Ultrazvuk

296
9.4.09 18:50

Ultrazvuk

ahoj, holky prosim vás, co je vidět na ultrazvuku na konci 12. týdne??Stojí to už za to?:-)..je vidět už nějak jakoby tělíčko??..nevim, zda už vzít přítele, gynekolog mi řikal, ať ho vezmu až příště…tak nevím:-)..dík (a taky jsem strašně zvědavá, těšim se, že už něco uvidim..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6471
9.4.09 19:06

Podívej se ke mě na rajče, je tam fotka z 12tt, udělaná přes bříško, já z toho teda měla zážitek a už opravdu bylo vidět mimčo i nos atd. ale fotka manželovi stačila, spolu jsme šly až na 20tt, ale to jen kvůli směnám, který mu předtím nevycházely, pokud chce, klidně bych ho vzala 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43034
9.4.09 19:12

jee, v 12 TT uz vidis cele miminko, ma vsechny koncetiny a videt jsou i ruzne organy, mrska se… parada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
9.4.09 19:35

Teď se dívám na naše fotky, z 13. týdne zrovna není moc dobrá, když přišlo na focení, schovával se, ale šly poznat v pohodě ruce, nohy, hlava, tělo… Manžel byl taky v tomhle období na čumendu a líbilo se mu to…

Z 16. týdne už je ale třeba krásně vidět páteř a tak…

Ale přítele bych klidně vzala už teď, dyť pak půjdete spolu ještě na dva velké ultrazvuky a třeba i na 3D, tak mu neuteče ani to větší miminko pak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
9.4.09 20:03

Já UTZ ve 12.tt považuji pro přítele za ten nejlepší. Mimísek je vidět celý, je to už normální človíček, ruce, nohy, hlavička, prsty, páteř, srdíčko … prostě vše a krásně. Je to skoro až neuvěřitelné, že nějakých 7cm je tak krásných :lol: :lol: :lol:
Manžel byl se mnou vždycky a taky si to vynachválil. Dokonce u dvojčátek mu ukápla slzička (myslel, že to nevidím :D - byli jsme tak kvůli krvácení :( ), protože kluci (v jednom vaku, takže fakt spolu) se tam mrskali, dotýkali se sebe, vypadalo to, jako když se pošťuchují - prostě paráda.

V 20.tt je to taky fajn, ale vidíš už jen tak půlku miminka najednou.

Toť můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
9.4.09 20:06

Holky maji pravdu, ve 12 tt je opravdu krasne videt cely telicko, rucicky, nozicky, naopak potom ve 20 a pozdeji uz je mimco velke a uz se nevejde cele na obrazovku, takze ti ho doktor neukaze cele najednou :) Zkusim najit svoje fotecky, fakt se ve 12 tt moc povedly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
9.4.09 21:39

Záleží jaký má doktor přístroj, ale jestli aspoň trochu slušný co do rozlišení a velikosti obrazovky, je to nádhera…i pro tatínka :D .
Tehdy jsem poprvé viděla prcka v celé své kráse, jak se hýbe a dokonce nám už řekli pohlaví!!! Je to takovej malej exhibicionista :D Vyfasovala jsem do ruky i fotku jako předmět doličný… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
9.4.09 23:26

Tyy jo, jste mě potěšily:-)..se těšííííím:-)..snad bude vše OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
10.4.09 09:35

v 12 tt je najkrajsi UTZ…este je mimco vidiet cele ..potom sa uz do zaberu nezmesti. Moj manzel mal z tohto UTZ najvacsi zazitok a dodnes ma ten obrazok na PC na screene. :lol: Urcite ho tam zober so sebou, to stoji zato!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
4.7.15 17:12

Ahojky jak často dostáváme fotku z klasického utz? Je to nějak omezené, platí se za ni když si o ni řeknu? Já dostala jen první a na ní není skoro nic vidět. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
4.7.15 17:30

Jak kde a jak kdo, doktor nemá povinnost ti tisky dávat. Za poplatek ti ji jistě rád vytiskne.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky