Výsledek ultrazvuku 5+4 týden těhotenství - kdy jsem otěhotněla?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
324
22.4.17 15:15
@Anonymní píše:
Dobrý den, podle poslední menstruace jsem ve čtvrtek byla v 5+4tt byl vidět gestacni vacek i plod, doktor mluvil o 13mm… ale neviděl akci srdíčka, v pondělí mám přijít znova na ultrazvuk ale mám strach co když je něco v nepořádku :/ povídal mi i o tom ze když by se neukazalo musím bohužel dat mimco pryc :/ tím mi nahnal pěkný nervy :(

U vas je ještě na to dost času. Aby e srdicko ukázalo! Nekomu se ukaze az kolem 8tt ;) hlavně klid :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
22.4.17 15:16

5+4 je celkem brzy, srdíčko už bije, ale jen ty lepší UZ ho zobrazí, většinou, tak kolem 6+2 a později už bývá vidět i srdíčko, takže klid, určitě ho příště uvidíte
jestli dobře počítám, tak v pondělí budete 6+1 a to kdyby srdíčko nebylo, tak bych stejně aspoň týden počkala jestli se neobjeví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
22.4.17 15:16

No a 5plus4 doktor čeká, že tam dítě bude malovat DaVinciho Monu Lisu nebo co, probůh? Vždyť je brzy…

• Citovat
  • Upravit
27682
22.4.17 15:17

@Conulka záleží kdy měla ovulaci pokud později může být srdíčko i v 8+2 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
22.4.17 15:20
@ka2ka píše:
@Conulka záleží kdy měla ovulaci pokud později může být srdíčko i v 8+2 :nevim:

jasně může být posunutá ovulka, tím spíš bych čekala, to bych teda chtěla takovýho doktora co mi v 5+4 takhle strašit potratem dopředu :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.17 15:37

Děkuji všem za pozitivní zprávy :) on mi prave povídal ze od 1cm srdíčko vidí většinou a ze já mám 1cm a 3mm a ze čeká do 1cm a 6mm… myslím ze mluvil o velikosti gestacniho váčku.. já v tom stresu co mi řekl přestala vnímat co povídá jen jsem hrozne smutne odcházela :(

• Citovat
  • Upravit
27682
22.4.17 15:41
@Anonymní píše:
Děkuji všem za pozitivní zprávy :) on mi prave povídal ze od 1cm srdíčko vidí většinou a ze já mám 1cm a 3mm a ze čeká do 1cm a 6mm… myslím ze mluvil o velikosti gestacniho váčku.. já v tom stresu co mi řekl přestala vnímat co povídá jen jsem hrozne smutne odcházela :(

klidně počkej ještě 14 dní nebo jdi na konzultaci jinam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.17 15:43

První den mé poslední menstruace byl 12.3. Počítám dobře ty týdny těhotenství?

• Citovat
  • Upravit
634
22.4.17 15:43
@Anonymní píše:
Dobrý den, podle poslední menstruace jsem ve čtvrtek byla v 5+4tt byl vidět gestacni vacek i plod, doktor mluvil o 13mm… ale neviděl akci srdíčka, v pondělí mám přijít znova na ultrazvuk ale mám strach co když je něco v nepořádku :/ povídal mi i o tom ze když by se neukazalo musím bohužel dat mimco pryc :/ tím mi nahnal pěkný nervy :(

Prosím tě hod se do klidu a doktora pošli někam. Mne byla vidět srdeční akce 8+0 a nikdo nic neřešil. Tedy jo v 9+6 našli druhou srdeční akcí a mám 6 ti léta dvojčata ;) Teď jsem 5+3 a myslím, že to bude v pohodě. Ve čtvrtek jdu na první ultrazvuk. U Tebe vše odpovídá jak má.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.17 15:57
@Anonymní píše:
První den mé poslední menstruace byl 12.3. Počítám dobře ty týdny těhotenství? Dnes jsem tedy 5+6tt?
  • Citovat
  • Upravit
2061
22.4.17 15:59

Počítáš to špatně. Budeš už 6.tyden. Ale i tak to nevadí, pořad je to brzy na srdíčko :srdce: držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
22.4.17 16:01
@Anonymní píše:

Já to mám taky jinak neberem to podle poslední MS takže bud v klidu a 5+3 je ještě dost brzo na srdíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
22.4.17 16:03

Já byla poprvé v 4+ něco málo (myslela jsem si že už jsem tak 7 tt)… nevyděla nic jen sliznici a za týden teprve gestační váček a za další týden srdíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
22.4.17 16:03

No je fakt, že se udává, že od 1cm velikosti embrya se obecně udává, že by už měla být patrná srdeční akce, to je zase pravda, doktor Koucký dokonce říká, že od 8mm, ALE může mít starší UZ a třeba to nebylo vidět, ale příště se to už ukáže
držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
22.4.17 16:06
@Anonymní píše:

Kdyby měl plod 13mm, tak jsi minimálně 7tt. A ani v tomhle týdnu nemusí srdíčko být vidět. Pokud jsi opravdu 5tt, tak máš na srdíčko ještě čas. A je vidět jen gestační váček. Srdíčko bývá vidět až v průběhu 6tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí