Pustit dceru nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
30.12.13 13:29

Pustila bych a doma umírala hrůzou, ale pustila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
30.12.13 13:32
@CokeLady píše:
No ale tfuj… taky mám 14,5 letou sestru a je to asi tak před tejdnem, co se narodila a najednou by měla TO… no to ne :mrgreen:

No prave 8o je to divny. A to mne bylo 16 kdyz nasi jeli na dovcu a ja si privedla dom chlapa (ve vsi pocestnosti tehda)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
30.12.13 13:35

Já bych pustila..
Sice nemám co do toho kecat :mrgreen: děti mám malé a ještě chlapce, ale když se zamyslím, tak tam budou víc pod dohledem než třeba někde odpoledne sami u lesíka :mrgreen:.. třeba :)Pokud jde o toto, že tam by přespala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
30.12.13 13:36

@hanča74

Pustila bych… když volala i jeho maminka tak jo…

Tak je jasný, že líbačky budou, a že snaha o sex taky… ale tomu stejně nezabráníš. Buď se to stane na toho Silvestra (i když pochybuju když tam bude maminka) a nebo kdykoli jindy a jinde… před kinem, po kině nebo místo kina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
30.12.13 13:40

Pustit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2907
30.12.13 13:40

@hanča74 No já z vlastní zkušenosti bych řekla, že bych byla totálně naštvaná a stejně bych to pak nějak udělala abych mohla jít. Ale jak to dneska vidím, jak už mám malého tak se toho taky děsím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
30.12.13 13:52
@hanča74 píše:
Holky poraďte, mám dceru 14 a půl let.Asi půl roku má „kamaráda“.O všem s ní mluvím i o sexu atd.Ona mi taky vše říká když někam jdou/kino, procházka/,ale ještě nikdy nebyla venku dýl jak do 20 hod natož aby někde spala.Dnes se mě zeptala zda by nemohla k němu na silvestra. Volala mi chlapce maminka, že jsou doma, budou mít návštěvu a že jí klidně můžu pustit, že na vše dohlédne. Jaký na to máte názor, pustili by jste? :think: :nevim: :nevim:

za těchto podmínek ano.. já sama mám kluka - 16 a mockrát u nás přespaly jeho kamarádky - ve vší slušnosti - byla jsem doma.. děcka se pobavily zapařily na kompu a dobrý..neměla bych strach když volala ta máma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
30.12.13 13:53

Přesně tak, také mám synka a malého, ale z vlastní zkušenosti je třeba říct, že pokud to bude chtít udělat tak to udělá kdykoliv a kdekoliv, dnešní mládež je daleko rychlejší než my, bohužel je to tak :( ale pustila bych jí… pokud znáš jeho a jeho rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
30.12.13 14:00

Necetla jsem celou diskuzi, tak mi možná uniklo, zda chce u chlapce i přespat. Dceru bych pustila, ale dojela bych si pro ní ve smluvený čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
30.12.13 14:03
@hanča74 píše:
@Maden 15 jí bude v červnu a o antiko jsme s ní už mluvila.No její jediná starost byla aby po ní nepřibrala, že prý to slyšela :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: řekni jí že jako těhotná by přibrala rozhodně víc
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5099
30.12.13 14:06

Pustila bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
30.12.13 14:06

Pustila bych, protože jestli chce s chlapcem někde vyšu. ávat, tak to můžou i za bílýho dne během hodinovýho rande :nevim: Pokud s ním ještě nic neměla, tak pochybuju, že ne to vlítnou hned vedle matinky přes zeď. A pokud měla, tak je to už stejně jedno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
30.12.13 14:08

Holky vy mi připomínáte naše, jenže těm je už šedesát :mrgreen: Taky si vždycky mysleli během mých pubertálních let, že souložit se dá pouze ve tmě a vždy na to musí být několik hodin času :lol: Tak ne, nedá. Lze všude, i ve škole :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
30.12.13 14:10

@hanča74 No, ask by som pustila… Vyjadrila sa maminka nejako k tomu, ako sa potom bude u nich prespávať do rána? Oni dvaja spolu v izbe? To by som sa asi ešte spýtala…

Ale inak je fakt, že ak chcú spolu sexovať, tak to zvládnu kedykoľvek popoludní, že…

• Citovat
  • Upravit
415
30.12.13 14:14

@hanča74 Já bych také pustila :mavam: kor když jsou rodiče chlapce doma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat