Ultrazvuk 2měsíčního miminka

23.3.11 09:42

Ultrazvuk 2měsíčního miminka

Ahoj holky, dneska nám paní doktorka řekla, že budeme muset na ultrazvuk se žlučníkem, vyšly nějak špatně krevní testy, máte někdo zkušenost? Mám docela strach, Nelince jsou 2 měsíce a už ultrazvuk žlučníku, to zní hrozně… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
rozmary
23.3.11 09:47

Ahoj,žlučník nevim,byly jsme ve dvou měsících na UZ ledvin a bylo to v pohodě,tak to zvládněte :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7250
23.3.11 09:59

Tak my jsme byli v 6.týdnech na ultrazvuku ledvina a bylo to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
23.3.11 10:20

Byla jsem se Štěpánkem ve 2,5 měsících na utz mozku. UTZ přece nebolí a je to chvilka. Hlavně ať je vše v pořádku.

Příspěvek upraven 23.03.11 v 10:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
23.3.11 10:20

Náš malý se narodil trochu předčasně a taky neměl od začátku ok ledviny, tak jsme chodili na uz v podstatě už v době, kdy měl být ještě v bříšku a v pohodě 8-) sona bych se nebála :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.11 10:52

ahoj tak jak probíhá utz víš určitě z těhotenství takže žádná hrůza, dneska jdeme podruhé na sono mozku a nic to není neboj se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
23.3.11 11:00

Tak tak, male delali dva UTZ uz v porodnici :) Neni se ceho bat.

• Citovat
  • Upravit
1209
23.3.11 12:33

Ahoj, my byly na ultrazvuku v 10 týdnech, trval přes hoďku a dceru trochu přispali, takže to zvládla v pohodě. Další ultrazvuky už byly kratší a bez uspání a zvládla to taky. A vy to určitě taky zvládnete :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.11 18:25

Holky, já to asi špatně napsala, já nemám strach z ultrazvuku, taky jsme byli na ultrazvuku mozku, ale z toho, že je to se žlučníkem… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
23.3.11 22:14

Ahojky,

já to chápu, strach o dítě je hrozný. Naší malé na 3 měsících dělali testy na leukemii, protože měla zdruřené uzliny, naštěstí se z toho ukázla jen reakce na TBC vakcínu. ale ta doba, než jsme věděli, co a jak, byla děsná. A jestli semůžu zeptat - z jakého důvodu Vám dr. řekla, že tam musíte? Musela Vám říct podezření na něco, aspoň by měla říct veškeré informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.11 08:18

Neřekla mi vůbec nic, jen že je to normální, ale to říká pořád, prý to nesouvisí se žloutenkou, že je to něco trošku jinýho. Když jsem se jí zeptala, z čeho to je, tak zase ať nemám strach. Jdu tam v pondělí, budou brát malé krev a pak jdeme na ten ultrazvuk, tak jsem fakt zvědavá a už mám z toho nervy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí