Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím, že když to bude chtít udělat, stejně to udělá. Furt lepší, když to udělá doma pod dozorem v klidu, než někde bůhvíkde narychlo a s následky, pokud máš strach z tohohle.
Já bych jí pustila, zvlášť když ti volala maminka, myslím, že i maminka svého „floutka“ dostatečně poučí, protože si na sebe vzala dost velké sousto zodpovědnosti.
Mě mamka taky pouštěla a nikdy jsem nic nevyvedla, byla jsem strašně ráda, že mi tak důvěřuje a rozhodně bych jí zklamat nechtěla.
Tedy vše za předpokladu, že je tvá dcera rozumná, rozumíte si a všechno jste probraly. Pokud by byla problémová a nedalo se jí věřit, tak bych jí nepustila.
@hanča74 to je dobrý, že se bojí aby nepřibrala, tak jí řekni že se zase říká že po ní se jí zvětší prsa, to by mohlo zabrat ![]()
Pustila bych
pokud spolu budou chtít spát, tak tomu stejně nezabráníte a někde si čas i prostor najdou
navíc budou pod dohledem, tak bych se nebála ![]()
Jo, pustila BYch, ale, holky, bacha. Kdyby nedejbože k něčemu došlo a dítě nedejbože otěhotnělo, tak nejde jenom o to, že „ááách moje dcera už TO“, ale hlavně o to, že by to bylo trestný a gyndař by to musel hlásit.
Takže pustit, ale důrazně poučit!
@kaja00 píše:
Pustila bych jiKdyz volala toho kluka mamka tak je to vpohode
záleží jestli volala mamka toho kluka, dnešní mladí jsou vynalézaví
![]()
@Anulka píše:
záleží jestli volala mamka toho kluka, dnešní mladí jsou vynalézaví![]()
![]()
My jsme ve 14 už normálně u kamarádů (a kamarádi u nás) spali… Bylo to teda na chalupě, všichni se tam znali. Na Silvestra jsme byli každý rok u někoho doma, rodiče byli pryč
Bylo nás tam víc. Sex jsme teda mezi sebou neprovozovali, byli jsme všichni kamarádi, ale provozovali jsme jiné věci
Ale i takhle zpětně to nebylo nic hrozného, normální puberta.
Já bych ji pustila v případě, kdy bych ji tam sama odvedla a s maminkou se osobně viděla. Mohl ti volat kdokoli..
jak víš, že to byla určitě maminka..? ![]()
@CokeLady píše:
No ale tfuj… taky mám 14,5 letou sestru a je to asi tak před tejdnem, co se narodila a najednou by měla TO… no to ne
No prave
je to divny. A to mne bylo 16 kdyz nasi jeli na dovcu a ja si privedla dom chlapa (ve vsi pocestnosti tehda)
Já bych pustila..
Sice nemám co do toho kecat
děti mám malé a ještě chlapce, ale když se zamyslím, tak tam budou víc pod dohledem než třeba někde odpoledne sami u lesíka
.. třeba
Pokud jde o toto, že tam by přespala