Nemůžem k rodičům na návštěvu :-(

211
22.3.11 21:23

nemůžem k rodičům na návštěvu:-(

Milé maminky už si nevím rady:-(maličká bude mít 5 měsíců a dříve jí návštěvy nevadili.poslední měsíc, vždy když jdeme na návštěvu k mým rodičům malou nepoznávám.sotva vlezeme do dveří, spustí hroznej řev a přestame až když odejdem.nemohou ji ani pochovat a to jsme tam i dříve spávali a vídali je docela častonemáte porsím s tímto někdo zkušenost?děsím se toho jak dlouho to bude trvat a bojím se to testovat ještě u někoho jinéhoo:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
22.3.11 21:27

Ahoj,u nás to bylo podobně kolem toho půl roku..holt jsme návštěvy omezili na minimum,a snažili se,aby měl ten svůj stereotyp.A rodiče by k vám nemohli?mimi by se mohlo cítit lépe v domácím prostředí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
22.3.11 21:27

tak u nás to teda nebylo mezi dveřma, ale jen když si ji chtěli pochovat… trvalo to asi dva měsíce, teď už se chvíli chovat nechá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
22.3.11 21:29

Ahoj, naše starší to dělala u tchánvoců taky, ale když přišli oni k nám, tak potřebovala chvíli bna rozkoukání a žádná hysterie se nekonala. Trvalo to cca 1,5 měsíce.

• Citovat
  • Upravit
10351
22.3.11 21:38

Ahoj, to jsme taky měli. Pomáhalo, když jsme přišli, nechat jí ve vajíčku chvíli na pokoji, aby čumákovala, kde to vlastně je :-) A pak pomaloučku..Teď už je to dobrý, ale je fakt, že některý prostředí jí nesedne ani na poněkolikátý, jinde, i když je tam prvně, jí můžu skoro hned ve dveřích prsknout na zem a ona si spokojeně leze kolem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
22.3.11 21:46

Jojo my jsme taky nechavali v sedacce z auta, treba pul hodiny. Koukal a zajimal se. Postupne to preslo. Neboj. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
22.3.11 21:55

U nás to bylo stejné asi od čtvrtého měsíce. Teď v sedmi měsících je to lepší,ale vždycky ostatní upozorňuji, že na syna musí jako na kolouška v přírodě. Opatrně a z dálky pozorovat, nenavazovat oční kontakt a postupně přibližovat, avšak nesahat. :lol: Nejvíc nesnáší, když se k němu někdo vrhne, hlasitě na něj začne mluvit a nedej bože se ho dotýkat…to je pak hysterák :mrgreen: Nejlepší je, aby začaly návštěvy víc chodit k vám, aby si dcerka postupně zvykala na jiné lidi a po nějaké době zkusit jít na návštěvu, ale počítat s tím, že se taky můžete ve dveřích obrátit a prchat se řvoucím dítětem. :mrgreen: Ber to z té lepší stránky. Je vidět, že s dcerkou trávíte hodně času a jen s vámi si připadá v bezpečí a nikoho jiného nepotřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
22.3.11 21:59

Ahoj,to same delal syn taky,ale na kazde navsteve,bylo jedno u koho jsme (moc jsem na navstevy nechodila,tak 3krat do 14 dnu).Brecel,kroutil se,dost zvracel (jinak byl strasne hodne mimino),jen jsem s nim prekrocila prah naseho bytu,klid.Na navstevy jsem teda od jeho dvou mesicu nechodila a zacala jsem znovu,kdyz mu bylo pul roku,to uz bylo v pohode.
Nevim teda,ale myslim si,ze se proste tvoji male nemusi u vasich vubec libit(prostredi).Mluvila jsem o tom s nasi detskou dr. a deti to hodne vnimaji i takhle male.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
23.3.11 10:52

S malou jsem zhruba od třech měsíců taky nikam nemohla,normálně nebrečící miminko se změnilo ve řvoucí příšerku,když přišel kdokoliv k nám vesele se našklebovala,takže asi omezit návštěvy zatím,nám se to srovnalo asi v pěti měsících

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure