Pustit dceru nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2234
30.12.13 13:15

Myslím, že když to bude chtít udělat, stejně to udělá. Furt lepší, když to udělá doma pod dozorem v klidu, než někde bůhvíkde narychlo a s následky, pokud máš strach z tohohle.
Já bych jí pustila, zvlášť když ti volala maminka, myslím, že i maminka svého „floutka“ dostatečně poučí, protože si na sebe vzala dost velké sousto zodpovědnosti.
Mě mamka taky pouštěla a nikdy jsem nic nevyvedla, byla jsem strašně ráda, že mi tak důvěřuje a rozhodně bych jí zklamat nechtěla.
Tedy vše za předpokladu, že je tvá dcera rozumná, rozumíte si a všechno jste probraly. Pokud by byla problémová a nedalo se jí věřit, tak bych jí nepustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
30.12.13 13:15

Já bych ji pustila, ale jela pro ni po půlnoci k nim. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
30.12.13 13:16

@hanča74 to je dobrý, že se bojí aby nepřibrala, tak jí řekni že se zase říká že po ní se jí zvětší prsa, to by mohlo zabrat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7601
30.12.13 13:18

Pustila bych :) pokud spolu budou chtít spát, tak tomu stejně nezabráníte a někde si čas i prostor najdou :) navíc budou pod dohledem, tak bych se nebála :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
30.12.13 13:21

Jo, pustila BYch, ale, holky, bacha. Kdyby nedejbože k něčemu došlo a dítě nedejbože otěhotnělo, tak nejde jenom o to, že „ááách moje dcera už TO“, ale hlavně o to, že by to bylo trestný a gyndař by to musel hlásit.

Takže pustit, ale důrazně poučit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
30.12.13 13:22

Kdyz si vzpomenu na Disko pribeh 2 :mrgreen: To musel byt trapas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
30.12.13 13:22
@kaja00 píše:
Pustila bych ji ;) Kdyz volala toho kluka mamka tak je to vpohode ;)

záleží jestli volala mamka toho kluka, dnešní mladí jsou vynalézaví :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
30.12.13 13:24
@Anulka píše:
záleží jestli volala mamka toho kluka, dnešní mladí jsou vynalézaví :oops: :oops: :oops:
:D to je pravda ale jestli mohla by zavolat znova…zakladatelka mamince kluka…protoze potom by jim to neslo naraficit…i kdyz :think: ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13771
30.12.13 13:25

My jsme ve 14 už normálně u kamarádů (a kamarádi u nás) spali… Bylo to teda na chalupě, všichni se tam znali. Na Silvestra jsme byli každý rok u někoho doma, rodiče byli pryč :P Bylo nás tam víc. Sex jsme teda mezi sebou neprovozovali, byli jsme všichni kamarádi, ale provozovali jsme jiné věci :D Ale i takhle zpětně to nebylo nic hrozného, normální puberta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
30.12.13 13:27

Pustila bych, ale spala by doma 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
30.12.13 13:28

@hanča74 Znáš ty jeho rodiče? Možná bych ji pak pustila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
30.12.13 13:28

Já bych ji pustila v případě, kdy bych ji tam sama odvedla a s maminkou se osobně viděla. Mohl ti volat kdokoli.. :think: jak víš, že to byla určitě maminka..? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.12.13 13:29

Pustila bych a doma umírala hrůzou, ale pustila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
30.12.13 13:32
@CokeLady píše:
No ale tfuj… taky mám 14,5 letou sestru a je to asi tak před tejdnem, co se narodila a najednou by měla TO… no to ne :mrgreen:

No prave 8o je to divny. A to mne bylo 16 kdyz nasi jeli na dovcu a ja si privedla dom chlapa (ve vsi pocestnosti tehda)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
30.12.13 13:35

Já bych pustila..
Sice nemám co do toho kecat :mrgreen: děti mám malé a ještě chlapce, ale když se zamyslím, tak tam budou víc pod dohledem než třeba někde odpoledne sami u lesíka :mrgreen:.. třeba :)Pokud jde o toto, že tam by přespala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová