Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, dneska nám paní doktorka řekla, že budeme muset na ultrazvuk se žlučníkem, vyšly nějak špatně krevní testy, máte někdo zkušenost? Mám docela strach, Nelince jsou 2 měsíce a už ultrazvuk žlučníku, to zní hrozně… ![]()
Ahoj,žlučník nevim,byly jsme ve dvou měsících na UZ ledvin a bylo to v pohodě,tak to zvládněte ![]()
Tak my jsme byli v 6.týdnech na ultrazvuku ledvina a bylo to v pohodě.
Byla jsem se Štěpánkem ve 2,5 měsících na utz mozku. UTZ přece nebolí a je to chvilka. Hlavně ať je vše v pořádku.
Příspěvek upraven 23.03.11 v 10:20
Náš malý se narodil trochu předčasně a taky neměl od začátku ok ledviny, tak jsme chodili na uz v podstatě už v době, kdy měl být ještě v bříšku a v pohodě
sona bych se nebála ![]()
ahoj tak jak probíhá utz víš určitě z těhotenství takže žádná hrůza, dneska jdeme podruhé na sono mozku a nic to není neboj se
Tak tak, male delali dva UTZ uz v porodnici
Neni se ceho bat.
Ahoj, my byly na ultrazvuku v 10 týdnech, trval přes hoďku a dceru trochu přispali, takže to zvládla v pohodě. Další ultrazvuky už byly kratší a bez uspání a zvládla to taky. A vy to určitě taky zvládnete ![]()
Holky, já to asi špatně napsala, já nemám strach z ultrazvuku, taky jsme byli na ultrazvuku mozku, ale z toho, že je to se žlučníkem… ![]()
Ahojky,
já to chápu, strach o dítě je hrozný. Naší malé na 3 měsících dělali testy na leukemii, protože měla zdruřené uzliny, naštěstí se z toho ukázla jen reakce na TBC vakcínu. ale ta doba, než jsme věděli, co a jak, byla děsná. A jestli semůžu zeptat - z jakého důvodu Vám dr. řekla, že tam musíte? Musela Vám říct podezření na něco, aspoň by měla říct veškeré informace.
Neřekla mi vůbec nic, jen že je to normální, ale to říká pořád, prý to nesouvisí se žloutenkou, že je to něco trošku jinýho. Když jsem se jí zeptala, z čeho to je, tak zase ať nemám strach. Jdu tam v pondělí, budou brát malé krev a pak jdeme na ten ultrazvuk, tak jsem fakt zvědavá a už mám z toho nervy…