala toho kluka mamka tak je to vpohode ![]()
Ale ja jsem mela prisnou vychovu, proto tvrdim, ze spis ne. Na druhou stranu potrebuje i holka vedet, ze ji veris a to vztah muze jenom posilit ![]()
Kolik je tomu „kamaradovi“?
Příspěvek upraven 06.02.14 v 18:58
@silvik.sk no právě, už vidím sebe jak na to dohlížím, já bych usnula dřív než oni a bylo by po dozoru. Jenže si zase říkám, že ten sex můžou mít kdykoliv když mi třeba řekne že jdou do kina.Ach jo, s holkama jsou fakt větší starosti.
@hanča74 Já jsem to měla také tak, bylo mi skoro 15 a taky jsem na silvestra chtěla spát u svého teď už manžela
naši také pochybovali, ale nakonec mě pustili a rodiče manžela taky že budou doma. Pokud máte s dcerou takový hezký vztah, tak bych jí asi pustila. ![]()