Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Poté, co by se musel můj miláček hledat a proto bydlel několik měsíců u své matky, bych musela být naprostá kráva, kdybych ho vzala zpátky. Za vrchol drzosti považuji ty podmínky, které ONI požadují od tebe. Tys jí někdy sprostě nadávala, aby tam tyto podmínky byly? Pochybuji o tom. A nařizovat ještě něco tvé matce? Promiň, ale ty si libuješ v pozici jako submisivní otrok? On tě nechce, tak jde pryč, jeho vyhodili, tak zjistili, že těhotná služka je stále k mání, tak se vrátí k ní a ještě jí dá pořádně sežrat, že by se měla plazit po zemi, učůrávající radostí, že jí páníček vrátil a nadšeně souhlasit s jeho podmínkami? Zbláznila ses… Já fakt nechápu, co jsou některé ženské schopné odpustit a podřídit se, jen aby se jim vrátil chlap…
Naše rodiny se viděli na svatbě…jinak třeba náááhodou ve městě. Ale nedáváme je dohromady.
Tchýně to má době se synáčkem pořešený.
Ty sis uz zvykla na predstavu, ze budes s miminkem sama? Tak u toho zustan. Nenech se sebou mavat. Co to je proboha za ultimatum? Pokud jednou pristoupis na takovouhle kravinu, tak uz budes ustupovat cely zivot.
On si totiž představujem že všichni musíme být dohromady dokonalá a milující rodinka na všechny strany..Jenže já prostě nezapomínam a je mi to proti srsti. Neni to jako jeho ultimátum návratu, to se vrátí páč prý nás opravdu potřebuje. Jemu jsem narovinu řekla, že tohle je mezi námi poslední šance, nenchávám ze sebe pořád dělat splachovacího blbce. Ale prostě chce to, co mu nakukala maminka, a chce abych jí měla hroooozně ráda. Ona je totiž hrozně ublížená a vlastně ona za nic nikdy nemůže..Na to že jeho jsem několikrát vytáhla doslova ze srač*k, v kterých byl díky tchýni, na to zapomíná.
Podmínky soužití by sis měla spíš diktovat ty a ne on. To on se chce vrátit, protože bydlení s matinkou a jejím problémovým partnerem, není v takovém poklidu jako stebou. Pak ještě řekne ultimáta, jak kdyby ti dělal nějakou milost, že se vrací… tak asi takhle. Ani omylem bych na to nepřistoupila. Chce poslouchat maminku, chce skákat jak ona píská a mimochodem to on odešel. Takže žádný takový. Řekla bych mu, že dodržovat se budou moje pravidla a když nechce, tak ať zase jde k mamince. K ní bych se chovala tak jak se má, ale žádné lezení do zadelí bych teda nedělala…
Vztah není o ultimátech, ale o kompromisech… A oba dva bych poslala do prde.. a byla raději sama, než s takovým,,hňup*m", který si určuje ultimáta se svojí maminkou. Pokud je mu milejší jeho maminka tak ať je s ní a nebo s tebou. Jeho rodina jsi ty a miminko nebo tchyně. ![]()
Nechapu, co on si ma co diktovat podminky ohledne tchyne. Bude s tebou on nebo ona?
Ja bych mu nedavala uz ani tuto sanci! on si zdrhe a pak se vrati jen proto, ze nema kde jinde byt?
mas ruzove bryle, pripada mi ![]()
se* na neho, budou s nim jen problemy a uplakane noci ![]()
Za A..chlap, který by mě opustil v těhotenství a který by si šel třídit myšlenky k maminečce není chlap, ale sráč, takže by už neměl šanci a vyškrtla bych ho ze života..
Za B..tchýně, která si dává ultimáta mě absolutně nezajímá..a platí pro ní stejné pravidlo jako pro jejího synáčka.. ![]()
To, že bereš zpět chlapa, který opustí těhotnou a pak se vrátí, protože u maminky nemá ten servis, to je tvoje rozhodnutí a sama uvidíš, jestli to vydrží nebo ne. Ale s tím ultimátem bych ho poslala do pr.ele. Normálně mu řekni, že ke tchýni se budeš chovat v mezích slušnosti, ale nikdo ti nemůže nakázat, abys ji milovala a přetvařovala se kvůli ní. Tvojí matce tím tuplem.
On si představuje milující rodinku a všechny strany a opustil tě v těhotenství?
No tak to ať se na mě nikdo nezlobí, ale je to prostě blb, který si podle mě vůbec nezaslouží, abys ho vzala zpět. Chce zpět jen proto, že mu nic jiného nezbývá…Být tebou, tak mu řeknu, že ho zatím zpět do domácnosti nevemeš, ať si najde někde poblíž podnájem, může tebe a miminko navštěvovat a pak se uvidí, jak horké to s tou touhou po milující rodince je. Rodičovství je někdy náročné i pro páry, které předtím problémy neměly, natož v tomto případě…Navíc péče o mimi je docela náročná a starat se ještě o chlapa, který se vrací domů jen kvůli servisu - no budeš mít co dělat. Já když tohle čtu, tak mě berou čerti
. Kopni ho do zadnice ![]()
@peggy.sl píše:
Za A..chlap, který by mě opustil v těhotenství a který by si šel třídit myšlenky k maminečce není chlap, ale sráč, takže by už neměl šanci a vyškrtla bych ho ze života..Za B..tchýně, která si dává ultimáta mě absolutně nezajímá..a platí pro ní stejné pravidlo jako pro jejího synáčka..
Amen
Tak ať partner zůstane u tchyně - sama jsi to napsala - o tohle nestojíš ![]()
Jestli ho prijmes zpet, upletla sis bic…chlap je ocividne mamanek, jeho maminka ocividne chora - uz proto, ze prvni nesouhlasi s tebou a ditetem o ktere jste se snazili a ve chvili, kdy si to jeji partner nepreje, v klidu vykopne syna a souhlasi milostive, ze bude tedy u tebe. fuuuuj
synacek je v klidu, vsak si „jen presune kufrik do jineho "hotelu“.Osobne bych ho poslala k sipku, zda se mi jako chlap, ktery nekde zapomel slusnost a zodpovednost. Pokud s nim chces byt,min.bych doporucila at si prozatim najde sve bydleni, dokud me nepresvedci, ze je schopny fungovat jako samostatna jednotka.